- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Régebben ha megnyomtam a Windows + jobbra vagy balra gombot akkor az adott ablakot a képernyő jobb vagy bal oldalára tudtam rendezni ill. magát az ablakot megfogtam akkor szintén jobbra vagy balra rendezte őket. Régen használtam már, lehet W8 alatt. Ez a 10-ben nem került bele vagy már nincsen benne, esetleg engedélyezni kell?
-
King Unique
titán
válasz
lanszelot #143197 üzenetére
"Szerencsére a Microsoft szakemberei viszonylag gyorsan léptek az ügyben, és másfél órán belül elhárították a problémát a Defenderben, aminek köszönhetően az megszűnt blokkolni a Chrome frissítését, és az így gond nélkül települhetett a gépekre, lezárva az inkriminált biztonsági rést a Google böngészőjén."
Vagyis false positive találat volt, ami azóta már javítva lett a leírtak alapján. Ha esetedben még a "mai napig ott van", akkor tessék frissíteni a Defendert és szükség esetén a Chrome-ot is, vagy ha az rejtélyes módon nem oldja meg akkor engedélyezni vagy a kivételekhez adni a Chrome-ot, ennyi.
-
King Unique
titán
válasz
galaxys80 #143191 üzenetére
Az viszont nem derült ki a leírtakból, hogy milyen verziószámú / buildszámú az a Windows 10 Pro, nincs-e 3rd party antivírus program vagy egyéb olyan alkalmazás telepítve ami bezavarhat a Windows Update működésébe, szükség esetén gépház alkalmazás resetelése megtörtént-e már, stb.
Ha az aktuális 21H2 verzió van telepítve, akkor jó esetben egy repair install is megoldhatja a problémát, vagy a gyártó recovery partíciója megléténél egy alaphelyzetbe állítás, illetve restore factory settings opcióval ha a gyári alapállapotba történő visszaállítás a cél.
Ha nem az aktuális 21H2 verzió, akkor meg lehet nem ártana újabb verzióra upgrade-elni, ami jó esetben szintén megoldhatja a problémát.
Ha előtelepített Windows 10 lévén integrálva van mindenféle gyártói trash alkalmazással és nem cél azok illetve a gyártó által előtelepített Windows 10 megtartása, akkor meg adott pl. pendrive-ról bootolva a clean install lehetősége.• Windows 10: The Settings App Does Not Open or Flashes and Closes Instantaneously
• How to Reset the Settings App in Windows 10
• How to Do a Repair Install of Windows 10 with an In-place Upgrade
• How to Upgrade to Windows 10
• How to Update to Latest Version of Windows 10 using Windows 10 Update Assistant
• How to Clean Install Windows 10 -
Cs1csó
titán
-
galaxys80
veterán
Kis segítséget szeretnék kérni. Lett egy új HP laptopom eredeti Windows 10 Pro-val.
Viszont a frissítés menüpontja egyszerűen nem működik. Rányomok a frissítés és biztonság menüre és egyből bezár az ablak. -
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a laptopom nem hozza be a weboldalakat, de a tabletemen bejönnek a weblapok?
-
válasz
Armagedown #143187 üzenetére
Közben rájöttem ublock volt a gond.
Viszont azt nem értem , hiába van engedélyezve a tartozkodási helyem a gyári időjárás azt hisz Pesten vagyok, közben meg Szeged, a rendszer térképe az látja, ez miért van? -
Amióta újra raktam a rendszert nem játsza le a vidas filmeket mit kellene telepíteni?
-
Szabi®
addikt
Köszönöm a válaszokat, tovább próbálkozom
-
Geth
veterán
válasz
Szabi® #143179 üzenetére
Amikor újraindul a rendszer, és indulna el a setup, addigra már visszatette a win a saját driverét.
Ilyenkor ki kell lépni a telepítőből, a device managerben kézzel uninstallt nyomni a realtek audiora (ha opció, akkor drivertörléssel). Nem szabad restartolni, mehet a driver, a telepítője elindítás után nem akar majd törölni/újraindítani. -
King Unique
titán
válasz
Szabi® #143173 üzenetére
Mármint a hardvergyártó weboldalától letöltve a Realtek On-Board Audio Drivers telepítéséről van szó. Ami ha normál módon telepítve nem megy, akkor előtte az inbox drivert eltávolítva majd utána telepítve a Realtek drivert módszert lehetne megpróbálni, + ha szükséges akkor előtte letiltani hogy a Windows Update automatikusan telepítse / frissítse az illesztőprogramokat.
Windows 10 21H2 verziónál amúgy jelenleg a 19044.1645 a naprakészre frissített állapot, a 19044.1586 a márciusi, vagyis a Windows Update futtatása sem ártana.
-
Szabi®
addikt
-
jokeph
nagyúr
válasz
Szabi® #143179 üzenetére
Miféle az alaplap ?
A W10 az x64 PRO vagy másik ver., és melyik build ?A Realtek hangkártyáknak egy ideje csak a kopasz drivere megy fel (win-es vagy saját), a control panel-t az MS APP-ok közül lehet letölteni és telepíteni - ez 1 napomba került mire leesett a 20 filléres.
Z170-es Asrock lapomnál nem erőlködtem vele, MS driverrel megy 2+ éve.
(Realtek 1150).
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows 10-ben hogy tudom megadni, hogy újra kérje a WI-FI kódot csatlakozáskor, ha már egyszer meg jegyezte a rendszer?
-
Szabi®
addikt
Odáig eljutottunk, hogy a gyártó oldaláról leszedett Realtek HD Universal Driver-t felrakja, kéri, hogy indítsam újra, aztán újraindítás után megint bejön az installshield és le is szedi ... Magyarán nem hagyja fent a drivert ...Ahogy bejön a rendszer, már indítja is ezt :
Ezt nem igazán tudom hova tenni, olyan, mintha beakadt volna valami. Pedig elvileg 64 bites Windows 10-hez való drivert szedtem le.#143172 jokeph Azt még nem, eleve ezzel a Windowsal valami nagyobb gond lehet, valami hardver összeférhetetlenség. Később ránézek arra is.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Szabi® #143170 üzenetére
Üdv !
AC3 filter-t próbáltad ? -
Szabi®
addikt
Sziasztok, faterom gépére fel lett rakva a Windows 10 Pro, és a windows media player zenelejátszás közben nagyon nem jól működik, eleve nem szépen szól (windows 7 volt előtte, abban a media player klasszisokkal jobb volt), még equalizer beállítás után sem, és a hangerő csúszka, csak teljesen lehalkítani tudja, ahogy a teljes lehalkításból fokozatosan adná rá a hangot, csak simán felhangosodik, olyan mintha nem lennének fokozatok. Hangbeállításnál már a stúdióminőséget is átraktam 192000Hz-re, de semmit nem változott.
A hangbeállításoknál a windows 7-ben volt mélyhang kiemelés, itt még az is hiányzik, cserébe helyette "hangkiemelés" van, amit ha kikapcsolok, akkor végképp fapados az egész.
Valamit elrontottam telepítéskor ? Vagy nincs valami beállítva ?
-
King Unique
titán
-
laceszgamer
addikt
Reggel leállítottam a gépet, minden okés volt ránézésre.
Most este bekapcsoltam, betöltött, megjelent háttérkép minden, majd pár másodperc múlva újraindult.
Utána a háttér eltűnt sima fekete volt az egész. Keresősávba Eseménynaplóra akartam rákeresni de ahogy a keresősávba nyomtam feljött majd el is tűnt. Újraindítottam még egyszer startmenüből, ahogy betöltött újra fekete háttér stb. Közben oldalt megjelent hogy Windows Redistrutable meg még 2 más valamit telepít. Aztán visszajött rendben a háttérkép is.Utána néztem eseménynaplót és a következő amit találtam.
Este mikor leállítottam van egy hiba, ami reggeli időpontra szól, hogy az előző rendszerleállítás váratlan volt. ( Rendesen kapcsoltam ki Start menü leállítás )
A következő Kritikus Kernel Power. Rendszer nem állt le megfelelően úgy indult újra ez az esti újraindulásra vonatkozik.
Van egy BugCheck bejegyzés
Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x00000133 (0x0000000000000000, 0x0000000000000501, 0x0000000000000500, 0xfffff8054fefb320). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: fea655ba-41c0-458c-b948-f32e55639bb9.
Illetve Whea logger:
Végzetes hardverhiba történt. Az esemény adatszakasza tartalmazza az állapotleíró rekordot.
De egy ugyanilyen esemény volt már 19-én is, ha jól rémlik aznap volt Windows Update is.Ötlet esetleg hogy valami Windows gubanc lehet vagy hardver gond?
Eddig semmi godn nem volt, illetve a fentebb leírtak után visszajött ugye háttér stb is, azóta újraindítottam párszor rendben van. -
-
ntamas97
csendes tag
Sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy két merevlemez van jelenleg a gépemben, az egyiket csak adattárolásra használom. A Windows 10 viszont folyamatosan indítgatja-leállítgatja ezt a lemezt, ezzel gyakorlatilag napi 10x biztos elindul és leáll... Ez gondolom a lemeznek nem tesz jót.
Meg lehet oldani valahogy a lemez fizikai leválasztását túl, hogy a lemez csak akkor pörögjön fel, ha azt én szeretném (pl. mert adatot akarok olvasni róla)?
Már próbáltam, hogy offline állapotba teszem a lemezt, de így is folyamatosan felpörgeti a lemezt.Köszönöm a válaszokat!
-
Win-T
őstag
válasz
King Unique #143163 üzenetére
Elnézést, nem olvastam vissza és köszönöm, így megoldódott.
-
King Unique
titán
válasz
Win-T #143160 üzenetére
Lásd egy másik válaszban leírtakat, sokadjára.
-
Geth
veterán
válasz
®abstract® #143159 üzenetére
Ez egyre rosszabbul hangzik :(
-
Geth
veterán
válasz
®abstract® #143157 üzenetére
Hány éves driver volt az, úrjézus :) De az előbb telepítek, majd csodálkozokért jár a pont.
-
pilipi
aktív tag
válasz
®abstract® #143155 üzenetére
Valójában a vulkános játékok 100% -a azaz 159 db támogatott windows-on a lista alapján
-
pilipi
aktív tag
válasz
®abstract® #143150 üzenetére
[List of Vulkan games link]
Ezeket tudod.
Bár "steam & egyéb áruházak" nem használata esetén semmilyen garancia nincs rá. -
half333
őstag
válasz
tordaitibi #143145 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom! Egyelőre az opera szuperál! Chromnál volt hiba eddig csak.
-
Geth
veterán
válasz
®abstract® #143150 üzenetére
Az hogy egy adott játék tudja-e használni a Vulkan API-t, nem függ a beszerzési helyétől.
Ha támogatja a játék, és a rendszer is tudja, akkor vagy
- eleve azt használja
- választható a játék beállításaiban
- külön van választva .exe szinten, ilyenkor értelemszerűen azt az .exe-t kell elindítani (jellemzően "vk" szerepel a nevében) -
®abstract®
őstag
ebben valaki tud segiteni?
[link]
-
mpo
veterán
Köszönöm, akkor nem keresem a hibát a Windowsban.
-
mpo
veterán
A problémám, hogy egyszer látja a Windows a HDD-t, egyszer meg nem.
Windows 10 Home x64 21H2, naprakész.
Van Samsung SSD, WD Blue 4 TB, WD Blue 2 TB.
A WD Blue 2 TB-ossal van a probléma, adattárolásra használom 4 éve.
Amikor látható, minden program szerint kiváló állapotú, működési idő 642 nap.
Mielőtt rohannék újat vásárolni, szeretném kideríteni, hogy elromlott vagy rossz Windows beállítások vannak. -
válasz
half333 #143143 üzenetére
Megynyitod a bongeszot, Beallitasok, itt van kereso es beirod "hardveres", es a hardveres gyorsitast ellenkezore allitod. Ha be bolt kapcsolva, akkor kikapcsolod, ha ki volt akkor be.
Nekem Edge egyik verzioja 1 videos odalon hasznalhatatlan volt, atallitva jo.
Ha nalad nincs valtozas akkor passz. -
coco2
őstag
válasz
Ra's al Ghul #143140 üzenetére
Mire elérjük azt a 2025-öt, addigra talán már a win12 is itt lesz, és a 11 teljesen átléphető.
-
half333
őstag
válasz
tordaitibi #143139 üzenetére
Igazibol semmit nem állitottam. Azt hol kell?
-
King Unique
titán
válasz
Ra's al Ghul #143140 üzenetére
Ha megnézed a Microsoft weboldalán az Életciklus GYIK – Windows leírást, akkor láthatod hogy van a modern életciklus ami folyamatos funkcionális bővítés (funkciófrissítések) melletti támogatást tesz lehetővé, meg van a rögzített életciklus az 5 éves alapvető + 5 éves kiterjesztett (csak biztonsági frissítések) támogatással. Ahol a Windows 10 a Home és Pro valamint Enterprise és Education kiadásoknál eleve a modern életciklust követi, míg rögzített életciklus max. pl. az Enterprise LTSC kiadásoknál és Windows 7, Windows 8.1, stb. korábbi Windows rendszereknél van. + A modern életciklusú Windows 10-nél ugye látszik az is, hogy egyrészt 2025 október 14-ig támogatott, másrészt hogy azon belül a jelenleg aktuális 21H2 verzió Home és Pro kiadások esetén 2023 június 13-ig, míg Enterprise és Education kiadások esetén 2024 június 11-ig lesz támogatva.
Vagyis adott a kérdésre a válasz, igen, nyilván lesznek még funkciófrissítések a Windows 10-hez, jön idén vélhetően a 22H1 és / vagy 22H2 verzió, + elvileg utána is lesznek még továbbiak, stb.
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Elhalálozott a korábbi gépem és az új egy dologban feladja a leckét. Régesrég még tán a w8 alatt beállítottam a régi gépen valahogy, hogy ha bekapcsoltam a második monitort (ami a TV a falon) akkor a gép melletti monitor lekapcsolt és ez működött w10-el is amig élt a gép. Azon a gépen valami régi radeon kártya volt dvi és hdmi kimenettel, a monitor dvi a TV hdmi-dróton volt. Az új gépen jelenleg classic VGA-ra van dugva a monitor (amig nem veszek egy displayport kábelt neki) és a TV displayport-hdmi átalakítóval van van összekötve és az istennek nem akar összejönni ez a tvbekapcsolásra lekapcsoló monitor-dolog. Meg lehet ezt valahogy oldani? Ja igen, most nincs külön kártya, az i5 6600 beépítettje üzemel, ennek van egy vga meg két displayport kimenete.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Win11-et használok de tervezem a visszatérést Win10-re. Ahogy látom, a Win10 még egy ideig (2025 október) támogatott lesz MS által. Ez most akkor azt jelenti, hogy csak biztonsági frissítéseket kap vagy jön még Feature update is? -
-
half333
őstag
Nem akarom elkiabálni de most opera-ban eddig okés. Nagyon köszi mindenkinek!
-
half333
őstag
válasz
Atomantiii #143131 üzenetére
Szuper
Lehet windows frissités.. azt hittem már a grafikus kezd sz@rakodni
-
half333
őstag
Üdv! Nem rég lettem figyelmes hogy youtube-on meg más oldalon is fehér négyzetek jelennek meg illetve ugrálnak a képernyőn. Ezt mi okozhatja? Ujra installáltam a gépet de ugyan az a helyzet.
-
coco2
őstag
válasz
lanszelot #143128 üzenetére
Megtaláltam. Erre emlékszem. Akkor jelent meg, amikor ránéztem egy http site-ra (ami nem https). Agybajos a win 10 nem kell neki mindent elhinni. Ha van a helyi gépeden egy wamp, és tesztelsz php scripteket, már megkapod a felkiáltójelet. "Dismiss" klikk, és készen vagy.
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique #143120 üzenetére
Hello,
Először is köszönöm a választ.
Ez nem egy felugró ablak, ez a W10 Defender beállítása.
Semmit se szeretnék engedélyezni, a biztonság az első.
Pont az a problémám, hogy olyan mintha engedélyezve lenne, de nincs vissza állítás, se beállítás, csak "Visszajelzés", az meg mi?coco2: W10 -> óra mellett Defender ikon jobb klikk, Biztonsági irányítópult megtekintése, és ott van.
-
King Unique
titán
válasz
spileraaa #143126 üzenetére
A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Windows 10 1809-es verzión alapuló rendszer, tehát ennek értelmében nem meglepő a Messenger hibaüzenet, amely 1903-as verziót jelöl meg minimum követelményként. Ha az említett alkalmazás használata a cél, akkor ez esetben igen, újabb verzióra (2021) kellene váltani, upgrade-elni.
Say No to Long Term Servicing Channel (LTSC)
Az Enterprise LTSC kiadás otthoni, általános célú használatra nem javasolt, meg annak használata ugye szervezeti, céges szinten reális és legális, nem pedig home user szinten. Ha az előbbiről van szó, akkor upgrade ügyben tessék értelemszerűen az adott szervezet rendszergazdájához, illetve IT részlegéhez fordulni. Ha az utóbbiról, akkor viszont eleve nincs miről beszélni.
-
Geth
veterán
válasz
coco2 #143123 üzenetére
Pl. powershell 5:
while ($true) { Start-Sleep 5; $ok = Test-Connection -Count 1 -Quiet google.com; if ($prev -ne $ok) { Out-File -FilePath ~\stat.txt -Append -InputObject "$(Get-Date -DisplayHint Time) $ok" }; $prev = $ok }
5 mp-enként megpingeti a guglit, ha változik az eredmény (sikerül/nem sikerül), beleírja a home könytár alatt egy stat.txt-be időbélyeggel.Mit értesz az alatt, hogy gyengébb minőség? Mit értesz bináris programozás alatt? Erre miért kellene inkább linux egy meglévő win helyett?
-
coco2
őstag
válasz
Bacusuz #143121 üzenetére
Hát, lehet cron-ba rakni scriptet, hogy 5 percenkent pingeljen rá adott ip-ra, és a kimenetet fűzze hozzá egy log file-hoz. Utólag vissza tudod majd nézni, melyik 5 percben nem volt kívülről látható a cím. Bináris programozás nem kell hozzá, scriptelés elég, de az eredmény gyengébb minőség. Apropó, linux jobb lenne hozzá, mint windows, de windows-on is van timed task.
-
King Unique
titán
válasz
Tiger. #143117 üzenetére
Nem teljesen világos mégis mit akar jelenteni ez az "ssd-n állítani", de ha az ilyen és ehhez hasonló Windows specifikus beállításokat az SSD miatt, akkor azokra semmi szükség nincsen, vagy némelyik max. csak opcionális és semmiképpen sem kötelező, ami korábban már el lett magyarázva itt.
-
King Unique
titán
válasz
lanszelot #143094 üzenetére
• Alkalmazás- és böngészőszabályozás a Windows biztonságban
• How to Enable or Disable Microsoft Defender Antivirus Potential Unwanted App (PUA) Protection in Windows 10Ha a "Bezárás" nem oldja meg, akkor értelemszerűen megfelelően beállítani, ha blokkolva van a megnyitás / letöltés akkor (saját felelősségre) engedélyezni, vagy a nemkívánatos tartalomnál átmenetileg kikapcsolni a PUA védelmet, vagy lehetőleg mellőzni a nemkívánatos fájlok, programok letöltését és futtatását, stb.
-
válasz
King Unique #143112 üzenetére
Miket érdemes az ssd-n állítani? Vagy win 10-nel már nem kell?
-
bringasisti
őstag
válasz
King Unique #143112 üzenetére
Köszönöm hogy válaszolsz. Csak saját vírus és saját program. De van mikor az egérre se reagál, kihuzom bedugom működik. Olyan mint a telefon volt bő 10 éve, meg vettem egy SM-T 225 Samsungot azt is rendszeresen újra kell indítani.
-
válasz
King Unique #143111 üzenetére
Megoldódott ez is, köszi a segítséget.
-
King Unique
titán
válasz
bringasisti #143110 üzenetére
Ez normál esetben úgy működik, hogy az optikai lemezre kiírt kép, videó, PDF stb. fájl utána megnyitható és nyilván nem kell ahhoz a Windows 10-et leállítani - indítani vagy újraindítani. Ha esetedben igen, akkor ott eleve nem stimmelnek a dolgok. Ahol nem derült ki, hogy nálad milyen verziójú Windows 10 van telepítve, a beépített Fényképek alkalmazással vagy külső programmal nem nyithatók meg a képek, a beépített Defender antivírus szoftver vagy külső antivírus szoftver használatánál van ez a jelenség, stb.
-
bringasisti
őstag
válasz
King Unique #143104 üzenetére
Azóta rendesen felidegesítettem magam. A CD jól van megírva, de mikor le akarom ellenőrizni mint említettem videó, PDF tökéletes, a képnek csak elöl nézete. Gép ki-be és máris meg tudja nyitni. De más furcsaságot is csinál a masina, nem tudom , hogy kell és egy újra húzás, vagy alaplap.?
-
válasz
King Unique #143108 üzenetére
Köszi, sikerült, most már csak egy játék nem indul el mert hiányzik valami hozzá, driver booster ezt megtalálta, én még nem. Command& Conquer remasteredről van szó.
-
King Unique
titán
válasz
Tiger. #143107 üzenetére
Akkor ezen útmutató alapján tessék futtatni a Windows Update-et és szükség esetén a választható frissítéseknél megnézni nincs-e ott az adott illesztőprogramhoz tartozó frissítés, ha szükséges akkor (VID-PID azonosító alapján megkeresni) a hardvergyártó weboldaláról letölteni és telepíteni a hiányzó drivereket, stb.
-
válasz
King Unique #143106 üzenetére
Arra gondolok,most viszont van 3 dolog amit nem talál az eszközkezelőben.
-
válasz
King Unique #143102 üzenetére
Na most 33.250- net ir. ha nincsenek widgetek akkor hamarabb bent van rendszer.
-
King Unique
titán
válasz
bringasisti #143099 üzenetére
Itt nem az előnézet elsődlegesen a lényeg, hanem hogy utána meg lehet-e nyitni a CD-ről a ráírt képet és megjelenik-e rendesen a Fényképek / egyéb alkalmazásban, vagy sem. Ha nem, akkor azt kellene tovább részletezni, akár screenhotot mellékelni a problémáról, stb.
Ha az optikai meghajtó (ODD) / CD / íráshoz használt külső program / képfájlok a hiba forrása, akkor az viszont értelemszerűen nem Windows 10 specifikus és nem ennek a topiknak a témája. -
mpo
veterán
válasz
King Unique #143093 üzenetére
Kipróbáltam a Bootracert.
Itt a oldal alján írják:
How to change the Explorer startup delay manually?
[link]
Kerestem a topikban, hátha írtál róla, de nem találtam.
Van-e értelme és biztonságos-e? -
King Unique
titán
válasz
DonMarco #143098 üzenetére
Értelemszerűen a "Milyen program, ami...?" topik témája ez, ott tessék érdeklődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest