Hirdetés
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám: újra lett telepítve a win7-em, de akire ráhagytam hogy csinálja meg, az b@szott külön partíciót csinálni az op.rendszernek!
500Gb-s a hdd. Megpróbáltam a saját kezelőjével, de nem engedi 220Gb-nál kisebbre venni a 'C' meghajtót!
Tudtok esetleg valami megoldást, külső programot esetleg - lehetőleg olyat amit egy számítástechnikai analfabéta is megért, hogy mit lehet kezdeni vele? Ha ván rá mód, akkor úgy, hogy ne kelljen az egész op.rendszert újra telepíteni!Ha nincs megoldás, és úgy használom ezentúl a gépet, hogy 2* 230Gb-s partícióm van és a win7 mellé feltelepítem még az egyéb kiegészítőket, játékokat, esetleg zenéket, akkor annak milyen negatív hatásai lesznek a rendszerre?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest