Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
Sziasztok, kérlek, véleményezzétek a 24H2 update kapcsán a kérdésem:
Tömören:
Ha _már_ nem ajánlja fel a Win Update a 24H2-t (külön frissítés keresésekre sem), akkor
A) oldjam meg mihamarabb, mielőtt pl. újabb driver, BIOS vagy egyéb frissítések jönnek és települnének?
B) várjam ki, amíg magától újra felajánlja a 24H2-t a rsz vagy kijavítja a fennakadást?
Bővebben:
- A gépemen (Win11 Pro 22631.4602) nemrégiben kínálta fel a 24H2 update-et.
- Ezt látva az 1-2 hét szüneteltetés mellett döntöttem, hogy legyen alkalmam ellenőrizni fórumokon, ill. kivédeni, ha ezzel általánosabb gubanc volna.
- A vizslatás és szüneteltetési idő után nekiláttam, letöltés és újraindítás, de a település nem ment végbe. A jelzett hiba: 0x80070002 volt.
- A DISM parancsok nem találtak semmit, az SFC igen, és rendben javította, amit talált.
- A Dell Support Assist full ellenőrzést is külön manuálisan elindítottam. Hibát nem, de frissíteni valót talált, új BIOS-t is. Ez utóbbira is körbenéztem, okozott-e valakinél bajt, nem leltem ilyesmit, aztán telepítettem.
- Újraindítás után a Win Update szerint a rsz naprakész, a 24H2 nincs felajánlva, újra keresésre sem hozza elő a gépház.
Megjegyzés: Az Intel GPU vélhetően most is frissebb, mint a gyártói javasolt, de meglepődnék, ha ez okozna ilyen fennakadást (vagyis nem ennek leirtásával szeretném folytatni). A gép kompatibilis, tiszta, remek, stb-stb.
(Az általam olvasott 0x80070002 hibatörténetek ill. kimenetelük vegyesen nyavalygósak, s mivel függhet az egyedi konfigtól, inkább érdekes lehet a gyakorlati tapasztalat, akinél volt ilyen hibautóélet.)
A folytatásban mi a helyes stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest