- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
Öregszem!

Nem emléxem, hogyha az adott könyvtáron belül akarom csak meghatározni, hogy Pl: hova tegye az adott "akármit", akkor ".\..." vagy ".\\..." a jó megoldás, a teljes útvonal helyett("C:\ ... ")? Természetesen a ... helyett a célkönyvtár neve, útvonal, stb... van.... előleg
: 
-
Csorbi
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Ellenben az újabb OS buildekkel lehet baja a régi verzióknak, nem csak az eszközt kell nézni amit monitoroz, hanem az OS-t is, amin fut.
Ezen felül ha legálisan vásárolt példányról van szó, akkor Beállítások/Frissítés opcióban magától megcsinálja a frissítést. -
Csorbi
addikt
válasz
Marci112233
üzenetére
Miért használod ezt a régi, elavult verziót?
-
Marci112233
addikt
Nekem minden gépemen fent a HDS, de nem sokat változtat a megjelentésen. Igaz nem egy öreg verzió van fent, így ebben benne a 11is mint beállítási lehetőség.
-
Csorbi
addikt
Nem, nálad ki lehet nyitni az explorer.exe ágat. Nálam nem. Ez lesz a marginális különbség. Ha kinyitod, ott látod majd a drive-okat betűjelenként, és abban lesz paraméterezve, hogy milyen ikont jelenítsen meg. Vélhetően az már hiányzik a rendszerből.
Tehát, kell egy kép a kibontott ágakkal is. -
movax
őstag
Ikon-cache törlés megvolt, gondolom.
-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert a Windows intézőben eltűntek a hely meghajtók ikonjai és egyszerűen nem tudom visszahozni őket.

Nem látszik szinte sehol, az intézőben sem, a total commanderben sem, de a lemezkezelőben viszont látszanak. Sajnos nem tudom pontosan, hogy mikor tűntek el. Már minden progit letöröltem amire nincs szükségem, próbaként letöröltem a Google Drive-ot ls a Synology Drive-ot is, de semmi változás.
Végig jártam a Chat GPT javaslatait, gyorsítótárakat töröltem, kiadtam parancsokat, amiket nem is tudok, hogy mit csinálnak, de sajnos semmi eredmény. Ellenőriztem a regisztrációs adatbázist, ott elméletileg rendben van minden.
Ha létrehozok egy új fiókot a gépen, akkor abban sem láthatók az ikonok.
Nagyon szeretném elkerülni a teljes Windows újratelepítést, mert rengeteg progit kellene visszatenni és újra beállítani.
Mit tudnék még vele kezdeni, mert nagyon zavar? -
McJoker
tag
Az a vicc, hogy a Dell G5 Windows 10-el ugyanígy produkált ilyeneket (volt, hogy alvásban gondolt egyet és simán lement a windows frissítés), ahhoz képest azt gondoltam a Ryzen 9 + windows 11 kombó nem okoz már ilyen meglepetéseket...
Telefonból már váltottam egy ideje almás vonalra, nem rossz, de annyira azért nem vagyok hasra esve az én felhasználásom mellett. Ráadásul FDS szimulációkat is futtatok ami nem tudom, hogy mennyire kompatibilis windowson kívül mással. -
GEPESZ66
veterán
Hogyan tudom azt elérni, hogy az Intel Driver Support Assistant ne induljun el a rendszerrel, s így ne jelenjen meg a tálcán?
Van ennek értelme?
Az Intel Graphics Software ikonja ott van, amit használok a frissítéshez. -
Noxy
veterán
-
McJoker
tag
Sziasztok!
Pár napja beújítottam egy Zbook G10-et, teljesen friss és jogtiszta Windows 11 pro telepítés van rajta. Szokásom, hogy este csak lehajtom a kijelzőt ezzel alvó módba küldve a gépet, ilyenkor általában autocad, word, pdf olvasó, böngésző meg van nyitva. Ma reggel úgy jártam, hogy felnyitom a gépet és nem történik semmi, mintha ki lett volna kapcsolva a gép. Bekapcsoló gombot kellett nyomni, HP logónál el is akadt az indítás, 15 percig vártam, power gombbal kinyomtam a gépet, új indítás, ekkor már rendesen elindult a gép. A megnyitva hagyott programok természetesen bezáródtak (no para, mindig mentek).
Van valami beállítás Windowson belül amivel elkerülhetem a jövőben az ilyen eseteket vagy mi lehet a probléma? Nem rendszeres a dolog, de azért idegesítő...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgatós találkozó
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: