-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Yllgrim #3414 üzenetére
Nagyon változó.
Assetto Corsa, Crysis3 nekem ment rendesen, nem vettem észre jelentős különbséget a Win7-hez képest.
Azonban a Project Cars sokkal gyengébben futott win10 alatt, mint hetesen. Próbáltam akármit kínlódni a csataliszt beállításokon, a játékban már mediumról levettem low-ra a beállításokat, de akkorse.
Azóta persze lehet, hogy a pCars is fejlődött, a win10-re is voltak javítgatások, és már nem jelentkezne a probléma, de február eleje óta nem bootoltam be a win10-et. -
janos666
nagyúr
válasz
Yllgrim #3414 üzenetére
Amiket végigpróbáltam, azok közt volt olyan is, ami Win 8.1-en csak Win 8.0 kompatibilitási módban volt hajlandó elindulni, de Win 10 TP_b9926 alatt pöccre ment. A WDDM 2.0-ás 15.2 beta Catalyst-al viszont vannak gondok, DX11-es játékokból is találtam olyat, ami hasonlóan crash-el D3D iniciailzáláskor, mint pl. a dxdiag.exe is (olyan hardware-el is, amihez nincs is WDDM 2.0 támogatás, csak 1.3-al fut), de használható a Win 8.1-es 14.12 driver is (ha nem kell a DX12, de nem is találtam még publikus DX12 techdemót/benchmarkot, sőt, most épp még kártyám sincs hozzá, mióta kinyírtam egy 290X-et).
-
pzstm
titán
válasz
Yllgrim #3288 üzenetére
Teljesen más rendszeren használom ugyan, de egy Technical Preview fázisban lévő szoftvernél garantált stabil működést elég nehéz megoldani. Persze nagy mértékben függ attól is, hogy mire fogod használni. (játékok kényesek tudnak lenni, különösen a nem patchelt régebbiek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest