- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Pako_VF #1115 üzenetére
A 226BW egy jó monitor, kiemelkedik a többi TN közül, viszont a színei, a betekintési szögei, azok erősen eltérnek egy CRT-től (filmeknél, játékoknál nem észrevehető, de böngészésnél, és bizonyos vörös színű képeknél nagyon zavaró. Talán ha lenne kalibrátorom akkor az orvosolná). A bevilágítása az nagyonjó egy TN-eshez képest, nálam csak alul van egy minimális, seholmáshol. Az amit feketének jelenít meg az homogén a többi részen.
A helyedben én kivárnám a 226CW és a 2232BW tesztjeit, mert azok már az új háttérvilágítással érkeznek, és csak minimális az árkülönbség (karácsonyra talán még lejjebb is megy az áruk). Mostmár kicsit bánom, hogy elsiettem a vásárlást, de amikor megláttam, hogy 80 ezerért kinálják a 226BW-t akkor lecsaptam rá...(Meg amúgyis, mire elérhető árba kerül egy jó monitor, addigra megint lesz egy jobb)
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Pako_VF #1107 üzenetére
Hát a Te eseted elég kacifántos. Tudom Magamról, milyen érzés az, ha nincsen zsé.
Mégis inkább azt mondanám, hogy inkább a kisebbet vegyed jobb panellel, mert ugyan az XBOX-hoz csak igazán HDTV kellene, legalább a filmekhez és a grafikai munkákhoz legyen jó a képe. És ahogyan Te is mondtad, nem fél évre vesz az ember monitort, ha már beruházol, válaszd a jobbat. A nagyobb méret egyedül filmekhez jobb, mivel a 20-22-es monitornak is agyanakkora a felbontása, a többi szempont alapján mindegy, melyiket veszed.
-
N3v3r7and
tag
válasz
Pako_VF #1107 üzenetére
Én is anyagiak miatt már régóta húzom a vásárlást, és én is a 226BW + 2007WFP között vaciláltam/vacilálok.
Most viszont felkeltette az érdeklődésemet a 226CW, ami gyakorlatilag egy S paneles BW. A BW rossz tulajdnságai javítva, és nincsen panel lutri! Árban elméletileg annyi, vagy egy kicsit több mint a BW. A legnagyobb gond mégis, hogy még nem kapható mo.-n, de szerintem én kivárom. Addig a legrosszab ami történhet, hogy lemegy az ára.
-igaz én nem használnám grafikára
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest