Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namath841
csendes tag
Nem teljesen. A kulcsodnak megfelelő windows verziót tölti le, esetemben a Windows 8 Pro 64bit ENG verziót, amit aztán ki lehet íratni cserélhető hordozóra. Olyan ez mint a Windows 7 USB/DVD tool, csak le is tölti a windowst. MSDN hozzáférésem nincs, torrentről nem töltök le isokat.
(#47028) Zolar: Többször készítettem már így pendriveot. Eddig semmi probléma nem volt vele.
micafighter:
Ezzel a géppel, ezzel a routerrel már többször letöltöttem és csináltam bootolható pendriveot, sosem volt semmiféle hiba. Azért a Kasperskyt leállítottam, de semmi, most sem tölti. Kasperskyben trusted a program, mindent enged neki, megbízhatónak is látja. Szóval nem ez a baj. A router már egy éve megvan, nem állítottam rajta semmit, eddig engedte. Nem hinném, hogy ez lenne a baj. Generic keyjel is próbáltam, semmi.Az is lehet, hogy a szolgáltatás nem működik. Nem tudom, ezért kérdeztem, másnak megy-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)