- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nokiauser #24278 üzenetére
Arra figyeljetek hogy a Macrium Reflect 10.0 már .mrimgx kiterjesztésű fileokat használ az eddigi .mrimg helyett. 10.0 is ugyanúgy működik mint a 8.0 rescue médiáról bootolva, nincs különbség. De annyi hibajavítás volt már a free verzió óta hogy talán érdemes váltani.
-
DrKapocs
őstag
válasz
nokiauser #23909 üzenetére
Nem is vitatom, hogy működik.
Csinálni akartam egy újabb backupot a Macrium Reflect Free-vel (7-es verzió, régóta ezt használom), mielőtt felteszem a Hasleot. Érdekesség, hogy a korábbi 60GB körüli érték helyett most a teljes C meghajtót akarta menteni, kb. 450 GB körüli értéket írt ki. Olyan volt, mintha nem tudott volna mit kezdeni a BitLocker miatt a C meghajtóval. Nem is piszkáltam, inkább feltettem a Hasleot. Először csináltam egy mentést futó windows 11 alól az SSD-ről a gépben lévő HDD-re. Ment simán, kb. 50GB-os a mentés. Utána csináltam egy bootolható pendrájvot is, úgyis csináltam egy mentést. Eredmény ugyanez, kb. 50GB, ezt most külső HDD-re csináltam. Az én 7-es verziós Macriumomban még nem volt titkosítás, a Hasleoban van. Így jelentős az időmegtakarítás, mivel nem kell külön titkosítanom a a backup fájlt. Szóval, eddig tetszik a Hasleo, remélem megbízható is. Mondjuk ez csak egy esetleges visszaállításnál derül majd ki, addig marad a bizalom. Úgy tűnik, hogy váltok a Hasleora. -
Beaumont
aktív tag
válasz
nokiauser #22971 üzenetére
Nem tudom hogyan talal. De addig a verzioig nem volt problemam a telepitessel. Aztan ezt a megoldast alkalmazva tulleptem ezen a ponton. Majd amikor jonnek a feliratok a windows elso inditasa elott, ugye ott eltelik par perc, aztan jon az asztal, es ott mar telepitene par dolgot (alaplap keret program, razer keret program, friss nvidia drier..)
-
-
válasz
nokiauser #22097 üzenetére
A problema azzal van, hogy ha bele nyúlnak pont, hogy nem tudom használni. Sajnos nem hallgatnak a visszajelzesunkre es mindent korlatoznak.
Nekem munkara csak office appok kellenek, meg e-mail es powerbi, az eg vilagon semmi más.
Viszont..... Sokszor kellene fájlokat masolnom es total kilovik a ceges gepeken az USB portot. Pl. csinalok egy olyan prezentaciot, vagy barmit ami mondjuk 90mb. Hogy kuldjem el e-mail-en vagy osszam meg, ha pl online fajl megoszto is tiltva van meg az USB port is.
Nem azzal van a bajom, hogy privat celokra akarom hasznalni es kozak torpe p..not nezni rajta, csak ha rajuk bizom az alap funkciokat is elerhetetlenne teszik a semmi miatt.
Online meg par excel fajlt kell elernem es ennyi. -
-
Geth
veterán
válasz
nokiauser #20588 üzenetére
Guest access in SMB2 and SMB3 disabled by default in Windows
Starting from Windows 11 Insider Preview Build 25267, Pro editions disable insecure guest authentication by default like Enterprise and Education editions. -
5leteseN
senior tag
válasz
nokiauser #17343 üzenetére
Mindkét monitornál mindent ellenőriztem(csatlakozók), nincs hiba. A scökkentett módú elindulás továbbra is kép nélkül történik, numlock van, valószínűleg csökkentett mód is van, valamilyen indulási fázisban leállva, kép nélkül. Kikapcs' megnyomásra pár másodperc alatt leáll, majd normál módon újraindul.
Újraindulni tud utána szokásos módban, nincs hibaüzenet.
A másik monitor le van tiltva, csak a boot alap szakasznál adja a kezdő infókat. -
opr
nagyúr
válasz
nokiauser #14843 üzenetére
Igazabol az alap programozo premise az jobb helyeken az, hogy
1) Szurjuk az inputot, nem fogadunk el, csak valid inputot
2) Mindig kiirjuk az inputot, megjelenitjuk, mit nyomott le a user
3) Ha nem valid az input, kiirjuk, adunk hibauzenetet, es ujra bekerjuk. Es ezt addig ismeteljuk, amig nem kapunk valid inputotDe ez annyira alap, hogy amennyire tudom, mar a 90-es evek elejen is alap volt, hogy igy mukodunk. Ez annyira alap, hogy akkor is elvarom, hogy valami user-inputtol fuggo modul igy legyen megirva, ha amugy a specifikacioban nincs benne.
Szoval en itt ebben a szituban abszolut nem a usert hibaztatom. (Tudom, hogy amugy te sem, nem is ugy ertettem, hogy te meg de, vagy valami, csak leirtam).
-
TomBond
aktív tag
válasz
nokiauser #14082 üzenetére
Ment 20 percig az aida teszt. Nem okozott fagyást. Azért írtam ide, mert azt gondoltam, hogy a w11 a ludas. Mert csak kikapcsolt állapot után fagy 5-30 perccel. Újraindítás után nem. Gondoltam valami driver nem oké, de azokat is frissítettem mindet. És ne függ terheléstől, van hogy alapjáratban fagy, van hogy Office közben. Nem értem!
Azért köszönöm a segítséget! Majd még a reset helyetti bekapcsológombot kipróbálom! -
King Unique
titán
válasz
nokiauser #13112 üzenetére
Persze hogy nem, mert eleve az az érdekük hogy minél többen használjanak Windows 11-et, minél előbb lenyomja az elterjedtsége a régebbi Windowsokét, ami érdekében hajlandók akár "félrenézni" is és engedni a követelményeknek nem megfelelő hardverkonfigurációkon is a működést, mert nyilván azt is tudják, hogy csak emiatt nem feltétlen fog mindenki kompletten új hardverkonfigurációt vásárolni.
-
Yager01
senior tag
válasz
nokiauser #10084 üzenetére
Ohh..Köszönöm!
E nélkül kereshettem volna egy ideig
Egyébként (lehet megint h.lye kérdés) ha a power gombra beállítom a hibernálást és megnyomom majd utána lecsukom a fedelet akkor nem írja felül a fedél lecsukása a hibernálást? Mert a sima gomb megnyomás nélküli lecsukásra Alvó Módot határoztam meg.
-
válasz
nokiauser #7902 üzenetére
Köszi az infót, de közben már belevágtam, és le is futtattam ezt a telepítő javítást. Amikor lefutott az egész, utána elindítottam a frissítések keresését a Gépházban, le is szedett még egy-kettőt, simán települtek is, de ezzel a most kiadott KB5011563-as frissítéssel továbbra se boldogul, még a letöltése se indult el.
Viszont, manuálisan letöltöttem az MS Update katalógusból, és manuálisan indítva, simán települt.
Szóval passz, most már végképp nem tudom, hogy mindez a Gépházból való indításkor miért nem működik. -
Jack Oneill
veterán
válasz
nokiauser #6262 üzenetére
A vezerlopult megvan, nem azzal van a gond. Nekem nincs olyan realtek alkalmazas, mint neked. Nekem ott nincs semmilyen realtekre vonatkozo resz.
Gondolom, driverspecifikus. Nekem ujabb van, ezert jekenik meg mas nekem. De meg mindig nem jutottunk el oda, lehet-e tiltani vagy sem a frissiteset. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged