- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
peter889 #156256 üzenetére
Ezt miért nem a Google Chrome topikban kérdezed, meg mi köze van a leírtakhoz a Windows 10-nek azon kívül, hogy az a gazda operációs rendszer amin a webes böngésző futtatva van?
-
havri1
félisten
válasz
peter889 #156266 üzenetére
Itt: Adatok és adatvédelem
Ha ez be van kapcsolva, akkor sz összes helyen, aholé be vagy jelentkezve, azokat leszinkronizálja.
Néha jó, néha nem
Edge meg pl itt, állítsd be, hogy bezáráskor mit töröljön. Ezek az előzmények: edge://settings/clearBrowsingDataOnClose
chrome-ot nem ismerem, nem használom. -
-
-
King Unique
titán
válasz
peter889 #123874 üzenetére
Lásd egy másik válaszban leírtakat, ahol Home kiadás esetén a csoportházirenddel megoldható beállítási lehetőségek értelemszerűen nem játszanak.
A lassú bootolással kapcsolatban meg pl. más esetét. Vagyis ott vsz egyéb gond lesz, nem a frissítések. Nálam is naprakész minden Windows 10-es rendszer, aztán mégsem percekig, hanem néhány másodpercig bootolnak. Mármint SSD-vel. Ha nálad netán lassú HDD a rendszermeghajtó, + a végét járja (gyenge / hibás szektorok / egyéb gond), akkor nem meglepő. -
quailstorm
félisten
válasz
peter889 #59869 üzenetére
Ahhoz, hogy értesítsen, de te döntsd el mikor töltöd le, csoportházirend kell, ami viszont vállalati verzióban van csak benne. Már a PRO-t is megherélték, csak Enterprise...
Volt már gond, 2016. November nekem is meg még sokaknak betett a topicban is. Amúgy alapvetően gond nincs belőle, sőt ajánlott, csak én nem szeretem ha olyankor vakarózik, mikor dolgoznék. A rendszer van értem és nem én vagyok a rendszerért.
Márpedig a jelenlegi Windows10 modell azonnali és erőszakos módon végigdúr mindent a következményekre való tekintet nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged