Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
rendben köszönöm mindenkinek, valahonnan rémlett hogy húzzák egyesek a szájúkat a win11re ha játék jön szóba, valószinü egyéni preferencia akkor, na meg amennyit mostanában játszok (semennyit szinte) nem gond,csak most a laptopon lehet elkezdenék az kényelems hiába na, 40 körül már nincs kedvem odaülni a géphez de ágyból azért rászánom magam hogy játszak
-
ktomcat
senior tag
"Ha tudta a jelszavad, de MFA-n elbukott" Az ilyen kísérletekre írja azt hogy unusual activity detected az unsuccesful sign in helyett?
Akkor gondolom többet nem tudok tenni az ügy érdekében, reméljük abbahagyják. Csak tudnám hogy kerültem be a célkeresztbe, ezt az emailt szinte sehol nem használom felhasználói regisztrációk során.. -
cog777
senior tag
Nem, uresen kaptam meg a gepet a szervizbol (cegemtol vettem meg), Win 10 Pro licenszel, amit feltettem, majd frissitettem Win 11 Pro-ra. Semmi bloat cucc nem jott vele + semmi extrat nem telepitettem.
Hm, aztan hogy valamilyen driverrel nem jott valami extra. Most hogy mondod...
Geforce Experience-t telepitettem + Nvidia Control panelt (fogalmam sincs hogy szukseges-e vagy sem.) Lehet hogy valami bekavart. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest