- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoid
tag
kosz , de nem ez a baj.Ha a kepernyo kozepen van pl.a prohardver fekete vastag csikja(ami fent van ) az jobbra a monitor szeleig a feher alapon egy halvany fekete csikot tud elhuzni.Sztem ez masoknal is igy van , csak eddig nem vettek eszre.na mindegy nem tudom mi ez.1280X1024 felb vagyok , a max nem tudja ez a regi vga , de hamarosan ujat veszek az tudni fogja a 1680x1055 felb.Nem mindig van csak ha fekete , vilagosba megy at (kontraszt kulonbseg lehet az ok).
-
ShiZy
csendes tag
-
d@minator
addikt
Analóggal hajtom a monitort. Tehát maradnak a fórumtársak.
Továbbra is várok teszt eredményeket 1280*1024, 1440*900 és 1680*1050 -e felbontásban 7600GT vagy hasonló kaliberű VGA-val játék alatt ugyanazzal a grafikai részletességgel.
Addig is a már egyszer közzétett link arról, hogy melyik játék hogyan támogatja a wide monitorokat:
[link] -
d@minator
addikt
Szeretek tesztelgetni de jelenleg egy 1280*1024-et tudó TFT-m van. Azért vagyok kiváncsi a tesztekre mert wide vásárlás előtt állok. Másfél éve vettem a 7600GT-met 61000Ft-ért és mivel nincs (számomra) elérhető árú megfelelő kártya még a DX10-es játékokra csak azért nem akarok megvenni pl. egy 8600GT-t vagy GTS-t, hogy a ''régi'' játékok normálisan fussanak 1680*1050-ben. Akkor inkább megelégszek egy 19''-es wide-al.(1440*900)
Tehát ha van tesztelgetni szerető emberke akinek legalább egy 20''-os wide-ja van meg 7600GT vagy hozzá hasonló kaliberű kártyája szívesen venném ha nyomna pár játéktesztet (COD2, BF,stb) az alábbi felbontásokban:
1280*1024
1440*900
1680*1050
Köszönöm. -
-
N3v3r7and
tag
Hát akor nincs sok ötletem
Dell 2007WFP - Ez nem számít már kicsit ''öregnek''? +kicsit kicsinek tartom...
HP W2207 - Ez összevissza fénylik...
226BW - Sokakat olvastam, hogy annyira nem találták szimpatikusnak az utolsó C-s panelokat, hogy inkább vettek mást...
Mind1 1-2 héten belül valamit 100% hogy veszek (asszem)
-
current
tag
Persze, kikapcsoltam, kábel bedug (csatolása megfelelő, mert DVI-D dual mindkettő, VGA és a monitor is), de semmi, egy ablak megy szépen körben a monitoron, hogy ''Check the PC cable''... na kösz.
Én sem értem... de a kábel jó, mert az analóggal együtt működik, csak akkor meg mondom 2 monitorossá alakul (nyilván), még ez sem lenne baj, csak akkor ha a digital-t elsődlegessé teszem, a klón monitor lép életbe (amit persze nem látok
, de nincs két monitorom, így teljesen értelmetlen). Nem értem...
[Szerkesztve] -
current
tag
Úgy érted, menet közben?
Amúgy 60 Hz-en megy. Azt már próbáltam, hogy rádugtam az analóg kábelt is, meg a DVI-t is, akkor megy, csak dual monitornak ismeri fel, és az egér szépen kicsúszik a semmibe jobbra.
De külön a digital-on nem hajlandó menni. Most vagy én vagyok láma vagy nem tudom, de basszus elég égő, hogy egy kábel kifog rajtam, amit csak elvileg be kell dugni, azt jó napot.
-
Pako_VF
csendes tag
Sokat segítettél evvel a bizonyos vörös színeltéréssel, egyre jobban hajlok egy 2007WFP-re, de lehet, hogy megvárom a 226CW teszteket.
''Meg amúgyis, mire elérhető árba kerül egy jó monitor, addigra megint lesz egy jobb.''
Igen ez ismerős, pont emiatt nem szeretném már tovább halogatni. -
wwhy
veterán
Ugyanez érvényes a 206BW-re is
vettünk pár db-ot irodákba, remélem, pár évig nem kell monitorba beuházni
Igaz, egyelőre még a színeket nem variáltuk, jó az a 7 beépített séma
És inkább 20-as, mint 22: a net esetében így is (20) elég nagy fehér felület marad a bal oldalon, a 22-t ez szerintem mar egyenesen pazarlás
-
Pako_VF
csendes tag
Grafikai munkát eddig mindig CRT monitoron végeztem. TFT-t csak netezésre és filmre használtam.
Köszönöm a válaszod, akkor a tn+filmesnél ha grafikai munkára van szükségem előveszem a crt monitort vagy megveszem a 2007wfp-t .
A grafikai munkától eltekintve sem ajánljátok a 226BW-t vagy az E228WFP-t? A 226CW-ről még nem hallottam, de utána nézek.
Az utóbbi időben egyre ritkábban van szükségem grafikai munkára, csak azért hajlok az olcsóbb tn felé, meg persze 22''-ban nincs más fajta. De lehet, hogy végül nem várok már semmire és inkább elköltöm a pénzem egy 2007wfp-re.
szerk.: Köszi Vistaboy, hogy megerősítettél, akkor tényleg inkább szebb képe legyen, mint +2''-lal nagyobb.
[Szerkesztve] -
current
tag
Pl. azt nem értem, hogy ahol vettem a kábelt, igencsak ''neves'' fővárosi számtek boltnak számít, és azt mondták, ez szabvány, nem kell azzal törődni, hogy milyen típus. De ezek szerint mégis. Másnap, szombaton is bementem pár boltba, és amikor kérdeztem, hogy olyan DVI kábelt kérek, aminek ilyen meg olyan a vége, csak néztek rám, mint a moziban, hogy hát a DVI kábel az DVI kábel azt jónapot. Meg akárhol felmegyek netáruházaknál pl., hogy rendelnék, ott sincs sehol feltüntetve, hogy dual vagy single. Most ez ekkora újdonság lenne? Kétlem, de ezért próbáltam megkérdezni, hátha valaki más is járt már így.
-
Khaal
őstag
PCTV-s távirányítóhoz: nem tudom, hogy a gyári program ini-je olyan-e mint a PCTV remote progié, de ha igen akkor tudsz * wildcardot használni. Én foobarhoz használom, az is kirakja a szám címét de csillaggal beírva *foobar* működik.
Eredeti PCTV progiban azt hiszem tényleg nincs pan-scan, de ha át tudod nyomni 16:9-re akkor már csak minimális a torzulás. Nekem a winDVR3 jött be, nincs túlbonyolítva, viszont az alapdolgokra jó, na meg azzal nem szaggatott a felvétel DVD minőségben sem.
Trackmania United meg Nations elvileg natív támogatja a widescreent, szóval nem szabadna nyújtania. -
Khaal
őstag
A harsány színek nem a samsung magicbright (vagy mi
) miatt vannak? Monitor menüjében lehet állogatni azt hiszem (fejből nem tudom de melóhelyen is samsungok vannak azoknál van ilyen opció, teljesen átvariálja a színeket).
Esetleg a videokártyád beállításnál van aktiválva valami ''harsányító'' (nvidiánál Digital Vibrancenek hívják).
Játék opciói között nincs widescreen beállítás? Ha a natívot állítottad be a menüjében nem szabadna széthúznia a képet.
Játékokhoz ajánlott ezt az oldalt nézegetni : [link]
PCTV-hez a soros portos távirányító van? Ahhoz van egy tuti program PCTV Remote a neve, abban beállítható hogy más programokhoz is használja a távirányítót (én azt használom winamphoz, foobarhoz, media playerhez...stb).
TV-s programnak meg ott van a dscaler, vagy pl. a windvr3. Vagy ha tud ilyet az alap programja akkor scan&pan (levág az aljábó+tetejéből) vagy keep aspect ratio (két fekete csík oldalt) a beállítások között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest