Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

Üdv!

Bár már szerepelt szétszedve, most összegzek mindent, és akkor ezennel elismerem, hogy maradok a W8-nál... egy kis hibaelhárítás, és megoldás, illetve tapasztalatok reinstall után:

1.Firefox + fagyás, amiről múlt héten regéltem.
    Flash Player.
    Alapból ugye felmegy, és ha kell, frissít. Ha viszont a böngészőben a kiegészítők frissítésében megyünk tovább, és úgy szedjük le, akkor kapunk egy ilyen verziót: flashplayer11x32_mssd_aih.exe. Na EZ fagyasztja ki a rókát! Ha valaki így járna, távolítsa el sürgősen! :K
    Tanulság: ne piszkáljunk mi magunk bele, ha nem muszáj... (illetve ne hagyjuk, hogy a böngésző döntsön!)

2.Mail App: probléma megoldva. Bár jó lenne, ha nem az eltávolítás/hozzáadás oldaná meg a dolgokat, ez olyan...ööö...izé... :B
    Bár egyes szöveges üzenetekben lévő linkek nem mennek...csak másol/beilleszt módon, ezt nem tudom, miért van...majd szöszölök rajta még... :)

3.UPlay: hát ez nem egyedi eset, szét kell nézni a napokban íródott hsz-ek közt itt a fórumon két jeles topiknak is, hát a vita nem túl csendes... :K A probléma kizárólag multiplayer opcióban él, tehát még elviselhető... De ezt ki lehet küszöbölni, várni kell, míg a Ubisoft megfelelően felkészült szakemberekkel dolgoztat... :Y

4.Defender: hát ez meg az MS feladata, jó és gyors és kellemes, engem egyedül a folytonos újra vizsgálat bosszant, ami egy sok állományos könyvtár esetében zavaró. De meg lehet szokni, és nem kell külső program. :K

5.Képfájlok: ez is nagyon remek, egy érdekesség van viszont, hogy nálam lemezről nem ment a dolog, csak ha felmásoltam a merevlemezre. AHCI mód engedélyezve, majd utána járok. :F

6.Apps
    Egyre több és jobb és használható alkalmazás jön és fut. És ez nagyon jó. Számos fel van telepítve és csak bámul az ember, hogy ezt így is lehet! EZ tökéletes piros pont! :K Tegnap a mai felvételire készülvén a Reader alkalmazás segítségével olvasgattam ágyban fekve a tévét nézve, és nagyon kényelmes volt, nagyítás alkalmaz, hogy el is tudjam olvasni a sok teszt kérdést...rég nem tanultam ilyen pihentetősen! :D

Tehát a reinstall azért meghozta a hatását. A rendszer iszonyat gyors, jól használható, bár bosszantó hibák vannak, és szerintem még lesznek. Ettől még állítom: piaci szorongatás ide vagy oda, még egy fél évet várhattak volna...De így is jobb, mint mondjuk szegény Vista... :W

De legyen a végére két kérdés is:

1. A Védelmek app-ban a Mcafee érdemes kipróbálásra vagy teljesen felejtős? Magyarán: elég a Win saját védelme hosszú távra?
    2 Az Astronomy picture of a day App eltűnt, vagy mi a szösz??? (már kívülről sem találom...)

Új hozzászólás Aktív témák