- Ezek az új Apple rendszerek minimális rendszerkövetelményei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolee001 #82490 üzenetére
Régi hardverek már úton vannak az új tulaja felé, én új hardvereim meg majd érkeznek, csak azért kérdeztem rá, hogy tisztán lássak.
Win10 esetén néha tapasztalok olyat, hogy lementett adatok kimentem külső HDD-re és másik gép/rendszer nem fér hozzá (Biztonság/felhasználók - itt jogot kell adnom és már minden OK) - Ez mitől van? (attól tartok, hogy új gépbe új rendszerrel (újra húznám) a 2x3TB HDD-n lévő sok adathoz nem férek majd hozzá (könnyedén) vagy ne aggódjak ez miatt?MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged