-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tpotyka #24625 üzenetére
Nem szabadott volna be pánikolnod. - persze ezt nem neked mondom hanem a többieknek akik hasonló cipőben járnak.
Amikor felkínálja a 24H2-t ott a választás hogy egyenlőre maradok 23H2-n. Az 1-2 hét szüneteltetés nem erre való. Magyarul a problémát a saját tetteid okozták. -
bumi
tag
válasz
tpotyka #16322 üzenetére
Nem, a sok pin kódos próbálkozás után kiírta, hogy az újabb próbálkozás érdekében, először indítsam újra. Újraindítás után simán belépett minden akadékoskodás nélkül, nem kérte a jelszót sem!
Viszont ami az egész szívatás okozója volt, hogy zárolta a képernyőt, hiába volt kikapcsolva, azt csak a regisztrációs adatbázisban tudtam igazából kikapcsolni!
-
tpotyka
tag
válasz
tpotyka #16023 üzenetére
Még az előirányzott dual-boot tesztelés előtt leróttam egy szükségszerű kört, s ezáltal a haditerv megváltozott. Nincs értelme dual boottal pedálozni vagy Win 11 – 10 visszalépéssel operálni, alaplapcsere végképp felesleges lenne. A napokban feltúrtam mélységében a „hivatalos” Autodesk fórumot, és részben az MS Windows display problémakört is különféle netes felületeken, vegyes „teszterekkel”. Kénytelen vagyok levonni egy nem vidámító konklúziót, amit inkább az AutoCAD fórumtérben részleteztem, mivel őket esélyesebben érintheti (ld. link alul). Optimális megoldás hirtelen nincs a helyzetre, de legalább az újratelepítgetés eshetősége félretolva.
Sajnos tDr1v3r korábbi vélekedése (még az előzmény beszélgetésben) a scaling kapcsán a meghatározó a jelen esetben, vagyis hogy mi a felelős úm. a „Képernyővillódzás Show Desktop (Asztal megjelenítése) parancsra Windows 11 alatt” jelenségért – ez inkább scaling és felbontás kezelési probléma, ami sajátosan csapódik le az AutoCAD program használatánál.
Nagyon köszi azért többeteknek, hogy segítettetek a letisztázásban.
-
tpotyka
tag
válasz
tpotyka #16008 üzenetére
Eszembe jutott még valami, ami esetleg könnyítheti a Win11-re fellépést és tesztelést, és megkímélhetné a Win10-es gép SSD-jét is, teljes rendszerrel együtt. Megvan ugyanis a régi gép eredeti 120GB-os Samsung 840EVO SSD-je, éspedig a gyárilag vagy a viszonteladó által felrakott Windows 8.1 op.rsz-rel, ami tehát tiszta, eredeti, bár nem tudom, milyen módon volt 2013-ban aktiválva. Az SSD-nek baja tudtommal nincs, csak tele van, tesztakció idejére vissza is tehető, gondolom. 1 éve csak egyszerűbb volt adatátmásolás után kivenni és új SSD-re cserélni, jelenleg dobozban pihen. Azóta az ezen a régi SSD-n lévő adatok, ill. programok sem érzékeny kör, ezek időben meghaladva vannak már a jelenleg használt adattárolókon.
Nem tudtam, hogy érinthet, ezért nem követtem a MS lestoppolt Win upgrade lehetőségének hírvonalát. Win7-8-8.1-ről gépen belül van mód most még Win10-11-re frissíteni és akár a rendszerkövetelmények átlépését is megkísérelni, vagy időben elúszott ez a lehetőség? Próbálta valaki a napokban?
Win8.1-ről nem lenne behatárolva a Pro-ra folytatás, nem úgy, mint a Win10 Home verziójának esetében.
-
Geth
veterán
válasz
tpotyka #16004 üzenetére
Szívás, egy próbát megért.
Továbblépés lehet, hogy a win10-es gépet felhúzod win11-re.
Ha az is tré, akkor valószínűbb a win11 + acad probléma.
Ha továbbra is jó, akkor a win11 egyértelműen kizárva.
De lehet nem sok értelme van, mert a régiben nem volt quadro, és a hiba a megjelenítéssel kapcsolatos.
Próbáltad az acad-ot explicit az Intellel?Ha a WU régebbi drivert erőltet, az azt jelenti, hogy az OEM szerint az jobb. Ami lehet igaz, de szerintem sokszor csak csesznek frissíteni.
Az egész sztori csak megerősített abban, hogy a laptopok nagyrésze hulladék az (általam) épített rendszerekhez képest.
-
Geth
veterán
válasz
tpotyka #16001 üzenetére
1. Töltsd le a drivereket, Intel-t az Intel-től, NVIDIA-t az NVIDIA-tól.
2. Töltsd le a DDU-t (Announcements alatt az aktuális verzió topikjánál a Portable).
3. Csomagold ki, majd indítsd el a DDU-t. A beállításoknál az utolsó kettőt kapcsold be, OK, majd csukd be, és indítsd el újra, hogy feldobja a Launch dialógust. Ott válaszd a Safe mode opciót.
4. Safe módban elvileg elindul magától, ott előbb az NVIDIA-t kiválasztva Clean and do NOT restart, majd Intel és Clean and restart.
5. Normál módban elindul a rendszer, tedd fel az Intel drivert, majd az NVIDIA-t. Ha bármikor restartot kér, engedd.
6. Normál módban elindítva a DDU-t, kapcsold ki a driver blokkolást.Amikor épp nincs fent driver, akkor a basic vga driverrel megy a rendszer, szóval nincs para.
-
Geth
veterán
válasz
tpotyka #15997 üzenetére
Hát nem változtattad meg a véleményem a legtöbb ilyen OEM customer supportról (legyen az humán segítség, vagy szoftver)
A szálban felületesen rákeresve nem találtam, de az örök ütőkártyám:
Safe modeban DDU-val ledarálni mindegyik GPU drivert, majd visszabootolva normál módban (DDU-ban egy pipa az automata driver telepítés blokkolása) a gyártó (a Dell nem gyárt GPU-t) oldaláról előre letöltött legfrissebb drivereket felpakolva mókát próbáltad? -
tpotyka
tag
válasz
tpotyka #15519 üzenetére
A képernyővillódzás kapcsán jó fejlemények egyelőre nincsenek.
Kilátásban van egy alaplapcsere sajnos, és ez előtt szeretnék kérdezni. Ld. a hsz legvégén. Sietősek lapozhatnak.
Időközben amúgy.: A szakszervíz látatlanban felszólított, hogy az ACAD-et állítsam úgy, hogy az NVIDIA-t használja. Megtaláltam a beállításokban, s eleve azt használta a prg alapértelmezetten. A gyártói tech.supporthoz passzolták az ügyet. Ők szervizelés keretében múlt héten kiküldtek egy technikust, hogy képernyőcserét végezzen. Ez nem hozott változást. Az illető technikus szerint inkább szoftveres ok lehet a probléma mögött, NVIDIA, Windows, vagy amit még említett: esetleg alaplap gond.
A megbeszéltek szerint angolul írt emailben is megküldtem a gyártói supportnak a hibaleírást. Azután jöttek először egy weboldalukról bemásolt konzervmegoldással, ami a jelen BIOS kapcsán nem is lehetett releváns (ha megnézték volna az ismert verziószámot), meg központilag megadták a nekem küldött emailben, mit kell állítani az NVIDIA Vezérlőpultban (amit persze sosem babráltam és az alapértelmezett opciókon volt), de ennek végrehajtása sem hozott semmi változást. A beállítások előtte / utána is a 3 féle skálázási képernyőhöz videókat csináltam, printscreeneket is, elküldtem nekik. Aztán megküldték, hogy mit frissítsek, annak ellenére, hogy láthatták (volna, ha nem felületesek), hogy minden, beleértve a BIOS és driverek is – a legfrissebb van fenn, ahogy le is írtam és printscreeneltem nekik. S legalább háromszor javasoltam, igen udvariasan, hogy vegyenek kézbe egy ilyen gépet, reprodukálják az op.rsz. és szoftveres közeget, élesben próbálják ki, és a hibadetektálás vagy bizonyítottan beváló beállítások után jöjjenek megoldás javaslattal – mert akkor talán az nem tippelgetés lesz, hanem valóban alkalmazható megoldás, anélkül, hogy hardveres cseréket rendelnének ki (feleslegesen). Vélhetően ez a náluk tesztelés nem történt meg sajnos.
Ma jelentkezett egy delles „felettes”, aki ránézett a gépre saját rendszerükön belül (kvázi mintha Teamvieweren). Viszont amennyire követtem, csak az NVIDIA beállításokat és az Update-eket ellenőrizte, amit már teljes körűen prezentáltam nekik korábban, ill. megnézte a feladatkezelőt. Ezután felállított egy diagnózist (erős görög akcentussal angolul), olykor magyar munkatárs bevonásával: szerintük „a gép nagyon erős és jó, de amire használom, az sok neki” (??!!), „a videókártya túl jó, amit a memória nem tud lekövetni AutoCAD használata mellett” (??!!). Mondta erre a gépre: i7, 64GB, 1TB-os SSD, és NVIDIA T500, az Iris Xe helyett/mellett. Kénytelen voltam vitatni az álláspontját, elmondtam, amit itt is, hogy a 10 éves laptopom, ehhez képest harmatgyenge hardveren (i3, 8GB CPU, 120GB-os SSD), Win10 mellett ugyanennél az ACAD-nél sosem mutatott problémát, hozzáteszem: bőven nagyobb file-ok esetében sem, mint ami perpill munkaállomány. Amikor a kolléganőjével be akarta magyarázni, hogy az az ACAD más, mint amim jelenleg van, el is nevettem magam, hiszen uaz a verzió, és leginkább én tudom mindezt, vicces volt, hogy távolról tagadni próbálták, bár felajánlottam, hogy arra is küldhetem a bizonyítékokat.
Arra tereltem a szót, hogy a szaki által említettek kompatibilitási gondokat vetnek fel, akár az NVIDIA, akár az op.rsz. oldalán. Erre hárított, hogy ők a hardver épségéért felelnek, szoftveres dolgokért nem. De szerinte a videókártya rendben. Hiába vetettem fel a Win11 gyártói ajánlását (amiben egyértelmű számomra a gyártói felelősség), ami nem kizárhatóan a jelentős változó a korábbi gépemhez képest. S nekem kellett felé magyarázgatni, hogy mivel gyárilag Win11-gyel jött ki a laptop, nem léphetek csak úgy vissza Win10-re, ha éppen a Win10-re váltásban látnám a megoldást.
Szaggatott is volt a nemzetközi hívásuk, nem is értettük gördülékenyen egymás angolját, a „felettes” türelme végén kijelentették, hogy vagy alaplapcsere, vagy lezárják az ügyet. Erre válaszoltam, hogy értem és mikor várható az alaplapcsere.Persze erős sejtésem, hogy nem az alaplapon múlik. A kérdésem, hogy
1. egy ilyen jelentős hardvermódosításnak minősülő és garanciális esetben lehet kérni a Microsofttól, hogy Win11 helyett Win10-et kössenek a géphez? Volt valakinek ilyen kivitelezett esete?
2. ha nem csak alaplap, hanem az op.rsz. is változna, akkor ugye kukának vehető az elmúlt időben készített lemezképmentések sora a programokra nézően is? (Tekintve, hogy a C partíción az op.rsz-rel együtt vannak a programok, s az adatok vannak a külön D-n.)Ha Win váltás sem hozna megoldást, akkor maradna lehetőségként, hogy a videókártya a ludas vagy az egész konfig inkompatibiltása, úgy vélem. Gondolkodom persze, mit lehetne még tenni lastminute, hogy ne kelljen mindent újrázni. Ha már nem tűnt úgy, hogy a helyzet magaslatán lenne ez a „felettes”. Segítőkészség ellenére sajnos nem volt meggyőző, hajlandóság pedig nem mutatkozott arra, hogy a valódi problémát kezeljék, s eddig is világos volt, hogy egyszerűbb nekik bármi csavarhúzós húzás és cserére kiküldeni akármit.
-
Geth
veterán
válasz
tpotyka #15514 üzenetére
Viszont az animációra írtad, hogy az sima. Az anélkülit nem ismertetted, csak a későbbi hsz-odban.
Persze, akkor még nem néztem meg, hogy a kikapcsolás megy-e. Megtörtént, megírtam.
Sőt, most a skálázást is átállítottam ideiglenesen 125%-re, az animációknál nincs változás.
Én továbbra is gpu driver-re vagy AutoCAD specifikus hibára gyanakszom (ha csak azzal kombinálva jön).Itt erre a Dell laposra (Vostro 15 3000) szépen sorban jöttek a WU-ról a BIOS frissítések is. Azt nem tudom mekkora késéssel, mert baromi rég kapcsoltam be eddig, de tegnapi bekapcsolás után rögtön lekapta az utolsót, az szept. 12-én jött ki a support oldal szerint.
-
Geth
veterán
válasz
tpotyka #15506 üzenetére
1. Nincs félreértés, kipróbáltam, itt kapcsoltam ki az ablak minimalizálás/maximaliizálás animációt:
Settings | System | Advanced system settings | Avanced fül | Performance alatt Settings... gomb | Visual Effects fül | Custom:, ahol "Animate windows when minimizing and maximizing"
Teljesen jól működik, ha ki van kapcsolva, akkor az ablakok instant mennek le a tálcára, ha be van kapcsolva, akkor egy nagyon rövid de sima animáció keretében történik mindez (ekkor sem ablakonként, hanem egyszerre), másik irányba ugyanez.
2. AutoCAD mellett nem teszteltem, maradjunk annyiban, hogy ha csak az AutoCAD csinálja, akkor nálam itt véget ért a történet (happy end). Annyi szoftver használ már pl. hardveres gyorsítást, variable refresh rate-t, stb, hogy ha így nem találkoztam soha ezzel a tünettel, simán elkönyvelem a "featuret" működőnek.
3. Amit a Dell kiad, azok a WU-ban landolnak (max. később), tehát ugyanaz megy fel. A "generic" komponensekhez (pl. Intel MEI, RST, WiFi; Realtek NIC) természetesen továbbra is az azt gyártótól szerzem be. A történetből csak az ilyen support assisstant és társai maradnak ki, nekem ezek még nem hoztak semmit, így nem kerülnek fel.
A serial number egy dolog, a legvégén úgyis csak az számít, hogy az adott eszköznek mi a hardver azonosítója (pl. VEN_ID / DEV_ID), és hogy ahhoz passzol-e a driver (.inf). Ha igen, akkor jó, ha nem, akkor nem (ez alapján dobálja fel WU is a drivereket). -
tDr1v3r
veterán
válasz
tpotyka #15467 üzenetére
Szia,
Próbáltam reprodukálni (Edge több tabbel, Solidworks egy projekttel, Outlook, Spotify, Messenger, pár File Explorer ablak - laptop 125% scaling kijelző és extended monitor 100%-os scalinggel, ezen futnak az ablakok Spotify-t kivéve) de nem sikerült szerintem úgy ahogy nálad jelentkezett - nálam szépen "sorrendbe" rakja le, nem zavaróan az ablakokat. (23H2 béta jelen esetemben mondjuk.)
Sajnos a skálázódás (képernyőméret) is megzavarhatja, a Windows ezt ritka rosszul kezeli több mint egy évtizede, nekem a munkahelyen is friss (!) programot kell emiatt 100% scaling mellett használnom HDPI-s kijelzőn különben szétcsúszna az egész felület...
Grafikus driverek rendben vannak?
-
tpotyka
tag
válasz
tpotyka #15467 üzenetére
Amit még kiderítettem: ha ehhez a laptop kijelzőhöz (14 coloshoz) ajánlott képernyőméretet módosítom az ajánlott, alapértelmezett 150%-ról konkrétan 100%-ra, akkor nem rángatózik (legalábbis nem érzékelem). De a 125%-nál szintén problémás. A laptop használathoz viszont szükséges a 150%-os alapértelmezett, ennek állítása nem járható út.
Miközben csak a képernyőaránnyal nem kimagyarázható ez az effekt zavar, hiszen a Win10-es gép szintén 14-es, aminél hasonló ajánlott beállítások és arányok voltak érvényesek, és képes volt az op.rsz. ezt a szimpla parancsot képernyő villódzás nélkül kivitelezni, futó programösszetételtől és -mennyiségtől függetlenül.
-
tpotyka
tag
válasz
tpotyka #15300 üzenetére
Nekikezdve, a full backup mentés C és tsai (100GB) ill. D (68GB) 32 perc mentéssel 105GB file jött létre. A külön indított ellenőrzés plusz 15 perc. Ez nem vészesen sok idő, jóllehet ennél a nem nagy terjedelemnél adódott.
(A haladó beállításokat csak pár helyen módosítottam, majd lehet vele szöszölni a későbbiekben, mit érdemes belőle használni. Pl. ha nem időzítve, hanem napirendhez illeszthető indítással praktikus lesz a napvégi vagyis éjszakai kezdés, s miután végzett, hibernálja magát – elvégre nem szeretném állandóan őrizni a folyamatot, s villámcsapkodós időjárás esetén meg eleve tanácsos lesz az egészet elnapolni.)
Ezután zöldlámpáztam a Dell SupportAssist OS Recovery felajánlását, aminek telepítésével kivártam inkább, s mert kérdés is maradt. Az installálás végén még jelezte, hogy ebbe belefoglalva System Repair lehetőség is van a fontos op.rsz. állományok helyreállítására. (Jó tudni, de remélhetően nem kell ezt tesztelni.)
Végül erről a felállásról is készítettem a lemezképet, de már D (Data) nélkül. Ez felkerekítve 13 perc alatt futott le, 1 perc ellenőrzés, és 45GB file méretre passzírozta. Mint a Macrium panelen látható, létrehozott egy külön DELLSUPPORT partíciót, ami cirka 1GB helyet kért magának. (S a C-n létrehozott egy általam nem nyitható Recovery mappát. Feltételezem máshol mást is, nem fésültem át az egészet.)
Ezzel megvolnék. Újraindításokat követően már csak az foglalkoztat, hogy a folyamat végére vajon a D-n mire és miért tapsolt el 25GB-ot a kiindulási helyzethez képest, miközben csak pár képernyőképet készítettem. A C nem dagadt annyira, és a 3GB-ból 1 igazolta is magát.
(A gyorsindítás ki van/volt kapcsolva, a hibernálás és egyéb energiagazd. beállításokon sem változtattam közben.) -
King Unique
titán
válasz
tpotyka #15295 üzenetére
1. Felhasználó eldönti, hogy menteni akarja-e a képfájlba a D partíciót is vagy sem, neki kell tudni. Ha nem tudja, akkor a program alapértelmezetten eleve menti a forrásmeghajtón lévő összes partíciót, meg ha amúgy is egy meghajtón van a C és a D, akkor alapesetben az utóbbit is szokás menteni.
2. Az "Operációs rendszer mentése, visszaállítása a Macrium Reflect Free program használatával" útmutató bőven olvasható, szükség esetén maga az oldal is nagyítható a böngészőben, benne lévő screenshotok külön ablakban is megnyithatók, stb. Vagyis nem világos miért ne lehetne opció annak tanulmányozása, de ha jobban esik az angol nyelvű útmutatóé, hát akkor legyen.
Attól, hogy az leírás 2021-es, annyit azért nem változott a Macrium Reclect program kezelőfelülete és használata, az abban lévő sccreenshotok eleve szemléltetik a főbb instrukciók pl. a képfájlba mentésnél, stb. Vagyis a lényeg továbbra is ugyanaz, ami szvsz bőven átjön abból a leírásból.
3. Ha a normál, teljes képfájlba mentés elkészítésénél ennyi a kérdés, akkor nem feltétlen kellene bonyolítani a különbségi / növekményes mentéssel.
A Windows 11 képfájlba mentéséhez elég a már említett 3. opció, a teljes mentés pl. havi 1-2 alkalommal, a régi és már nem szükséges mentések utólag törölhetők és elég csak az újabbakat tárolni, stb.
A rendszer képfájlba mentése nem keverendő a fájlszintű biztonsági mentéssel, utóbbihoz van ingyenes eszköz a Windows 11-ben, + ott van a OneDrive is, az AOMEI Backupper ingyenes (standard) verziójával is megoldható, stb.
-
King Unique
titán
válasz
tpotyka #15290 üzenetére
• Nemrég a másik topik válaszában már le lett írva, hogy mikor célszerű egyben a C mellé a D partíciót is belefoglalni a mentésbe, mikor lehet a mentendő adat méretétől függően időigényesebb a mentés, stb. Ahol értelemszerűen el kellene dönteni a felhasználónak, hogy szükséges-e az igényeihez mérten a D partíció mentése is vagy elég a rendszer számára fenntarott kicsik + a C mentése, mert tud a Macrium Reflect csak a Windows működéséhez szükséges partíciókról is mentést készíteni, ami az előbb linkelt screenshoton is látszik, meg hogy eleve egyesével kijelölhetők a mentendő partíciók, stb.
• A visszaállításnál alapesetben nyilván úgy megy a dolog, hogy amik partíciók vannak a képfájlban, azokat 1:1-ben állítjuk vissza. Viszont mivel eleve kiválasztható egyesével, hogy mely partíciók legyenek visszaállítva, ezért lehet akár olyat is csinálni, hogy ha pl. a mentésbe a rendszer számára fenntartott + C + D partíciók vannak, ellenben a mentés óta a D tartalma sokat változott, akkor azt nem feltétlen muszáj bejelölni, megoldható ilyenkor csak a rendszer számára fenntartott + C visszaállítása is.
-
-
King Unique
titán
válasz
tpotyka #15287 üzenetére
• A TenForums útmutató eleve egy átfogó leírás, ami bemutatja a WinPE / WnRE helyrállítási meghajtó létrehozását, a teljes / különbségi / növekményes mentés és utána a visszaállítás menetét egyaránt, stb. Ahol esetedben most a 3.pont, a teljes mentés készítése a lényeg ha az éppen futó Windows 11 alól történik, ahol szemléltetve vannak a lépések és azoknál külön bejelölve a kiválasztandó opciók, azaz kiválasztani a forrásmeghajtót és azon a mentendő partíciókat, megadni a célt ahova a képfájl legyen mentve, majd tovább
—►
tovább—►
kész.• Az eziazis oldalon szintén világosan szemléltetve vannak ezek a lépések, lásd pl. ezen, ezen, ezen, stb. screenshotokat.
• A "jönnek a spéci Rufus prg-os lehetőségek" nem világos hogyan kapcsolódik az előbbi képfájlba mentéshez, az max. a visszaállításnál a helyreállítási meghajtó létrehozásához kell, vagy ahhoz sem feltétlen, mert megoldható a Macrium Reflect programmal is.
• Alapesetben kb. ennyi a teendő, felesleges jobban bonyolítani.
+ Másik opcióként az AOMEI Backupper program, az annak használatát szemléltető magyar nyelvű leírás is linkelve lett, ami alapján meg kellene tudni oldani azzal is a rendszer képfájlba mentését.
Ha nem megy, akkor meg kell valakit aki jártasabb ebben, bár azért nem olyan bonyolult művelet ez, meg ha van hozzá részletes útmutató, ami szemlélteti a lépéseket. -
King Unique
titán
válasz
tpotyka #15285 üzenetére
A linkelt útmutatókban bőven le van írva a lényeg, ami az aktuális programverzióknál is kb. ugyanaz, + az ilyen programok használata jobbára next
—►
next—►
finish, ezért sem feltétlen szükséges jobban belemenni.
Vagy ha az utóbbi a cél, akkor írd le hogy konkrétan mi a probléma, hol akadtál el, mellékelj arról screenshotokat, stb. -
King Unique
titán
válasz
tpotyka #15281 üzenetére
• Operációs rendszer mentése, visszaállítása a Macrium Reflect Free program használatával
• How to Create and Restore a System Image Backup with Macrium Reflect
• AOMEI Backupper (mint egyéb program ilyen célra)
• + infók: [link], [link], [link] -
válasz
tpotyka #15281 üzenetére
[ezisazis leírás] de szerintem annyira egyértelmű hogy nem igényel magyarázatot. Legfeljebb visszaállításkor érdemes tudni hogy ha más a cél lemez mérete akkor egérrel kell húzni és átméretezni, nemcsak kijelőlni a célt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged