Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Teljesen tanácstalan vagyok. Már írtam korábban is ezzel kapcsolatban, de most már végképp betelt a pohár. A történet még mindig a plusz 1, néha 2 "hálózati kártya" megjelenése TAP windows adapter V9 és ennek módosulásai. Egyszerűen a tiltás, meg az eltávolítás (a drivert is töröltetem vele) se ér neki semmit. Restart után ott csücsül, és észre se veszem csak azt, hogy lassú a net. Erre megnézem a hálózati és megosztási központot, és lám: 2 internet kapcsolatom van!!! Ha utána tiltom és törlöm, akkor eltűnik, és visszagyorsul a net. Hogy lehetne ezt GYÖKERESTÜL KIIRTANI a gépről? Nem találok ehhez kapcsolódó programot feltelepítve, meg nem vagyok analfabéta ezekhez, de most tényleg fogalmam sincs, hogy mi legyen. Aki tud segítsen légyszi. Küldök bármiről print screent, vagy akármit, csak pusztítsuk ki ezt a mocskot a gépből. Köszi.
Win 8.1 enterprise 64 bit. Configom az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest