- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
válasz
King Unique #157180 üzenetére
Nem csere volt hanem bővítés... és minden beallitas mellőzve lett...
Sinán csak beraktam a modulokat és a rendszer némi "hezitálás" után elindult és fut 32GB-tal -
OccsE
aktív tag
válasz
King Unique #157178 üzenetére
Tokéletesen mukodik a RENDSZER!
Koszonok minden segítséget!
-
OccsE
aktív tag
válasz
King Unique #157176 üzenetére
Ezek a leallitasok tulajdonképpen a TELJES leállítást akar jelenteni?
Akár kihúzott táppal lenne a lég ideálisabb?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
King Unique #157113 üzenetére
Blokkolva van e, nem tudom nem az én gépem, és nincs előttem, nem tudom megnézni.
Jó, enablement package-l elindultak a frissítések, köszönöm. -
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
King Unique #157098 üzenetére
NEzegettem, igen, de mivel nincs masik gepem, igy egy uj pendriveot nemtusok csinalni, csak erdekes, mert mikor a laptopt csinaltam a boot beallitasokba felismerte a pendriveot, kiirta a nevet, hogy kingston g3 8gb stb., ittmeg semmi, usb key, nemertem miert nem latja, pedig az usb villog
Agyilag teljesen lefarasztott xd -
DPISTI00
csendes tag
válasz
King Unique #157060 üzenetére
Ezt a tanácsot kaptam és eddig úgy tűnik használ:
a hálózati kártyánál az energiagazdálkodás fülnél ki kellett vennem a pipát -
RégiPC
kezdő
válasz
King Unique #157021 üzenetére
Eljutottam a gépem fejlesztéséig, a 2013-as gépet 8GB-tal vettem, 250GB SATA3 HDD-vel, most a max. 32GB van benne, és 120+500GB-os SSD. Tovább nem megy, a régi i5, i7 1155 CPU-k az egész gépem mostani alacsony árához képest még most is drágák.
Nem minimalista cucc kell Win 11-hez, hanem eleve túl erős, hogy 5+ évig jól használható legyen, mert nem akarok többet úgy járni, mint a mostani gépemmel, hogy túl gyengét veszek, és valami miatt (pénzhiány, válságos drágulás, fejlesztés szarakodás, mint az 1151-nél volt) sokkal tovább kell használnom.
A 157010-ben ezen [link] a linkeden volt ez [link], itt i7 3770-es gépre telepitette a Win 11-et, ami 2012-es CPU. Ha nekem is min. egy 3570 lenne a gépemben, nyilván Z77, B75, Q75, Q77 alaplappal, esetleg megérné a Win 11-es szivás. Csak H77-em és i3-am van, mert mint irtam kb. 5 évre terveztem ezzel. 2018-ban kellett volna vennem újan 1151-es kb. H370-es cuccot i5 CPU-val. Aztán 2023-ban kellett volna 1700-ast vennem min. i5 12500-zal. Most megnéztem, 2013-ban újan a H77 alaplapom az i3 CPU-val 66e volt. A Z77 lap + i5 3570K (a 3570 nem éri meg, nem vagyok gamer, csak hosszútávra tervezve erős gép kell) 95e lett volna. Ez a mostani áron az infláció miatt min. 300e lehet. A 3770K 98e volt.
157025: Milyen konzolra gondol, tipusok, képességek, sebesség, CPU, RAM, árak?
Nekem jó lenne kis egybegép is, barebone, stb. is, sosem volt ilyenem. Ezeket azért hanyagoltam eddig, mert drágábbak, mintha én rakok össze sima PC-t. A barebone, stb-kben lehet forrasztott CPU, nem lehet CPU-t cserélni, meg nem lehet simán RAM-ot bőviteni, stb.. Ez nem tetszik. Ezekért (meg dupla ár) nem volt soha laptopom sem. -
RégiPC
kezdő
válasz
King Unique #157017 üzenetére
Nem fogok fizetni a Win 10 hosszabb támogatásáért, mert éppen elég az, hogy minden adatot gyűjt rólam, ami lehetséges. Nem véletlenül mondják, hogy kémprogram beépitett oprendszerrel. Ezért nem rakom fel a másik gépemre.
Nem szivatom magam a Win 11-gyel nem kompatibilis gépeimre a 11 felrakással. Mit tud a Win 11, ami kell nekem, és nincs meg a 10-ben? Az MI nem kell nekem.
Nem az a problémám, hogy mindenképpen kell nekem a Win 11, és egyik gépemre se menne fel normálisan. Az a probléma, hogy 2013 óta nem tudok újabb gépet venni, 12 éve nem tudom lecserélni az 5 évre vett gépemet, mert mindig felverték valamivel az alkatrészárakat, a RAM-okat, SSD-ket. Hol árviz, földrengés, stb. az ázsiai gyárakban, hol válságokat csináltak, hogy minden dráguljon. Használtat se tudok venni, mert ezek is hozzá drágultak az újakhoz. Nem éri meg bőviteni és költeni a mostani 2 gépemre, mert régen elavultak. A modernebb gépet nem fogom tripla áron megvenni, legyen új, vagy használt az alkatrész. Min. ilyen kéne, ennél gyengébb nem éri meg: Socket 1700 lap, i5 CPU, min. 32GB DDR5, max. 128+GB RAM kezelés, 2×1TB M.2 NVMe SSD, új táp, OLED monitor. Ezekért csak 2020 tavaszi árat akarok és tudok fizetni (monitor újan 200e, a többi cucc újan+használtan 150e), senkinek nem fizetek óriási hasznokat. Nem én csináltam ártalmatlan betegségből járványt, és nem én szivattam az oroszokat, hogy az egész visszaüssön az EU országokra, többszörösére növelve a rezsi árakat, ami miatt itt tartunk a tripla termékáraknál. Tudom mi mennyi volt néhány éve, sosem fogadom el, hogy a mostani árak reálisak, normálisak. 2020 tavasszal 3xyFt volt 1kg kenyér, a nem átlagos 500Ft, most ezek 9xy és 1500-2000. Ha lenne 1 millióm a megirt cuccra, akkor se venném meg, mert gyorsan elavulnak, veszitenek az értékükből (tesznek róla), nem fogok 3 év alatt fél milliót bukni a cuccon. Valahogyan mindenképpen szereznem kell jó cuccot harmadáron, mert a mostani cuccok bármikor elromolhatnak. -
MageRG
addikt
válasz
King Unique #156987 üzenetére
-
válasz
King Unique #156992 üzenetére
A HDD rendszermeghajtónak, az önmagában egy elég nagy hardverhiba
-
pontyos
senior tag
válasz
King Unique #156982 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igen, csinálok egy full biztonsági mentést azt hiszem!
Azért emeltem ki a 32 bites progikat, mert van bőven a gépen egyelőre. 15 éves project is van még mentve, ezeken olyan régebbi plugin pakkok vannak integrálva, amit újra kellene fullban keverni 64 bites progikkal, ha egy régi project valamiért újra előjönne.
Természetesen minden új szoftver már 64 bites a gépen, de van egy külön x86 plugin mappa, ahol sok mentés van, régi full project, komplett lemezek stb ..Köszönöm a segítséget, hhgygy által leírt módszerrel frissíteni fogom a napokban.
King Unique megerősítésed után biztosabban merek hozzálátni.Biztosan gagyinak tűnik, hogy 32 bites plug in ek futnak a gépen, de a mixing fázisban nincs különbség, és ezek között van olyan, amiért jelenleg nincs értelme fizetni egy új verzióra váltást.
Köszi a segítséget mindenkinek! -
repvez
addikt
válasz
King Unique #156969 üzenetére
Mármint miket, lemezkarbantartó és / vagy tárterületsegéd futtatása megtörtént, a teljes felhasználói mappa 22 GB vagy csak abban egy fájl? ebben a sorrendben igen. és a teljes user mappa mérete ennyi az ossze filelal.
Amugy a C particio mérete 100GB. abbol 27gb ot ir rendszerhasználatra 70 valamenynit meg programoknak -
repvez
addikt
válasz
King Unique #156960 üzenetére
ezeket a köröket végigmentem. a tree progi is fennvan , de hiába tudom melyik fájl mekkora ha nem tudom, hogy törölhetö e gond nélkül.
De majd ha lesz egy uj telepités akkor az user filet azt átrakom ahogy az egyik video mutatta mert az a legnagyobb helyfoglalo 22 gb.
De most nem állok neki, mert ki tudja, hogy utána mi nem fog működni -
válasz
King Unique #156926 üzenetére
Tegnap előtt felraktam a Windows 11-et egy különálló SSD-re. Szerintem olyan 10 percig bírtam, le is gyalultam. Ment vissza rá a 10. Kíváncsi leszek a Microsoft lépésére, hogy magánszemélyeknek mennyiért akarja majd adni az ESU-t, mert annak a díjazása még nem derült ki.
Szerk.: a 0patch-et meg kíváncsi leszek ki fizeti ki, bár még Windows 7-re is adnak ki javítást, ha jól látom: [link] ~30 euró/évért.
-
coco2
őstag
válasz
King Unique #156888 üzenetére
Ami egy kicsit azért sántít, mert ugyan hogyan lehet azt egy gyakorlatias esetben ellenőrizni
Ha beírom a kulcsot egy VM-en, az is azt mondja, hitelesítettem. Nem másabb, mint valós gépen. Valós gépen az a másabb, hogy azt nem cserélgetem. Ergo azon nem derül ki, hogy az a bizonyos digitális hozzákötés egy bughalmaz. Ha azt cserélgetném, szerintem ugyan úgy blokkolást kapnék, mint VM-en.
-
coco2
őstag
válasz
King Unique #156876 üzenetére
Háát.. kísérletezek, és valami nem okés.
Itt van időrendi sorrend:
-Host alatt telepítettem VMWare Workstation 17-et.
-Bejegyeztem A1 nevet login.live.com site-on (egy jelenleg használt yahoo mail-em).
-Bejegyeztem A2 nevet login.live.com site-on (egy jelenleg használt gmail-em).
-Letöltöttem a win10 media creation tool-t, gyártott nekem win 10 ISO-t.
-VMWare alatt gyártottam virtual machine-t, encryption on, +TPM module (legyen ez M1).
-M1-re loginoltam A2-vel, felhúztam összes frissítést, és utána megadtam egy cd kulcsot. Az akkori visszajelzés szerint "Windows is activated with a digital liense linked to your Microsoft account". Reboot, újra megnéztem, ugyan az.
-M1-et leállítottam, töröltem.
-A2-vel beléptem login.live.com-on, Device lista, töröltem onnét a device-t.
-Létrehoztam frissen egy M2-t (encryption on, +tpm, win 10 iso telepítés).
-M2-re loginoltam A1-el. Ellenőrizzem, M2 nem volt aktiválva.
-M2-re hozzáadtam A2 fiókot, felhasználó rendszergazda.
-A1-el kiléptem M2-ről, A2-vel beléptem.
-És M2 nincsen aktiválva. Miért nincs-M2-n jelenleg nincsenek fent a legújabb frissítések. Mennyit tud az számítani? (vagy 3 óra telepíteni a frissítéseket)
Vajon mit kellene kipróbálnom?
-
válasz
King Unique #156875 üzenetére
Persze, igen. De egyenlőre csak egy extrém buta dobozra tettem rá próbaképpen net nélkül. Megy, de ez most csak ujjgyakorlat volt.
-
válasz
King Unique #156872 üzenetére
igen. S ahogy látom egy üres cigarettásdobozra is felteszi a rendszert. Fel merjem engedni a netre?
-
coco2
őstag
válasz
King Unique #156843 üzenetére
Oké, szóval az slmgr nem fog segíteni. Aminek nekiugrottam helyette, az telepíteni VMWare player alá egy win 10-et. Encryption + tpm modul. Egyenlőre van egy virtuális pc az aktivált host pc-n, ami azt írja, nincsen aktiválva. A felhasználóról login.live.com-on találtam device-t. Device alatt klikk a lista elemnél view details, és valami ilyesmi fogad:
Van itt egy deaktiváló link. Az véletlenül nem azt törli ki, amit a microsoft serverei feljegyeznek, mint termék kulcs + pc hardver azonosítók összefűzve?Megnézem, mi történik, ha VM-en keresztül aktiválok windows kulcsot a microsoft acc-hoz. (Egyenlőre telepítem a második vm-et is.)
-
hhgygy
senior tag
válasz
King Unique #156863 üzenetére
Miért nem ajánlott a Windows hivatalos telepítője + /product server trükkös telepítés? Az nekem működött, és sokkal egyszerűbbnek tűnik, mint Rufusszal szarakodni.
-
idegen lény
addikt
válasz
King Unique #156863 üzenetére
-
efi99
őstag
válasz
King Unique #156847 üzenetére
A W11 2021-ben jelent meg, az bajosan lett volna W10 23H2.
-
válasz
King Unique #156854 üzenetére
Köszönöm. Akkor ezeket. kielemezgetem és megpróbálom talán egyből a 24H2 rátolását,
-
válasz
King Unique #156850 üzenetére
Jó-jó. Köszi értem. Akkor hogyan buherálhatom fel aktív TPM 1.2-vel és SSE4.2 és POPCNT képes, de a kompatibilitási listán nem szereplő processorral egy aktivált és maxra kifrissített Widows 10 Pro-ra a 23H2 verziőt?
-
válasz
King Unique #156850 üzenetére
De a felhasználók nagy része éppenhogy ragaszkodik a megszokott felülethez.
Én emiatt használok Classic Shell startmenüt, nem tudok megbarátkozni se a csempés, se a mostanival.
És sorolhatom napestig, Vez.pult kontra Gépház, ahol én a mai napig nem tudom mit hol keressek, és ide-oda dobál az új Gépház meg a régi megszokott beállítómenük között.
Ezt minden csak nem userbarát. -
válasz
King Unique #156847 üzenetére
Ja-ja és akkor mindenkinek működne. Ez itt a lényeg, hogy nehogy má ... Ez pont olyan, mint a tervezett avultatás.
-
coco2
őstag
válasz
King Unique #156843 üzenetére
Közben nézem, hogy válaszoltál, de én akkor éppen topikokat kotortam vissza. Olvasom a linkelt blogokat.
-
válasz
King Unique #156827 üzenetére
Igen 10 éves csak mindig a fülembe cseng a szlogen hogy ez lesz az utolsó Windows és ez marad örökkön örökké, már csak frissülni fog.
Nem tudom a motorháztető alatt milyen változtatások vannak 10-11 vonalon. Nem a grafikai csiricsáréra gondolok hanem olyanra amit nem lehet frissítéssel kivitelezni pl. anno egy msdos-NT váltás, vagy xp-vista vagy W7-W10 váltás.
Szerintem semmi.
Én annyit látok hogy beleszögeltek egy hardverelemzőt hogy vacak vasra ne lehessn felpakolni, kötelező secure boot, meg kötelező online install fiókkal.
Ezek mind kikerülhetők ha valaki kicsit utána jár
Akkor mi indokol egy főverzió váltást?
Tényleg nem tudom, nem értem, megköszönném ha valaki elmagyarázná. -
idegen lény
addikt
válasz
King Unique #156827 üzenetére
Már tíz éves?
Ha már így is, úgy is fizetnem kell, akkor inkább a 11-ért fizetek, nem a 10-ért. Csak marha bonyolult nekem, amiket leírtál a 11-re telepítésről, Rufus meg anyámkínja. De ha jól értem, minden gépen elfut a 11, amin a 10 is elfutott. Csak az enyém sajnos nem kompatibilis a 11-gyel. Meg baromira félek minden telepítéstől, mert jelenleg is meg van nyitva a böngészőmben (Edge) 666 lap és nem szeretném elveszíteni őket.
-
sicc_innen
tag
válasz
King Unique #156820 üzenetére
Több mint 10 éve ment ez a noti a Win10-zel, csak most jött elő ez a probléma.
Délután rá tudtam nézni a gépre. Nem engedett bejelentkezni. Próbáltam entert, esc-et, meg még néhány bill.kombót, de semmi. Aztán a ctrl+alt+del-re továbblépett. Bejött a felület és működik. Többszörös restart..., megy minden.
Valami elakadás lehetett a bejelentkezésnél, ami a c+a+d-tel valahogy átugorható lett. Mindig tanul vmit az ember... -
Vikus
tag
válasz
King Unique #156800 üzenetére
Na sikerült szereznem valakitől egy Pendrive-ot, és eljutottam oda, hogy boot után cmd-ből futtatva a regeditet, létrehoztam azt a "rendszergazdát", amivel bekapcs után be tudtam lépni a gépbe. Átlogolva se engedi most se a sajátomról a belépést. Beállt nála, mint a szög. semmi.. Innentől fogva nem tudom merre legyen a menet, mert ha törlöm a profilom, akkor minden beállítás, és progi megy a lecsóba.
-
Vikus
tag
válasz
King Unique #156798 üzenetére
Igen, a jelszó témát felejtsük el, mert mint írtam nincs jelszó,
csak én local admin, jelszó nélkül, és igen automatikusan kellene bejelentkezni. Ezért volt fura, hogy bekapcsolásnál, a bejelentkező felületre visz. Gondoltam ok, bejelentkezés és folyt köv. De nem reagál rá. Annyit se, hogy zárolva lenne. Tudom fura dolog, de nem hordok magamnál win telepítő pendriveot, se még egy gépet, amivel csinálhatnék..
És a "legviccesebb", hogy CMD-t se tudok előhozni, semmit se.. -
szkutyi
addikt
válasz
King Unique #156751 üzenetére
Köszi.
-
Nagus
senior tag
válasz
King Unique #156726 üzenetére
Cáfolom! 2003 SP3-at (Prof Edition) használok és tökéletesen megy Win 10 alatt.
-
tpotyka
tag
válasz
King Unique #156733 üzenetére
Egy újraindításnál ilyet is írt: "The AC power adapter wattage and type cannot be determined." Az akksi nem olyan régi gyártói csere, az nem használódhatott el, de azért lecsatl., akksi ki-be, rácsatl., újraindít, változás nélkül.
A BIOS-ban ránéztem és a dátum átállt 2018.11.30-ra, szóval tényleg lehet, hogy CMOS elem gond, sajna, és akkor fel kell függesztenem a meggyőződésig, ill. cseréig. Addig nincs értelme lemezképpel operálni.
Köszönöm a probléma felvetést! -
tpotyka
tag
válasz
King Unique #156733 üzenetére
Még nem volt CMOS lemerülési problémám. Ha az lenne itt, eljutott volna egyáltalán eddig a folyamat?
Köszi a beszerkesztett 0. lépést.A Win10-ről windows-os képfile van (Macriumot a Win11-es géphez használok, anno itteni javaslatra), de klassz ez a linkelt frissebb összehasonlítós bejegyzés, majd nézegetem.
-
tpotyka
tag
válasz
King Unique #156731 üzenetére
Tehát, ha eleve UEFI-s volt, akkor elvégezhető a művelet, vagyis úgy ártani nem árt? Ha pedig mégsem, akkor úgyis mindegy, mert lemezkép visszaállítás lesz belőle? Köszi!
"magától nyilván nem szokott csak úgy elállítódni."
- Ezt arra értettem, hogy állítólag előfordul (nem saját tapasztalat), és ez a gép fél-egy év közti hosszabb időszakban nem volt áram alatt. -
tpotyka
tag
válasz
King Unique #156729 üzenetére
Valóban nem írtam, mert nem tudom tutira, hogy volt telepítve (nekem is hiányzik az infó), csak feltételezem, hogy eredendően nem hibásan, mivel
1. rendben működött előzőleg
2. olvastam, hogy átállítódhat szándék nélkül ez a BIOS-ban
(Van lemezképmentés egy korábbi állapotról, de azt most még túl nagy lépésnek találom.) -
polgi803
őstag
válasz
King Unique #156686 üzenetére
Szia! Tudnál a problémámra valami okosságot, mert egyszerűen bármilyen drivert töltök le és tallózom be a telepítőnek, nem megfelelő neki?
-
válasz
King Unique #156686 üzenetére
Mindenkinek vam rigolyája, nekem pl. a gép kikapcsolása.
alt+F4-->enter, 3 éve meg egyedi gyorsgombot használok. Egeret 5 éve nem használtam, szerintem a startmenü ezen része a létező legidiótább.Igazat adok a kollégának, terelitek, ráadásul agresszíven rábeszélősen.
Pl. Te megkérded egy autós topikba, hogyan kell defektes kereket javítani, senki nem tud haszmos tanácsot adni de közlik hogy felejtsd el az autódat és járj ezentúl busszal. Ez megoldotta a problémádat..?
Ennél az is jobb ha semmit nem válaszolnak.Bocs ezért a hsz-ért de napok óta erőltetitek azt amit láthatóan nem akar. És úgy tűnik os hiba mert mindenki másnál működik az indexelés csak nála nem talál pár dolgot.
Szerk, én Classic Shellt használok és szerintem 5000x jobb a kereső funkciója mint a winé. -
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #156682 üzenetére
Ez most hogy jön ide? Pláne a kérdésemhez?
efi99 thx, holnap megnézem.
-
efi99
őstag
válasz
King Unique #156683 üzenetére
Hát a legtöbben csak magunk használjuk, ugye. És szépen lehet paraméterezni, szűrni a keresést vele.
-
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #156668 üzenetére
Pont erről beszéltem, hogy a 2. megközelítés még annál is gyorsabb. Próbáld ki
-
Gyöször
senior tag
válasz
King Unique #156589 üzenetére
Köszönöm, ha időm engedi ennek neki is fekszem. Én is úgy gondoltam, hogy először lementem valahogy bitről bitre a mostani állapotot.
Másfeledik lépésnek kiadni a formatC parancsot esetleg? A C-n van az utálatos 11es . . Hogy csak azt kelljen visszapakolni, ha valami mégsem működne!
Csillagodik lépés, igen, elől van a win11 (C) hátul a maradós win10 mondhatnánk D, de ez N lett, ha 10et indítok akkor a 11az N ha 11el indítok akkor a 10 az N, de a lényeg , hogy a 10 van hátul és az nagyobb partítcIó is.
2023 januárban vettem ezt a ryzen 5700G-t, és ezek az oprendszerek friss telepítések voltak akkor.
-Win11 alatt első perctől nem működik a blútúsz. Mindent megpróbáltam, fórumon kérdezgettem, nem csatlakozik semmilyen hangszóró. 3 bt stick van itthon, ezek természetesen működnek win10 alatt első klikkre.
-kifejezetten ellenszenves nekem az egész shell vagy minek hívják, maga a start menü, gyakorlatilag az utolsó porcikájáig utálom. Ezen kívül még1: jobb klikk tulajdonságot akarok nyomni akkor jobb klikk további lehetőségek, erre bejön az az előugró ami a win7ből maradt ránk és egyből ha ez jött volna elő akkor ott már lett volna tulajdonságok és akkor minden egyes ilyen kattintás az duplamunka nekem.
- már rég nem indítottam el a 11et, közben vettem egy monitort amiben van hangszóró is. Jelen pillanatban csak azon szólal meg bármi is, a hangkártya síri csendes. De ezzel én nem óhajtok a format c:-n kívül már sehogy sem javítani. Megvárom a win12őt, vagy elleszek gyári támogatás nélkül a 10essel AkárMeddigl. B. Bbbbb B választ lesz, mert ha fel lehetett volna tenni, akkor a 7est tettem volna fel.. -
Gyöször
senior tag
válasz
King Unique #156584 üzenetére
Szia! Lennél az én megmondóemberem is?
Egy terrás SSD-n van egy WIN11 az első partíción, egy Win10 a második partíción. Meg még egy csomó HDD a gépben az most mindegy. Az uefi post után választom ki, hogy mi menjen. Hozzá nem értő vagyok, én csak a régi fajta biost, MBR-t kapizsgáltam.A win11et ki nem állhatom, a meghajtó második partícióján található win10et használom kizárólag. Kellene a hely az első feléről az SSDnek és le szeretném törölni / formázni az első partíciót majd esetleg egybehúzni a 2 partíciót. Hogy kellene nekiállni, hogy elinduljon a gép a win10el továbbra is gond nélkül?
Előre is köszi! -
bobalazs
nagyúr
válasz
King Unique #156584 üzenetére
Nagyon baba, köszönöm!
A leírásod segítségével nagyon könnyen sikerült!
Leírom utókornak:
Win 11 alatt shrink partition (partíció zsugorítása)
Üres területet egy partíciónak formáztam.
Macrium Reflect freeben betöltöttem a másik rendszer képfáljját, egyszerűen csak ráhúztam a másolandó partíciót az újonnan készített particióra, ez végigfutott rámásolta a rendszert. (EFI és többi particio maradt, csakis a "C" rendszerpartíciót másoltam, ahogy mondtad) Bebootoltam flash meghajtóról (pendriveról) és ahogy írtad a "Fix Windows boot problems" mindkettő rendszert látta és törölte a BCD-t illetve létrehozta az új menüt. Most mind a kettő bootol rendesen. -
lm83
őstag
válasz
King Unique #156560 üzenetére
Nem. ilyet nem ajánl fel nekem.
Azért kérdeztem.@I02S3F: Már ezek is túl vagyok.
Minden ilyet végi csináltam amit írnak a neten.De nem és érdekelne ez a frissítés, ha sikerülne bekeletkezni ebbe az xbox alkalmazásba vagy a Minecraftba.
Most megpróbáltam újra telepíteni a Launchert, már újratelepíteni sem engedi.
Nem tudom miért írja ezekre, hogy nincs internet.
Microsoft store-ba meg sikerül bejelentkezni. -
I02S3F
addikt
válasz
King Unique #156560 üzenetére
ha még nem linkelted be neki, lehet az update-et alap állapotba állítani, cache törléssel, stb. Egy próbát megér. Link
-
lm83
őstag
válasz
King Unique #156556 üzenetére
Akkor most ezeket letöltve manuálisan kellene megpróbálni telepíteni?
-
lm83
őstag
válasz
King Unique #156553 üzenetére
Megnéztem a házirend nincsen konfigurálva.
Most így cache törlés után is elkezdi letölteni.
19045.4291 build van telepítve.Viszont ha nem kell frissítenem a windowst, mert legújabb verzió van.
Akkor nem ez lesz a Minecraft Launcher baja. -
válasz
King Unique #156525 üzenetére
Kikapcsoltam az állandó védelmet, majd visszakapcsoltam. És helyreállt a rend.
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique #156471 üzenetére
Köszönöm az valóban elkerülte a figyelmem.
Az a hardveres kapcsolós ház jól néz ki, de úgy láttam csak nvme van. De amúgyis valszeg aranyárban lehet.
Az ssd-m -re (Samsung PM883) amúgy írják a hardveres titkosítás (Encryption:AES-256) Ehhez van valami extra sasmung app, ami ezt menedzseli? Vagy az csak a gyári külső házakkal együtt adják? És annál jobb a BitLocker?
-
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #156478 üzenetére
Kérlek ne haragudj, ezt most én néztem be
Van vagy 6 féle módszer és mindegyiknek működne kell, de nem próbáltam ki mindegyiket. A jelszavas kiesett, mert nincs, úgyhogy a powercfg-set és a registry-set megcsináltam egyszerre, mert azokkal nem szokott gond lenni, de mégse lett jó.
Most megcsináltam a házirendeset és azzal működött.
tordaitibi ez szimpla itthoni gép; ha betörnek és ellopják, ez lesz a legkisebb problémám.
Bár, akkor már inkább kapcsolnék bitlockert, mint wines jelszót, de idehaza tényleg fölöslegesnek tartom azt is. -
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #156476 üzenetére
Ezt csináltam tegnap végig és nem működik.
Ez a JELSZAVASRA vonatkozik. Mint írtam, az enyémen nincs jelszó...de emlékszem rád. Mind1 mikor-mit kérdezek itt, mindig irreleváns választ írsz, mert nem olvasod végig a kérdésemet, vagy képtelen vagy értelmezni.
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique #156453 üzenetére
-
Bacusuz
őstag
válasz
King Unique #156360 üzenetére
Windows 7 ből generált termékkulcs volt viszont hardvermódosítás nem történt.
I02S3F:
engem az alapállapotra állás érdekelne adatok, mappák megőrzése nélkül,
ehhez hogyan lehet eljutni? -
I02S3F
addikt
válasz
King Unique #156362 üzenetére
Köszi szépen
!
-
peter889
őstag
válasz
King Unique #156272 üzenetére
Rendben, köszönöm az útbaigazítást, megyek át, és belinkelem ezeket oda, és köszönettel várom oda a segítséget, tippeket.
-
efi99
őstag
válasz
King Unique #156255 üzenetére
Annyi a szépséghibája, hogy a pdf-et mégis elveszik a böngészők egy idő után, annak ellenére, hogy máshoz lett kötve. Csak ezzel szokott gond lenni.
-
válasz
King Unique #156231 üzenetére
A végleges TC 11.50-ben már működni fog, jelenlegi beta 4-ben is működik már.
-
Kinder
senior tag
válasz
King Unique #156231 üzenetére
És tényleg....!
Viszont nekem egészen 2 nappal ezelőttig a totalcommanderből nyitva is lehetett lapozni.
És kb amióta van TC, azt használom a fájlok pakolására, az pedig már nem most jelent meg.
Mindig felmegy minden Win frissítés, nem értem igazából.
De így akkor tulajdonképpen meg is oldódott, köszi! -
mtomi95
senior tag
válasz
King Unique #156223 üzenetére
Nem mai processzor! Ez egy i7 4770K és Asus H87M Pro alappal.
Azért gondoltam, hogy veszek egy ilyet ha ez így működik, hogy plugandplay akkor ráfrissítem a 11-re. -
coco2
őstag
válasz
King Unique #156219 üzenetére
Köszönöm, jó lesz
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #156112 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy hogy tavaly májusi vagy decemberi, ha csak idén jött ki rá a javítás ami nem fog felmenni rá kevés hely miatt.
Igen valami bitlocker hibát javít.
Engem azért nagyon zavarna hogy egy biztonsági rés van a gépemen, pedig telepíthettem volna biztonságos wint is.. -
Doky586
félisten
válasz
King Unique #156110 üzenetére
Win10 letöltőoldalon máig ez a 2023 májusi verzió van kint: [kép]
A wu pedig a partícionálást nem tudja utólag megváltoztatni, ezért le is mondott róla a ms. -
boborján2
senior tag
válasz
King Unique #156092 üzenetére
Van hogy két hetente egyszer nézek rá.
Szóval nem akarom nyomkodni ,nézegetni, managelni. Csak most egyszer kis konfigolással rövidre zárni a kérdést.Egy valamit akarok, ne induljon újra magától soha.
Majd egyszer ,amikor alkalom adtán belépek és jelzi hogy indítsam újra akkor megteszem.Van erre lehetőség?
-
v.attis
őstag
válasz
King Unique #156086 üzenetére
Ja, tudom. Nem tudom miért csinálta. Raktam fel Win10-et évekkel ezelőtt, majd valamikor később egy linux mintet. És ez lett...
-
hape60
aktív tag
válasz
King Unique #155950 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. A teljes rendszert nem akarom átmásolni, kb 15 éves laptop, nem nagyon ért hozzá a tulaj, tényleg csak user... ki tudja, mi van a rendszerben.
Ha van hely az új laptopban a régi HDD berakására, nyilván meg tudom oldani a másolást.A külső HDD-s másolás eszembe sem jutott, pedig van...De lehet, hogy a pendrive is elég lesz. -
Krystal_s
addikt
válasz
King Unique #155917 üzenetére
"nem világos miért akkora téma ez, mármint hogy mekkora a lapozófájl mérete"
Azért mert indokolatlannak tartom ebben az esetben (a korábban leírt beállítások mellett, tehát a háttérben nem fut semmi komolyabb memóriát használó folyamat), amikor nem futtatok olyan programokat, csak a böngészőt, amiben viszont tiltva van a lemezre írás.
Amikor egy böngésző a RAM-ba ír, csak olyan esetben lenne szüksége + a rendszer lapozófájlra is, amikor nem elég a 16 GB. De azt látnám, hogy a ram használat 90% felett van. Olyankor is max pár GB-ot írna ki, de nem 11-et.
Tegyük fel történt valami memory leak, ami miatt kellett neki 1-szer ez a 11 GB lapozófájl.
Akkor utána ne már, hogy ez lesz számára az állandó kezdő ajánlott érték.Itt az a gond, hogy valamiért restart után ezt állítja be alapnak, de előtte évekig 2928 MB volt és csak a C-n, miközben máskor is volt már pl 6-8 GB lapozófájl és restart után nem az lett az alap, hanem a képen is látható ajánlott érték, ami jelent esetben is a 2928 MB.
Szeretem tudni mi miért történik. -
VTX
csendes tag
válasz
King Unique #155858 üzenetére
Mégis ez volt a probléma oka. Kitöröltem az összeset, futtattan lemezkarbantartót is előtte, és máris <10 mp alatt megy a bootolás. Nem írtam el, valóban 30-40 perc volt előtte. Nincs a gépen külső antivírus szoftver, a gyári Defender fut rajta.
A lemezkarbantartó egyébként szintén kb fél órát időzött a "számolás" fázisában az ideiglenes fájloknál, valamint ugyanígy a CCleaner is. Szóval én nem tudok más okra gondolni, mint ez a milliós nagyságrendű üres mappa. -
válasz
King Unique #155859 üzenetére
" egyik-másik OS teljesen szeparált telepítése, akár hordozható külső meghajtón több PC-s használathoz."
Pontosan eltaláltad, épp erről vany szó.
A togo telepítést sose próbáltam, gyanúm szerint egy teljesen szűz telepítő képes így usb meghajtóra telepíteni a Wint.
Ami nekem nem jó, én a már több éves mindennel felcicomázott felszoftverezett W10-ből csinálnék portable változatot.
Az ötletet az adta hogy valamikor régen kijött egy ssd wegy gépből, W10, és próbaképp egy sata-usb átalakítóval bedugdostam teljesen más gépekbe, és gyönyörűen elindult.
Linuxon már 4 éve megvan a telepített rendszeremről usb-re átültetett rendszerem, ez egy Ventoyos 2 terás ssd, és ha a wint is sikerül így, akkor gyakorlatilag megvan a hordozható svájcibicska rendszer, és a negszokott oprendszereim a zsebemben.
Nem utolsó szempont, ez így egy teljes full backup is ha minden kötél szakad mivel a Ventoyos ssd-re vannak szinkronizálva az adatpartícióim is.
És ha Wines pc-t kell javítanom, egy statikus PE vagy Hirens környezettel szemben óriási előny hogy minden ott van amit csak használni akarok, naprakész friss dinamikus oprendszerekkel.
Csak a Windowst nem egyszerű így megoldani.
Klónozás, de mivel a Ventoy efibe nem lehet semmit beletennei, marad a 2. EFI partíció, a partuuid ütközés megszüntetése miatt az uuid átírása, ennek következménye egy bootképtelen Windows klón, jön a bcdedit és így tovább
Pofonegyszerű megoldás lenne a Geth által is említett VHD klón, azt viszont (nekem) eddig nem sikerült megoldani. -
jimmy399
senior tag
válasz
King Unique #155861 üzenetére
igen, igen, pont így
-
jimmy399
senior tag
válasz
King Unique #155859 üzenetére
"Windows & Linux dual boot esetén a Linux a Windows által már létrehozott ESP-t használja, oda rakja be a saját indítóbejegyzését."
Oda csak az UEFI kompatibilis EFI BOOT STUB rendszerbetötőt rakja, az indító bejegyzését a NVRAM-ba helyezi és ott is állítja be az indítási sorrendet, hogy az UEFI BIOS melyik boot bejegyzést használja elsődlegesként.
-
Debilon
addikt
válasz
King Unique #155781 üzenetére
köszi, a C: zsugorítás a W10 lemezkezelőben nem megy
valamelyik 3rd party cuccal megpróbálom még, ha úgy sem megy, akkor tényleg csak a friss telepítés lesz a vége
-
5leteseN
senior tag
válasz
King Unique #155657 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tudok a frissítés szüneteltethetőségéről. Használom is, szinte mindig hétvégén frissítek, miután csináltam egy gyors "lapszemlét", hogy van-e rossz hír a W10-11-ek frissítéséről. Most-ma ráérek(viszont most hétvégén valószínűleg nem) és így még nem telt el szokásos türelmi időm hétvégéig. Ezért érdeklődtem.
Egyébként pedig bármikor frissítek a 35 napos felfüggesztés alatt-után, az utolsó-kedd frissítése mindig is egy "fekete-ló"(előző frissítéseknél komolyabb bizonytalansági tényező) marad.További szép napo(ka)t! ...+
!
-
mzso
veterán
válasz
King Unique #155609 üzenetére
De az elég brute-force megoldás, minden megy a kukába ami a képfájl készítése után történt. Legalább a manuálisak lennének örök életűek.
Mondjuk a visszaállítási pont Aug 29-ei volt. Tegnap még tudtam videókat nézni, úgyhogy lehet, hogy a régi sem segített volna.Amúgy mibe nyúl bele? Úgy látom a firefox profilba belebarmolt valahogy. (erre pont nem volt szükségem) Mert szétkúródott amit tegnap, tegnapelőtt csináltam benne.
-
BTom1970
aktív tag
válasz
King Unique #155582 üzenetére
Köszi!
Hát akkor ezek alapján fogom a továbbiakban végezni. De még mindig nem értem, hogy ennyiféle próbából egynél se indult a telepítő. -
BTom1970
aktív tag
válasz
King Unique #155578 üzenetére
50GB volt az, csak már annyifélét próbáltam, hogy próbaképp lett 30GB és 20GB a telepítőnek. Viszont a "H:\BOOT\BOOTSECT.EXE /nt60 H:" nélkül még nem próbáltam.
YT-os útmutatókban ajánlották, hogy nem kell mindent rámásolni.Meg ezt a Bootsectort is.
Különben 32 bites és "nem Pro" változat nem lenne jobb erre a Lenovo T500-ra? Valaki írta múltkor, hogy nem lesz sebesség különbség. De azóta már olvastam az ellenkezőjét is.
Tehát most egy Pro 64 bitessel próbálkozok.
De ez egy másodgép: T500, Dual Core, 4GB, 250 SSD Kingstone használt, Intel videokártya alaplapi (Ati már tönkrement benne) -
BTom1970
aktív tag
válasz
King Unique #155577 üzenetére
Próbáltam már HDD partícióról is. Úgy is ugyanez volt az eredmény. Villogó cursor. Meg úgy is, hogy minden felmásoltam, nem csak ezt a 3-mat (mappák+file). AHCI-val és anélkül is. GPT-vel és MBR-rel.
Nem indul a telepítő, csak a villogó cursor. -
King Unique
titán
válasz
King Unique #155577 üzenetére
7. A particionálóprogram screenshot alapján a Windows 10-nek az a 30 GB-os partíció kissé szűkös lesz, azon inkább egy 32 bites változat férne el, mintsem a 64 bites, amely utóbbinál hivatalosan 32 GB a minimum rendszerkövetelmény. A telepítőnek a 18 GB-os partíció meg eleve túlzás és nettó pazarlás, annak elég egy 5-6 GB-os is.
Ha a Windows 10 normális használata a cél, akkor viszont legalább egy 50-60 GB-os rendszerpartíciót illik beállítani, amihez képest ha a jelen SSD-nél a teljes rendelkezésre álló ~ 48 GB szabad területet nézzük, akkor az még így is a kicentizés kategória és bizonyos esetekben eleve szűkös vagy elégtelen lehet. -
makoss
veterán
válasz
King Unique #155572 üzenetére
Betettem de nem tudják vagy nem érdeklik...
-
vilmose33
őstag
válasz
King Unique #155532 üzenetére
+Pittawrx
Köszönöm a segítségetEgy teszt programot hagyott rajta,letöröltem-újra indítottam jó lett,töltöm is a frissítéseket.
-
vilmose33
őstag
válasz
King Unique #155532 üzenetére
Köszönöm
, volt szervizesnél pár hete, lehet hogy valamit elfuserált? Haza érek megnézem.
-
Trohak91
csendes tag
válasz
King Unique #155483 üzenetére
Köszi
A rám csere sem számít jelentős hardware módosításnak pluszban?
-
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #155421 üzenetére
Oké, megpróbálok kulturáltan válaszolni, de megmondom őszintén nem könnyíted meg a dolgom.
EDIT: nem, inkább kitöröltem a blokkot.Tudom, hogy segíteni próbálsz, de ez már előzőleg és azelőtt se ment itt senkinek, mert szakmabeli vagyok és nagyon speciális problémákkal szoktam jönni. Sok-sok éves tapasztalat alapján amit nem tudok megoldani, azt más se.
Már elég sokszor beszéltem MS supporttal is céges szintű problémákról és már herótom van attól, hogy kb. addig jutnak, hogy passz, telepítsem újra az egészet és akkor biztos jó lesz, miután távolról ránéztek az adott gépre és egy 8 éves szintjén a legnyilvánvalóbb dolgokat se nézik végig.
Ezek után egyszerűen elegem van.
Működik valamennyire, örülök neki. Majd ha lesz időm, megnézem a drivereket és örülök, hogy már vége annak a korszaknak, amikor kékhalált kapok, ha beletolok egy hangkártyát a gépbe... -
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #155419 üzenetére
Elmentél a lényeg mellett, pontosan ezért írtam, hogy a kérdésed irreleváns, már az első hsz-emből is látszott, hogy nem a "külső ssd pendrive" írási sebessége a limitáló, amit a példám is alátámasztott. Teljesen fölöslegesen futjuk arrafelé a köröket.
"mit mutat a másolás párbeszédablaka és a feladatkezelő a "Teljesítmény" lapon?"
Szerintem is ez a lényeg. Ezért is készítettem képet az első hsz-emben a feladatkezelőről (a teljesítményt megnéztem előtte és 100%-ot írt, ugynazzal a max ~45 MB/sec-cel)A HDD-ről ~170 MB/sec-cel tud olvasni, mégis azt mutatja, hogy 100%-on olvas, de az csak max 45 MB/sec, tehát szerintem a Windows sikkaszt valamit. A kérdés továbbra is az, hogy mi lehet az, vagy esetleg találkoztatok-e már ilyennel.
Közben a vírusirtót is kikapcsoltam, bár az is fölösleges volt, mert ha az fogná meg, akkor ott prociterhelés jelentkezne.
Oké, én is kifelejtettem egy lényeges mozzanatot, ami most jutott eszembe: ez a jelenség ~1 hónappal ezelőtt még nem volt! Azóta max 1 környi windows update ment fel, talán VGA driver is lefrissült, de interneten nem voltak cikkek, hogy az utóbbi események ilyen helyzethez vezethetnek, tehát ezt is kizárnám.
Biztos feledékeny vagyok, de most más is eszembe jutott: Win10+TUF GAMING B650M-PLUS alaplap, USB 3.x-ekkel és valamikor elkezd válogatni és a rádugott eszközök (van külső HDD, azzal is ezt csinálja, tehát ez már nem eszközfüggő) sebessége USB 2.0 maxra ~23 MB/sec) korlátozódik adatmennyiségtől függetlenül. Átdugom egy másik USB-be és rendbejön a sebesség. Legközelebb ugyanabba a "rossz" USB-be dugom és semmi gond a sebességgel, tehát még csak nem is konzisztens.
A fenti esetben is átdugtam másik USB-be, ami eddig 100%-osan megoldta a problémát, de ez valami más, mert nem korlátozódik 23 MB/sec-re.
...vagy fosadék az USB driver, esetleg az frissülhetett? Ja...oké, akkor elindulok ezen az irányon.Köszönöm az együtt gondolkodást, este lecsekkolom az USB drivereket
-
SirRasor
addikt
válasz
King Unique #155417 üzenetére
Teljesen irreleváns a kérdésed, de menjünk sorba.
Ez egy saját összerakott cucc: valami USB 3.0-ás Adata házban egy 512-es WD SSD, aminek a pontos típusa már nem rémlik, de 2000-3000 MB/sec között volt az átviteli sebesség gugli szerinti szintetikus tesztben.
Belső SSD-ről ha másolok rá, akkor stabilan tartja a ~350 MB/-sec-et.A belső 4 terás vinyó azt írja, hogy 100%-on pörög, ami a ~100 MB/sec-nek nagyon kb. elmegy, bár kissé sovány az is. Valami ott megy félre.
Hmm tesztelésképpen a 4 TB-os vinyónál egy 4 GB-os ISO-t saját magáról saját magára másoltam és 170 MB/sec-cel tolta végig
Belső HDD-ről belső SSD-re is ~170 MB/sec, tehát egyedül a belső HDD-ről a külső SSD-re válogatós.
Na így már végképp nem értem -
teptep
senior tag
válasz
King Unique #155399 üzenetére
Ha a BIOS-ban nincs törlési lehetőség, akkor a diskpart kéznél van, nem kell live USB-t guglizni, kiírni és bootolni. Eddig egyszer kellett használnom, de nem emlékszem hány másodperc alatt végzett az SSD-vel. Lehet fel is álltam és mire viszanéztem már kész is volt.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #155360 üzenetére
"A számítógép előkészítése"
Ez egyébként nem hibaüzenet, hanem tájékoztatás, ami nem meglelő az újraindítást igénylő frissítések telepítése után, meg amit értelemszerűen meg kellene várni míg befejeződik. Vagy netán már órák óta úgy van és nem történik semmi, azért kérdés?
-
Thrawnad
senior tag
válasz
King Unique #155292 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Elnézést a kérdésért, csak folytatásának tünt a beszélgetésnek.Köszöm!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
King Unique #155276 üzenetére
3-4 éve csináltam , élezemben először.
Akkor még így volt....
Ezek szerint manapság már megoldható ügyesebben is. -
norba69
senior tag
válasz
King Unique #155268 üzenetére
A microsoftosban nincs benne a debloat, antispy, antiuac kombó, azér nemjó.
És még frissít is állandóan. -
Doky586
félisten
válasz
King Unique #155253 üzenetére
Egy hete valamit változtattak a feltételeken. [link]
-
titanium_100
tag
válasz
King Unique #155248 üzenetére
Megfogom nézni holnap. Amúgy létezik valamilyen álltalános usb illesztőprogram amit felrakhatok, es rendbe rakja ezt? Vagy csak az alaplapi chipset drivert rakjam úra? (Sajna azt már próbáltam) Hogyan lássak neki?
Illesztőprogram frissitéseket hol nézem meg?
-
btraven
őstag
válasz
King Unique #155247 üzenetére
Köszönöm
-
titanium_100
tag
válasz
King Unique #155241 üzenetére
Mivel már a gép előtt vagyok ezekre tudok válaszolni. Volt 2 frissítés onnantól kezdve, hogy nem működik semmilyen usb a gépen. A képen látható. Viszont nem engedi törölni, mert nincs a törölhető frissítések listájában. Ezt hogyan törölhetem mégis? Valamint melyiknek lehet inkább köze a cserélhető meghajtók, tárolóeszközök olvasásához?
Amúgy akármelyik usb portba dugom a pendriveokat ugyan az a tünet.
-
titanium_100
tag
válasz
King Unique #155235 üzenetére
Ez egy kis vállalkozás, itt én vagyok az IT-s
Nos, semmi sincs lekorlátozva, évek óta használtam, csak én férek hozzá. Egyszer csak bármilyen eszközt csatlakoztatok ezt írja ki. Másik gépemen ami meg mellette van és átdugom simán működik.
Esetleg az ilyen pendrive olvasáshoz használatos illesztőprogramot/ drivert nem lehetne újratelepíteni valahogyan? Ha bedugom érzékeli hogy bedugtam de mintha nem lenne meg a programja hozzá, hogy lássa. Ez a chipset driverben van benne? Mert azt újra telepítettem az alaplapgyártó oldaláról, de nem oldódott meg a probléma. -
Thrawnad
senior tag
válasz
King Unique #155216 üzenetére
Szia!
Bár már W11, de megint befutott pár frissítés és eltünt menet közben! a start menü
Azaz hiába kattintok nem indul el.Azon kívül hogy harakirit követek el van ötleted?
Köszönettel:
Thrawnad
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Köszönöm a segítséget. Fel tettem a W11-et. Egyenlőre nincs probléma.
Remélhetőleg így is marad az öreg vassalThrawnad
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Köszönöm.
Próbálok egy W11 tiszta telepítést.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest