- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
dolezsal #24825 üzenetére
Több mint 1 éve így megy a gépem. A dolgot egyszerűen intéztem el: megnéztem a SIW szoftverrel (de bármelyik jó, ami kiírja a CL-eket) a szükséges értékeket. Mivel 1600MHz-en nem ment, így levittem 1333MHz-re. Aztán megnéztem, hogy mik a CL8-as értékek és azokat belőttem. Mentés, újraindítás -> öröm és bódottá.
-
Falcon C.
aktív tag
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
dolezsal #24820 üzenetére
Nekem is XMP-s RAM-jaim vannak, s ha 1600MHz-es futtattam, alacsony terhelésen sok-sok kéket dobott a gép. Tesztekben, játékokban minden OK volt, de zenehallgatásnál, netezésnél, levélíráskor... stb. rendszeresen megkékült. Az 1600Mhz-ről lementem 1333MHz-re, de az időzítést is csökkentettem CL8-ra, s így körülbelül ugyanazt tudja, mint 1600MHz-en CL9-es időzítéssel.
-
F34R
nagyúr
válasz
dolezsal #24817 üzenetére
Proci miatt biztos nem , meg kellene nezni a naplozasban a teljesitmeny valtozasokal (vagy a taskmanagerben is mi okozza a legnagyob cpu hasznalatot hasznalat kozben)
En igy elsore a ram-ra gondolok , ugye alacsonyabb freqin megy mint kellene es xmp lenne amiben tudna az 1866-t , nezd meg ugy is hogy nem emeled meg mert ha nem ugy nem csinalja akkor egyertelmu ez a hiba , legfeljebb jaratod 1600-n. APU-nal pedig tamogatja az xmp-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged