Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #46824192

    törölt tag

    válasz VGYke #142661 üzenetére

    Jó lehetne a one drive, ha nem az lenne hogy szinte bárhova is belépek a nyomorult ms accountal, akkor ő már mindent is elkezd feltolni a felhőbe, kérdés nélkül!
    Nem nem az adatokról beszélek vagy hú de féltem azokat, azt nézegessék ,bánja a tököm. Hanem erről az agresszív megoldásról, amikor a rendszer majd mindenkitől is okosabb akar lenni és minden doksidat nagyon meg akarja védeni az adatvesztéstől.
    Ezzel szemben a mai google drive használata ,egy kellemes felüdülés. (a nagyobb ingyenes tárhely ezt csak megerősíti)

    Én még mindig szeretem a win-t , soha nem szoktam a rendszert csesztetni, szeretem ahogy van, de arra régóta kényesen figyelek hogy a one drive-nak kuss legyen a neve a rendszeren :)

    Igazából az Ms engem ezzel tud felk...ni.
    Ja , meg azzal ,hogy a gyereknek a tanuló O365 nagyvállalatinak írja magát és folyton pofázik, hogy gond van az accounttal. :C (mondjuk ettől szerencsére működik)
    KIFÜ-vel több kört is lefutottunk, le a kalappal hogy mennyire segíteni akartak. Több napon keresztül hívtak legalabb egyszer hogy áll a dolog. Sajnos nincs megoldás náluk erre!
    Na , az Ms ezt a kérdést lerendezte 30mp alatt annyival , hogy ez nem az ő gondjuk. Keressem azt ,aki az accountot adta.
    Sajnos az véletlenül sem fordult meg az ügyintéző fejében, hogy annak nyomorult acc-nak, végső célálomása egy Ms szerver, ahol valami el van b.....

    Bocs hogy így ráfűztem az ms one drive-ra , de amúgy is leakartam írni ezt a szép kis sztorit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák