- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinder
senior tag
válasz
King Unique #156231 üzenetére
És tényleg....!
Viszont nekem egészen 2 nappal ezelőttig a totalcommanderből nyitva is lehetett lapozni.
És kb amióta van TC, azt használom a fájlok pakolására, az pedig már nem most jelent meg.
Mindig felmegy minden Win frissítés, nem értem igazából.
De így akkor tulajdonképpen meg is oldódott, köszi! -
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Meglepődve vettem észre, hogy a Win10-es gyári képnézegető megújult, és már nem lehet a jobbra balra nyilakkal lapozni a könytávrban lévő képek között, csak egyet láthatok, aztán becsukom, és újat nyithatok....
Van erre valami megoldás, hogy újra lapozhatóak legyenek a képek egy adott könyvtárban? Nem szeretnék szerkeszteni semmit, csak nézegetni a régi fényképeket, egyszerűen 1 mozdulattal lapozva.
Köszönöm! -
Kinder
senior tag
válasz
King Unique #149641 üzenetére
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Win10-es gép, amiben m2 ssd van, erre telepítettem a rendszert 2 éve.
Van még benne 2 sata hdd, amit cserélnék sata ssd-kre.
Ha az egyik HDD-t lehúzom, nem bootol be a gép "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" üzenettel.
Azt vágom, hogy az a baj, amikor telepítettem, már benne volt ez a hdd, és valamiért ( na ezt nem tudom miért ), oda került a boot könyvtár, ezt látom is.
Az is rendben van, hogy egy full win10 újratelepítés úgy, hogy csak az m2 ssd van benne, megoldaná a helyzetet.
A kérdésem viszont az lenne, hogy meg lehet-e oldani valahogy, hogy a boot könyvtár átkerüljön az m2 ssd-re, mivel annyira "be van lakva" a win10, hogy nem szeretném teljesen újratelepíteni, és minden kis apróságot újra rakni.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest