Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlook, Edge, Teams... 4-10 perc, ellenben ha bejön a rendszer és rákattintassz az ikonokra akkor azonnal bejönnek.
Ezzel is tele a net, hogy ilyen hiba van.
Vagy a másik, ami win10-nél is volt, hogy a kábeles hálózat néha 4-5 perc mire kapcsolódik, ellenben a wifi-n kb azonnal fent van, de csaka cégesnél van ilyen, ez lehet belső háló probléma. Persze érdekes, hogy nemrég volt egy frissítés utána olyan gyorsan volt kábelen is kapcsolat mint wifi-n aztán most a legutóbbi nagy frissítésnél megint visszajött a lassú kapcsolódás. -
válasz
Jarod1
üzenetére
Van a w11-nek egy ilyen elbaszott tulajdonsága, hogy van hogy 10 percet kell várni az autostart-ban lévő programokra míg elindulnak. Próbáld ki, hogy elindítod a gépet és komolyan 10 percig nem indítod el kézzel ezeket a progikat, meglásd, lehet el fognak indulni.
Megoldás van rá, ha elindulnak akkor regedit-el kell majd mókolni. -
Legutóbbi update visszatette a Bing-et alapértelmezett keresőnek Edge alatt.
Milyen erőszakos kismalac ez a Windows.
-
Ne. Ezt ne. Szóval ezt hogy jó ezt bárki mondhassa!
Biztosan nálam van a hiba ahol a Lenovo System Update es a Windows is folyamatosan kapja a frissítéseket.
Az esetek többségében sajnos nem ez a baj, hanem hogy mi a végfelhasználók vagyunk a teszteterek. Na mindegy én itt részemről le is zárom. -
W11 nem tud jelszavas zip-et tömöríteni

Marad a 3rd party. -
válasz
King Unique
üzenetére
Bocsi srácok. Ezt én basztam el. A régi telepítő ment fel nem az új amit frissen letöltöttem! USER ERROR!
A friss hds azt mondja hogy no action needed.
Amúgy NVMe.
Köszi mindenkinek! Elnézést mégegyszer! -
Hali mindenkinek.
Ha HD sentinel azt mondja, hogy ssd-n nincs trim, de fsutil szerint "NTFS DisableDeleteNotify = 0" akkor nem kell aggódni és minden oké? -
-
Az elég gáz. Nekem még oké, de hogy nincs csoportos, miért veszik el ezeket a funkciókat, hogy újra eladják mint fejlesztés? Win95 óta lehet csoportosan beállítani így vagy úgy. Asszem 7ben vagy 10ben jött be az alapértelmezett kép nézegető, még az is jobb volt.
Na mindegy. Kevésbé hozzáértőnek állítanám be a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- darkFlash CF8 Pro
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi mindenkinek! Elnézést mégegyszer!