-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
wdtwrd #45008 üzenetére
Igen, már zároltnak látja. Ha hibajavítást akarok csinálni véglegesítés céljából, azt írja, hogy zárolt a meghajtó. Pedig én - tudtommal - nem zároltam semmit. Jelszót sem kért soha.
Elképzelhető, hogy valami biztonsági (vagy más) program csinál ilyet?
A BitLocker kizártnak tűnik, azt írja, ki van kapcsolva. Korábban még a táján sem jártam, sosem volt aktív, ha rajtam múlott.Na, ez most ugrott be, itt bekapcsoltnak tűnik, habár én nem aktiváltam. Bekavarhat?
-
C. s.
addikt
válasz
wdtwrd #44977 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget!
-OS Type: az "other" nem igazán jó? Mert ha 8.1-em van és csak sima 8-at választhatok, akkor is megfelelőbb volna átállítani? (Nem tudom, milyen lehetőségek vannak, majd megnézem.)
-Boot Mode Selection: UEFI and Legacy van, úgy emlékszem. Ezt majd átállítom UEFI only-ra.
-Storage Boot Option Control: Itt mi legyen? Bármi, amiben nem szerepel a legacy?
Nem nyírhatom ki a gépet, ha átállítgatom? Bocs a hülye kérdésért, de nem szoktam piszkálni a BIOS-t, meg általában azt, amiről lövésem sincs.
Szeretek inkább biztosra menni, kevesebb gonddal jár.
-
wdtwrd
tag
válasz
wdtwrd #28540 üzenetére
Mégis van egy szebb és gyorsabb
(csak az előzőnél és nem Psychonaut-énál)
Nyiss egy intézőt (Win+E), lépj egyet FEL (bal felső saroknál lévő ikonnal) és a megjelenő ikonok közt kell lennie a Számítógépnek is, ezen jobbgomb -> Parancsikon létrehozása és máris megjelent a kívánt parancsikon az Asztalon.Psychonaut
Az vagyok születésemtől fogva
A fentiek alapján képzeld el miIlyen volt a mai napom -
-
Zoktondi
csendes tag
válasz
wdtwrd #28496 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ az Open VPN-nel kapcsolatban.Mostmár rendszergazdaként minden csont nélkül feltelepült. Ám amikor elindítom a progit ezt az üzenetet kapom:
Úgy tudtam, ilyen esetben eleve fel sem települ egy program. Vagy valami más a hiba ?
Köszönöm a linket is a beállítása az még nem lesz semmi van magyar leírásom is már rá, csak menne. -
Drag77
senior tag
válasz
wdtwrd #28379 üzenetére
Szia!
A Energia sémában, próbáld meg, hogy ki kapcsolod a hdd elmenjen aludni lehetőséget. Illetve esetleg a hddn is ha lehet állítani ott is magasabbra veheted az értéket. Nem tudom milyen hdd van benne, de wd esetén ilyeen megoldás létezhet: link, d elehet a te hdd-nek más progi kel.
üdv. Drag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest