- Milyen okostelefont vegyek?
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
Hunork
üzenetére
Első kérdésedre, jól írtad le a teendőket és csak az SSD legyen fent a telepítésnél.(a többi hdd se)
Másodikra, én már előre át szoktam konvertálni AOMIE Partition Assistant-al GPT-re de a szűz SSD-t azt hiszem a telepítő is megoldja mókolás nélkül.(ha nem úgy is szól hogy erre a partícióra nem telepíthető)
Bónusz, Az UEFI biosban be kell állítani hogy UEFI boot legyen mert attól hogy UEFI-s a lap még lehet Legacy boot-ot is választani és akkor MBR-re telepít nem GPT-re.
Harmadik, nem okoz semmi problémát hogy a rendszer GPT, látni fogja az MBR háttértárakat.

Negyedik, nem volt a kezemben ilyen pen de úgy tudom hogy UEFI és Legacy telepítésre is alkalmas.(a bios beállítás fogja meghatározni hogy milyen lesz, ahogy fentebb írtam UEFI boot)
Ezt még elolvashatod. LINK
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest