- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly2u2000
tag
Úgy vettem észre a felújítás egyik fele az gyakorlatilag egy system restore, a másik fele meg egy reinstall.
Sajnos nincs olyan visszaállítási pont amivel elindulna gond nélkül, végigpróbáltuk az összes system restore pointot. Teljes system image-em meg persze nincs, a fene se gondolta, hogy ide jutunk.Attól tartok ebbe beletöröltek vagy bekaptak valami virnyákot (volt fenn antivir.)
Nem tudom hogy sikerült ezt összehozniuk -
baly2u2000
tag
Köszönöm, hogy segíteni próbálsz!
Shift+F8-ra előjött a Csökkentett mód, köszi a tippet. Annyi helyen olvastam, hogy el lehet felejteni a régi csökkentett módos próbálkozást, hogy ezt már meg se próbáltattam tesómmal.
Csökk módból is csináltunk egy restore-t, semmi hatása nem volt. Végigment szépen és ugyanúgy nem működik a Win restart után (csöki módban viszont megy)
Eddig minden fiók emailes fiók volt a gépen, most az MS fiókok helyiesítése folyik, hátha ez a baj (egyébként jogtiszta a win, vagyis jogtiszta szériaszám + MSDN-es win példány.)
A Windows 8 Felújítás opcióját próbálta már valaki? Megér egy próbát? Mit hagy meg és mit töröl, illetve honnan szedi az új rendszert (a már fennlévő driverekből dolgozik-e, kell-e hozzá telepítőlemez, rollbackeli-e a windows update-eket)
Köszönet!
-
micafighter
nagyúr
-
xxSanchez
őstag
Ha Modern felületen nézed a filmet akkor így is be tudod zárni:
1) Felviszed az egeret a monitor tetejére > Megmarkolod > Ledobod a monitor aljára.
2) Egérrel a monitor bal fennti sarkába mész majd kattintasz egyet. Utána át fog dobni egy másik alkalmazásba vagy asztalra ahonnan már ugyanezzel a mozdulattal csak jobb klikkel be fogod tudni zárni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged