- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
drmotto
őstag
Köszi
Eléggé bosszantó apróságok ezek, mert egyébként sokkal simább a rendszer a gépen mint a w7 volt.
Kérdés:
Ha most frissítettem 10-re, és visszaállok a hetesre, akkor az a későbbiekben úgy számít hogy éltem az ingyenes frissítéssel? Tehát mondjuk jövő július 29 után is tudom frissíteni vagy ilyen esetben fizetőssé válik? -
vlevi
nagyúr
Ne nyisd meg teljesképernőn a wordot. Bezáráskor asszem megjegyzi, hogy nem teljes kepernyon volt nyitva.
Ez engem is idegesit, mert olyan barom a word, hogy 2 oldalt nyit meg 100%-ban, de azt nem veszi észre, hogy nem fér ki, ezért 4-5 sort mindig scrollozni kell le-fel. -
kisapa
senior tag
Csak tipp ha az egyiket beállítod jelszavasra valószínűleg nem fog belépni. Nekem viszont az a problémám ,hogy eddig használtam egy jelszóval védett fiókot és egy jelszó nélkülit. Utóbbit a nejemnek aki gyakorlatilag csak facebookozásra használja a gépet és azt is nagyon ritkán. Most nem tudtam beállítani a jelszó nélkülit. Neked hogy sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest