Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van arra megoldás, hogy egy laptopon külső HDD-ről futtassak Windowst.
A céges gépemet szeretném néha használni úgy hogy a céges dolgaimhoz a külső programok ne férjenek hozzá. -
Azt be lehet állítani egyetemesen, tehát a mindenkori összes mappára vonatkoztatva, hogy NE legyen Csoportosítás, és Módosítás dátuma szerint legyen rendezve a mappa tartalma? Vagy ezeket csak egyenként, mappánként lehet beállítani?
-
t72killer
titán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
-
Doriiaan
újonc
C'est exactement quelque chose que je n'aime pas, mais je suis obligé de l'utiliser, haha, mais on s'y habitue
-
cigam
titán
Lehet semmi gondja a programoknak, drivereknek?
https://pcforum.hu/hirek/30214/windows-11-hiba-lefagyas-elszallas-talca-asztal-start-menu-gephaz -
"Úgy tűnik, hogy a gyökér Defender a hiba okozója"
Nálam is a defender dolgozik, és azonnal indul a VLC.Szerk.:
Ja, most olvasom, azt írtad, hogy csak első alkalommal csinálja, utána nem. Azt most nem tudom tesztelni. Egyébként rendszerindítás után első alkalommal, vagy ha egy fájl már egyszer elindult, akkor utána mindig jó? -
Marci112233
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Én külső vírusirtót használok, már jó ideje amit még a Windows 7-nél vettem meg és azóta hosszabbítom. Ez nem más mint az Eset Smart Security Premium, amivel eddig soha nem volt gondom, de viszont sokszor figyelmeztet netezés közben is ha valami nem okés oldalra tévednék, bár ez inkább fater miatt jó mert ő szokott többször ebbe belefutni.
-
Egon
nagyúr
Úgy tűnik, hogy a gyökér Defender a hiba okozója, ez remek:
Start of VLC slowed by Windows Defender : r/VLCMost persze szórakozhatok azzal, hogy kivételszabályt konfigurálok...
-
Tárgytalan.
-
-
t72killer
titán
Nem echte win11 kérdés: nekem laikusként a win defender nagyon jól összeszedettnek tűnik, használ bárki helyette 3rd party rezidens vírusirtót, vagy lenyugodhatok és elég lesz a beépített (mondjuk egy Trafficlight pluginnel a böngészőben)?
-
Vikiboy79
újonc
válasz
Csorbi
üzenetére
Monitor kipróbálva másik géppel, pipa.Nem integrált videokártya kikerülve alaplapi HDMI csatlakozóval, semmi.
Bekapcsoláskor jön a zöld LED (power), meg a piros összevissza villódzik (cpu).
Ha kis idő múlva rányomok a bekapcs gombra, cpu dolgozik kicsit, aztán kikapcsol a gép (ez szándékosan be van állítva a windowsban).
Mintha betöltene az op.rendszer, csak nincs megjelenítés, boot képernyő sem...
Nem emlékszem a módosítás nevére, de másik gépen nem találtam pont olyat.
A Windows biztonság ablakon belül még valami sárga volt, ott bekapcsoltam mindent, még az ablaktörlőt is...
-
-
Vikiboy79
újonc
Szia mindenki.
Bekapcsoltam a win11 biztonsági lapján minden opciót, az egyikre újraindítást kért, azóta se kép se hang. A boot menüt sem érem el. A monitor fel sem villan, semmi jelet nem kap. Mit lehet jelenleg tenni? A fejsze nem opció...
Köszönettel,
ZsV -
pilu01
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Igen, igaz hogy gyors, sokat nem nyernék időben.
Köszi mindkettőtöknek! -
mrzed
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Sajnos engedélyezett vmd mellett safe módban sem indul el a win11. Hosszas keresgélés után a legtöbb helyen azt az információt találtam, hogy az újabb vezérlőknél nincs lehetőség módosításra, csak újratelepítés esetén megoldható.
Azért köszönöm, hogy segíteni próbáltatok. -
pilu01
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy használt laptopot, nvme ssd helyel, de ssd nélkül.
Win 11-et szeretnék rá.
A laptop még nem jött meg, de az ssd már megvan.
Létezik olyan megoldás, hogy rátegyem a Win11-et valahogy, és mikor megjön a laptop,
csak beleteszem és használom.
Vagy ez esetleg hardveres vagy más összeakadásokat eredményezhet?
Van másik tipusú laptopom, abba nincs m.2 foglalat, illetve usb nvme tárolóm. -
King Unique
titán
• Boot to Safe Mode in Windows 11
• Moving from AHCI to RaidAz ilyet a biztonságos indítással, csökkentett móddal szokás megoldani.
-
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy vdm bekapcsolásakor letérdelő win11-et helyrepofozzuk? Szeretnék uefi-ben inteles raid tömböt létrehozni, de mihelyt engedélyezem a vdm-et, létrehozom a tömböt már nem bootol a rendszer. Igazából ez egy régebbi win10 telepítés hagyományos sata ssd-re, az később klónozva lett nvm ssdre majd idővel frissítve win11-re. Még win10 alatt került alá a régi raid tömb adatoknak/játékoknak, ez túlélte a win11 upgrade-t is. A win11 nvme ssd-n van arról bootol a rendszer. Most alaplapcsere történt, a tömb összeomlott, mivel számítottam rá, így van biztonsági mentés. Most újraraknám a tömböt, de a win11 makacskodik az új lap raid vezérlőjével. -
setup
aktív tag
Sziasztok 2 monitort használok és amióta Windows 11 van fent az egérmutató van hogy először elakad, amikor egyik monitorról húznám át a másikra. Többször neki kell húzni a panel oldalának mire átmegy, utána viszont nem csinálja. De képkímélő utáni login után is megint csinálja.
Ez valami Windows ficsőr? Ha az hol kell kinyomni, illetve ki lehet nyomni úgy is, hogy a telepítőből is, hogy úgy települjön, hogy ez nincs benne, mert baromira idegesít?
Most minden klónozás után ezzel fogok cumni?
Kérem vissza a Win10-et.
Win10 Enterprise esetén miért járt le, amikor elvileg meg van hosszabbítva? Nekem kell valamit csinálni? Azt lehet parancssorból vagy valahogy kötegelve, hogy ne kelljen minden gépen egyesével?
Fíjok.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A kérdésem az lenne, hogy: mitől lehet, hogy be szerettem volna állítani a nyontatót - Canon i-Sensys MF211 -, viszont bármit próbáltam a szkennelésen kívül mást nem csinál.
3.5 órát b@sztam el, hogy életre bírjam nyomtatás szempontjából, de semmi. Szkennelni tud, nyomtatni nem.
Kábelt nem cserélek, mert szkennelni tud, Win 10 alatt pedig hibátlanul működik minden funkció.
Próbálkoztam vagy négy féle driverrel, semmi.
A másik kérdésem pedig:
Igaz nem Windows alapú, de hátha valakinek van ötlete.
Az alaplapom egy Gigabyte B760 Gaming X Gen5 típusú.
Ha be szeretnék lépni a bios-ba, csak úgy tudok, hogy tévével kötöm össze, mivel csak így van kimenő videojel.
HDMI-t nem igazán cserélnék, mivel ha belépek a Windows-ba, pikk-pakk belép ugyan azzal a kábellel.
Mit kellene állítanom, hogy a tévét kihagyva is be tudjak lépni a bios-ba?
Az elmúlt 25 évem alatt ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm, aki tud segíteni. -
Beorn
csendes tag
Ja most lekapdosom majd őket sorban, de elég konzisztensen fél-1 óránként van egy ilyen crash ha aktívan használom a gépet.
Most leszedtem a vantage-t + reboot. Ha előjön megint akkor jön a kövi uninstall + reboot aztán egyszer eljutunk valahova.Win nélkül vettem. Csináltam egy usb-t a telepítéshez
-
cigam
titán
Próbáld meg egyesével leszedni a programokat, és kifigyelni, hogy melyik eltávolítása után normalizálódik a helyzet.
Vagy újratelepíted, és úgy használod pár napig, hogy nem telepítesz semmit.(Drivekereket sem! hagyd a Windows-ra a telepítésüket. Se a laptop, se a chipset gyártójától ne telepíts semmit!). Ha minden oké, jöhet az egyik program telepítése. Megint vársz 1-2 napot hogy előjön-e a hiba. Ha pár napig semmi gond, jöhet a következő program telepítése.
Babra munka, idegőrlő, hogy nem használhatod a discord-ot a Chrome-t, de azt a pár napot ki kell bírni.
A Windows-os verziót vetted, a recovery-n ott a teljes Lenovo telepítő készlet? -
Beorn
csendes tag
Legion Space, Vantage, steam, discord, chrome, logitech hub, nvidia app amik futottak is.
Ezen kívül még utorrent, vlc, davinci resolve de csak fentvannak.A vantage-t most lekaptam egy korábbi hozzászólás alapján. Azt hittem már leszedtem, de most láttam, hogy még fentvan. Volt akinek az megoldotta, meglátjuk. Ha mégsem, akkor tolok neki egy friss telepítést, ha utána is marad akkor lehet csere lesz
Nem nyúltam még semmihez a legion space-ben, szóval minden alap
-
cigam
titán
A szervizek azok a háttérben futó programok, amiknek nincs GUI felületük. Úgy dolgoznak a háttérben, hogy észre sem veszed a működésüket. Ilyen a frissítés kezelő, a nyomtatási feladatokat kezelő, a DHPC kliens, stb... Sajna a Windows nem nevezi meg a konkrét szolgáltatást, mert a svchost.exe (Service Host) egy gyűjtőfolyamat, ami több Windows‑szolgáltatást futtat egyetlen folyamaton belül. Talán az okosabbak tudnak segíteni, hogy melyik szerviz akasztja meg.
Az explorer.exe kezeli a tálcát is. A fotód alapján ez szál el, mert vár valamelyik háttérfolyamatra, ami nem válaszol. Ez "bármi" lehet. Pontosan miket telepítettél rá?
Mivel új gép, a HW hibát sem zárnám ki. Nincs tuningolva, túlhúzva? -
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi szépen a linkeket és tanácsokat!
-
válasz
teptep
üzenetére
Köszi szépen! Éppen a postoddal egyidőben néztem erről videót és miután kikapcsoltam az alkalmazások és fájlok ellenőrzését, gond nélkül megnyitotta az iso-t. 
Nekem egyébként nem dobott fel ilyen üzenetet valamiért, csak inaktív lett a felület és kattintásra hangüzenetet lehetett hallani.
Köszönöm szépen a segítséget, hamar megoldódott!

-
King Unique
titán
• How to Mount or Unmount ISO and IMG Files in Windows 10
• Mount or Unmount ISO and IMG File in Windows 11Ugyanúgy ahogyan a Windows 10-nél is, a Windows 11-nél is natívan támogatott az ISO és IMG fájlok csatolása, nem kell hozzá külső program.
Na persze ha el van állítva az alapértelmezett működés, külső program (WinRAR) van beállítva alapértelmezettként, akkor nem kell csodálkozni, ha nem feltétlen úgy működik mint kellene.How to Fix Slow Mounting of ISO Image Files on Windows 11
Ha a Windows biztonságban (Defender) be van kapcsolva a linkelt leírásban lévő opció (alkalmazások és fájlok ellenőrzése), akkor lassú lehet a letöltött ISO-fájlok csatolása, mivel ilyenkor átvizsgálja a tartalmát.
-
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Nem windows iso és szerintem amúgy sincs összefüggés egy iso megnyitása és a windows telepítése közben.

Kipróbáltam egy kisebb fájlt és azt simán csatolja a total commander és a fájlkezelő is. A 48gb-os iso viszont kifog rajta.
-
Iso fájlt miként lehetne megnyitni a windows-al? Win10-nél simán duplaklikkre csatolta, itt nem csinál semmit, csak inaktív lesz a total commander és ki kell lőni a folyamatot. A win fájlkezelőben sincsen mountolási lehetőség, a youtube-on fellelhető megoldás (mountolási lehetőség előcsalása) sem vezetett eredményre.
Közben jobbklikk társításnál átállítottam winrar-ról windows intézőre, így előjött az intézőben a csatlakoztatás, aznoban így is csak pörög a karika a kurzor mellett és nem történik egyéb. -
Geth
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Az automata mentés a Képmetsző egy beállítása. Tényként írtátok, de ez csak akkor igaz, ha ez az opció be is van kapcsolva ott.
A Képmetsző pedig hozzárendelhető a Print Screen billentyűhöz (ez Win beállítás, de van shortcut rá a Képmetszőben). Ha ez be van kapcsolva, akkor a Képmetsző indul el a gombra.
A kettő kombinálható is: Print Screen -> Képmetszővel terület kijelölése -> Elmentve képként a beállított mappába.
-
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A <Print screen> képernyőfotózásra szeretnék rákérdezni.
Soha nem volt „extra” program telepítve, csak a win11 alatt megtalálhatóak.
Jelenleg úgy működik, hogy <Print screen> lenyomás után elszürkül a képernyő, megjelenik egy szálkereszt, ki tudom vágni a részletet amit menteni akarok, a kivágás után a kép a vágólapra kerül, amit pl. Paint megnyitva be tudok illeszteni, majd a képet el tudok menteni.
Rosszul emlékszem arra, hogy a fenti műveletsor régebben úgy működött, hogy képkivágás után nem (vagy nem csak) a vágólapra került a kép, hanem rögtön felajánlotta a mentést, kihagyva a pl. Paint megnyitását, beillesztést és onnan történő mentést? -
LuiT
aktív tag
Az én ujjlenyomatomat nem sok olvasó tudja azonosítani, még a személyi készítésénél is szenvedtek vele.
Mivel papírral dolgozom s állandóan szét kaszabolom az ujjaimat. 
-
"Lehet, hogy több hibás leolvasás történt?"
Ha ez történt volna, érteném. De NEM volt hibás leolvasás, mindig be tudtam lépni ujjlenyomattal, aztán egyszer csak kérte a pin kódot is, amit BIZTOS, hogy jól írtam be, és máris el voltam küldve 2 óra pihire.
Azt írta, az "ismételt leállítások miatt ez a bejelentkezési lehetőség le van tiltva". Egyébként nem volt drámaian sok újraindítás, csak néhány db. Frissítések, meg progik miatt. Mióta gond az oprendszernek, hogy hányszor indítják újra a gépet?
-
Geth
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Itt nincs ujjlenyomatolvasó, egyébként sosem történt ilyen egyik rendszeren sem (PIN van mindenhol).
Lehet, hogy több hibás leolvasás történt? Sajnos olvasó és olvasó között is van különbség minőségben, illetve betanításnál érdemes variálni az ujj pozícióját (de gondolom ezt írja is). -
TomDeNemm
csendes tag
Üdv,
Valakinek ötlet, hogy mi lehet a gond, ha google Chrome nem küld el üzeneteket facebookon?
beállítottam alapba, kicseréltem a bővítményeket, de így sem. Mozilla működik. Új windows megy egy ideje a gépen.
Köszi! -
kidnou
őstag
válasz
liszi70
üzenetére
Ötletem nincs, hasonlóan jártam pár hete 2x is, pedig semmi változás nem volt a laptopon. Este kikapcsoltam, reggel be és ez fogadott. Előszór nagy nehezen a Microsoft fiókkal bejutottam másodszorra már nem, szerencsére volt mentésem abból visszaraktam. Most nincs ujjlenyomat csak pin, igy eddig nincs gondom. Valahol pont elötte olvastam, hogy mások is igy jártak
-
válasz
liszi70
üzenetére
Nincs valakinek ötlete erre? Még senki nem járt így? Sem az ujjlenyomatommal, sem a pin kóddal nem tudtam belépni, a szerinte túl sok ki-bekapcsolás miatt elküldött 2 óra pihire. Nagyon nem szeretném, ha megismétlődne, mondjuk ha sietek, vagy fontos dolgom van a géppel, de nem tudom mit hibáztam, vagy mi volt a gond.
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott a win11 xbox fiók amibe megvettem egy játékot. A kérdés, hogy egy másik gépen játszhatok-e egy másik fiókkal rendelkező win11-et használó pc-én? Megoszthatom-e vagy engedélyezhetem-e a hozzáférést a másik pc-én és hogyan?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Zola
-
Geth
veterán
Tálca nem reagál jelenség GPU szokott lenni. Fagyás ezt takarja vagy kockára fagy a gép? Eseménynapló?
Most vettem nemrég egy intel-es lenovo-t, BIOS-t frissítettem, vantage sose járt rajta, scanner-t nem használtam, win felrakott mindent, csak 2 network driver-t frissítettem intel oldaláról, vajsimán megy minden. Gyors rendszerindítás, hibernálás bekapcsolva. -
Beorn
csendes tag
Igen ez már déután megtörtént, aztán restart és most fél órája megint lefagyott
Lehet tolok neki egy full resinstall-t, vantage-t fel se rakom plusz a lenovo oldalán a scannerrel engedem fel a drivereket.
De pl a vantage-ben tudom beállítani, hogy csak 80%-ig töltsön stb szóval hiányozna
Szóval lehet win10 megy vissza...Plusz 2025-ben ennyi oprendszer után ezt egy picit nevetségesnek tartom, hogy nincs rá megoldás, főleg úgy hogy évekkel ezelőttről van már bejegyzés a problémáról
(miközben ezt a választ gépeltem ismét lefagyott...)
-
Beorn
csendes tag
Lenovo Legion Pro 5
CPU: Ryzen 9 8945HX
RAM: 2x16 GB
SSD: 1 TB
Pro, 25H2, 26200.7171
Gyors rendszerinditas és hibrid alvásról nem tudtam, rákeresek.
2 napja van meg volt már párszor újraindítva.sfc /scannow nem talált semmit
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth sem talált semmit -
Na, most k@rvára mérges lennék, ha épp sürgősen használnom kellene azt a notebookot, amivel így jártam: Nemrég telepítettem rá szűz win11-et, ma alap progikat tettem rá, meg beállításokkal foglalkoztam. Mivel van ujjlenyomat olvasója, így azt állítottam be bejelentkezéshez. Kérte, hogy pin-kód is legyen, OK. Ma estefelé többször újraindítottam a gépet, mert szükséges volt, különböző okok miatt. Egy újraindításnál az ujjlenyomatos bejelentkezés után jött ez az ablak: [kép] Oké, nem tudtam minek, de pin kódot is beírtam, erre ez a felirat fogad: [kép] Hogy mi van??? 2 óráig kell várnom, mire beléphetek??? És nincsenek egyéb belépési lehetőségek, megint mehet az ujjlenyomat, meg a pin kód, de mindig ugyanaz az ablak a végeredmény. NEM voltak sikertelen bejelentkezési kísérleteim, egy sem, csak utána lettek, amikor nem akart beengedni a saját ujjlenyomatommal és a saját, helyesen beírt pin-kódommal. Most ez mi a bánat?
-
Notebook típus, memória, ssd mérete, proci? W11 típus, verzió, build-szám? Gyors rendszerindítás kikapcsolva? Hibrid alvás kikapcsolva? Kikapcsoló gombra Leállás van beállítva, illetve néha leállítod-e menüből, vagy állandóan csak aludni megy?
sfc /scannow és DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth megvoltak? -
Beorn
csendes tag
Sziasztok!
Most lett új laposom és erre már 11-et raktam ami szép és jó, de a tálca fagyás és crashelés kezd már kiakasztani így a 2. napon. Miután rákerestem a problémára millió írás/"működő" fix van a jelenségről, de meggyőzően semmit nem találtam.
Mi most az állás a problémával kapcsolatban?
Mi az ok/megoldás?
Egyáltalán van-e?
Köszi! -
A win11 Home-re hogyan lehet Csoportházirend-szerkesztőt varázsolni? Ez win10 esetén ment mint a karikacsapás, de most ezzel a módszerrel nem akar sikerülni a 11-en.
-
King Unique
titán
válasz
tatabike
üzenetére
Pedig mindenhol be van állítva, hogy ne brizgálja a drivereket,
• How to Disable Automatic Driver Updates in Windows 11
• Enable or Disable Include Drivers with Windows Updates in Windows 11
• How to Hide or Show Windows Updates in Windows 10/11Mármint ezek?
Ha igen, akkor pont nem kellene "brizgálja a drivereket", ha nem, akkor meg nincs min csodálkozni. -
tatabike
őstag
válasz
Csorbi
üzenetére
Na jó, most lett elegem ebből...
Csorbi, pont azt írtam, hogy "Ha tegyük fel, van egy full kompatibilis rendszered, és az említett dolgokat, vagy néhányat kikapcsolsz, akkor elkezd drivereket törölgetni? Szerintem nem." Melyik részét nem értetted, hogy leírtad ugyanezt kérdés formájában?
Geth, egy szóval nem írtam, hogy a Secure Boot-nak van köze az adatgyűjtéshez, csak példának említettem, hogy 100% megbízható gyári cucc is gyűjtött már adatokat, sajnos nem tudok olvasni a gondolataidban, hogy mit kötsz össze mivel.
Doky586, ez meg aztán tényleg annyira hiányzott, mint a dögvész a lepratelepen. Nem elindul, hanem bebootol... azta, nem mindegy?? Összedőlt a világ, én kérek elnézést. Bocsi.
Figyeljetek, hagyjuk ezt, de tényleg, segítséget keresek, és/vagy tanácsot, de csak kioktatást kapok, mert véletlenül nem jó szavakat használok, meg nem látok bele a fejetekbe, hogy mit írjak, mert elég egy nem tetsző szó vagy kifejezés, és máris jön a fikázás. Elmúltam 50 jóval, C64-en kezdtem a programozást, nem hiányzik ez nekem. Majd megoldom, ahogy eddig mindent. A tanácsokat, ötleteket köszönöm. Mindenkinek sok sikert a dolgaihoz. Sziasztok.
-
Geth
veterán
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Én nem vettem, talán 6 évesek az itthoni rendszerek.
-
Csorbi
addikt
válasz
tatabike
üzenetére
Miért kezdene drivereket törölgetni egy kompatibilis rendszeren csak attól, mert UEFI beállításokat kapcsolgatok ki-be?
Itt nem a beállításokon, hanem a rendszerkompatibilitáson van a hangsúly. És akkor még nem tértünk ki olyan gyanúra, hogy a rendszered jó eséllyel nem "érintetlen" hanem némi "Windows optimalizálás" is sanszosan érte, ki tudja milyen célból... ("direktben le van tiltva" - mi van direktben letiltva?
) -
-
tatabike
őstag
Tudom, hogy valami nem jó, nem is ez a kérdés.
Amit nem tudsz, mire vonatkozott, semmi különleges. Vegyük pl. a Secure Boot-ot. Ugye nagy vonalakban ellenőrzi a rendszerindítók digitális aláírásait. Nehogy elinduljon valami kártékony cucc.
Mert soha nem fordult még elő, hogy valami azért lett kártékony, mert nem a Microsofttól való...
Vagy soha nem fordult elő, hogy a 100% megbízható gyári cucc adatokat gyűjtött a felhasználó beleegyezése nélkül..
Ilyesmikre gondoltam... -
Geth
veterán
válasz
tatabike
üzenetére
Nyilván nem csinál ilyet, valami eléggé félrement Nálad. Például egy frissítés nyilván nem törli a böngiből a belépést tároló cookie-kat sem...
Próbálj meg egy in-place upgrade-et (pontosan ugyanazon vagy újabb build-del), adatok megtartásával.Erős a gyanúm, hogy ezeknek a cuccoknak a nagy része pont az ellenkezőjét csinálja, mint amit reklámoznak, hgy miért is jó ez nekünk.
Ez nem tudom mire vonatkozott. -
tatabike
őstag
válasz
Csorbi
üzenetére
Azért ez így nagyon le van egyszerűsítve, nem? Ha tegyük fel, van egy full kompatibilis rendszered, és az említett dolgokat, vagy néhányat kikapcsolsz, akkor elkezd drivereket törölgetni? Szerintem nem. Értem én, hogy mi az alap probléma, de akkor sem kellene így viselkednie egy OS-nek. Nem várom el, hogy ugyanazt nyújtsa, ez nonszensz is lenne, de ne csináljon olyat sem, ami direktben le van tiltva. Erős a gyanúm, hogy ezeknek a cuccoknak a nagy része pont az ellenkezőjét csinálja, mint amit reklámoznak, hgy miért is jó ez nekünk.
-
Csorbi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Revolut
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biosba próbáltál belépni? Esc, F2, F8, F10? Esetleg rá van kötve másik kijelző? TV?

beállítottam alapba, kicseréltem a bővítményeket, de így sem. Mozilla működik. Új windows megy egy ideje a gépen.