- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
wwhy már leírta a lényeget. Szerentem nem lehangoló. A színek valósághűbbek, a fekete meg jóval feketébb. Az, hogy a betekintési szög függőlegesen kisebb és rekció idő 5ms engem nem zavarna. A BW-k közül sem mind olyan jó, mint a tesztben.
És senki sem műszerekkel nézi a monitort.Szerintem jót vettél.
-
d@minator
addikt
A 160 fokot bizonyos kontraszt vesztéshez adják meg 1:5 vagy 1:10-hez ezért nem is kell vele foglalkozni, hogy 170 vagy 160 fok egyik gyártó így a másik úgy adja meg.
Igazából 3-4 fokig nem változik semmi és olyan 90 fok (45-45) ameddig élvezhető. CRT után ez fura akárcsak a színek és a nagy fényerő. -
Shad0w
senior tag
Egy monitor beüzemelése minimum 10 perc (mer ugye csodálod, vigyázol rá, balfaszkodsz a talp összeszerelésével... (saját tapasztalat
)), ráadásul 20-30 perc mire bemelegszik és ezt nemfogja megvárni a futár, nemis kell megvárnia. Azt írtad, hogy hiba esetén ingyen van a futár, szal ha 3 nap múlva jön vissza a futár akkoris ingyen lesz sztm.
Amire figyelni kell, hogy a csomagoláson nelátszódjon horpadás (kartonon nagy gyűrődés) éshogy meglegyen a garanciapapír, lepecsételve. -
wwhy
veterán
Futtatsz egy Nokia monitor tesztert, főleg az egyszínű háttereket sasolod: ha pl. fehérben látsz 1/vagy több pl.zöld pöttyöt, akkor visítasz, mint a malac
Uez érvényes mnden homogén háttérszínre: ha attól eltérő pötty van benne, akkor: visítás
(Nokia teszter = gugli)
[Szerkesztve] -
Vakbogár
csendes tag
-
wwhy
veterán
-
törölt tag
nem hinnem, hogy lenne barmi inkompatibilitas...
en peldaul nem tudok kulonbseget tenni a regi noname crt es az uj samsung 940bw-m szinvilaga kozott
mindketto ugyanolyan eros es elenk es eletteli...
mivel a megjelenitesben van kulonbseg, sztem max csak azt erzekelheti az emberi szem
a TN paneles temahoz sajna nem vagyok hozzaerto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged