- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
current
tag
Persze, kikapcsoltam, kábel bedug (csatolása megfelelő, mert DVI-D dual mindkettő, VGA és a monitor is), de semmi, egy ablak megy szépen körben a monitoron, hogy ''Check the PC cable''... na kösz.
Én sem értem... de a kábel jó, mert az analóggal együtt működik, csak akkor meg mondom 2 monitorossá alakul (nyilván), még ez sem lenne baj, csak akkor ha a digital-t elsődlegessé teszem, a klón monitor lép életbe (amit persze nem látok
, de nincs két monitorom, így teljesen értelmetlen). Nem értem...
[Szerkesztve] -
current
tag
Úgy érted, menet közben?
Amúgy 60 Hz-en megy. Azt már próbáltam, hogy rádugtam az analóg kábelt is, meg a DVI-t is, akkor megy, csak dual monitornak ismeri fel, és az egér szépen kicsúszik a semmibe jobbra.
De külön a digital-on nem hajlandó menni. Most vagy én vagyok láma vagy nem tudom, de basszus elég égő, hogy egy kábel kifog rajtam, amit csak elvileg be kell dugni, azt jó napot.
-
current
tag
válasz
#54715584 #1426 üzenetére
De igen, van benne TV tuner is. De nem tudok váltani a két mód között, mert egyszerűen a monitoron semmi sincs, mintha nem lenne a kábel bedugva. Pedig be van. Gondolom, nem egyszerre kell az analóg kábelt is, meg a DVI-t is használni... vagy igen? Egyszerűen csak DVI kábellel akarom összekötni a gépet a monitorral, de ezek szerint nem ilyen egyszerű (?).
[Szerkesztve] -
current
tag
Lehet, hogy láma kérdés lesz, de sikerült Samsung Syncmaster 225mw monitoromhoz DVI-D dual kábelt vennem, szépen rádugom a GeForce 8800-ra az egyik végét, másik végét a monitor DVI csatlakozójába, de semmi! ''Check PC cable signal'' felirat, ennyi... Ötlet?
-
current
tag
Pl. azt nem értem, hogy ahol vettem a kábelt, igencsak ''neves'' fővárosi számtek boltnak számít, és azt mondták, ez szabvány, nem kell azzal törődni, hogy milyen típus. De ezek szerint mégis. Másnap, szombaton is bementem pár boltba, és amikor kérdeztem, hogy olyan DVI kábelt kérek, aminek ilyen meg olyan a vége, csak néztek rám, mint a moziban, hogy hát a DVI kábel az DVI kábel azt jónapot. Meg akárhol felmegyek netáruházaknál pl., hogy rendelnék, ott sincs sehol feltüntetve, hogy dual vagy single. Most ez ekkora újdonság lenne? Kétlem, de ezért próbáltam megkérdezni, hátha valaki más is járt már így.
-
current
tag
Valaki help-et a #1003-ra?
-
current
tag
No, én is meguntam várni az új LG-kre, így beruháztam egy Samsung 225MW-be. Brutál. TV-tuner, csak bedugom az antennát, és full TV. Meg PiP se rossz. Na, de nem áradozok, mert mégis van egy kis problémám. DVI kábel nem járt hozzá, gondoltam, sebaj, veszek egyet. Vettem is, de valami nincs rendben. A DVI kábel külön nem működik. (No sign) Együtt is rádugtam az analóggal, úgy ok, de úgy meg 2 monitoros rendszernek ismeri fel, és szépen megkérdezi, melyiket akarom használni a képernyőtulajdonságoknál. Igen ám, beállítom neki, hogy elsődleges legyen a digitális, na onnantól kezdve a másik ''virtuális'' aztalon nyílik meg minden, elég mulatságos, persze semmit sem látok belőle.
Próbáltam fordítva, így úgy, semmi. Aztán elkezdtem rákeresni a neten, ezt találtam: [link] Megnéztem a kábelt, nekem mindkét vége DVI-D single. Aztán néztem a VGA kártyám (8800 GF), az meg DVI-I dual, a monitor meg naná hogy egy 3., DVI-D dual. Na most kérdés, hogy tudom használni a digitális kapcsolatot, kábel van olyan, hogy egyik vége ilyen, másik olyan? Vagy mi a megoldás, bocs, ha láma dolognak hat, de életemben nem volt TFT monitorom. Köszi előre is!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
current
tag
-
current
tag
Köszi, bár azért 100% a biztos.
Egyébként itt a fórumban is volt erről szó, ezek szerint csak urban legend?! A HDMI ennyire haszontalan lenne? Mondjuk nekem nincs házimozim, de ekkora monitoron simán érdemes dvd-ket nézni, akkor azért meg csak hasznos lehet, nem? Vagy nem tudom, mire lehet még jó? Mert ha tényleg ennyire felesleges, a plusz 20ezret tényleg nem érdemes ezért kiadni. Egyébként Te miért vettél épp ilyet, ha nem titok?
-
current
tag
Hmm... érdekes, azért baromi jó, hogy ahány oldal, annyi féle infó. Ezek szerint bemegyek a boltba, ahol lehet kapni vmelyiket, hiába van ráírva talán ez-az, még az is lehet, hogy nem is tudja... azért ez elég gáz... így veygen az ember 100ezres moncsit. na szép.. de Trak mindenképp nézd meg ezt a funkciót nekem, köszi! Tudom, hogy fekete ritka, mint a fehér holló (
), de az ember reménykedik.
Ja, ki az a belső ember???!!! Jelentkezz!!! (bocs, én nem ismerem)
[Szerkesztve] -
current
tag
Nos, ha már LG, akkor feltennék pár keresztkérdést, remélem, vannak itt ''szakértőbbek'', akik tudják a válaszokat. Hasonlóan néhány fentebbi hozzászólóhoz, én is tervezek 22''-es LG monitort venni. Próbáltam is utánanézni, melyik merre. No, és elég furcsa dolgokat találtam. A két jelölt: L226WT-BF és L226WA. Hát ez elsőről itt van infó ugyebár, hivatalos honlap: [link]
Igen ám, de a válaszidő a ''key features''-nél 2ms, viszont ha rákattintok a pdf file-ra kicsit fölötte (product specifications), ott meg hatalmas betűkkel az áll, hogy 5ms. Hmm... akkor most mi van?!
A másik moncsinál a magyar LG oldalon ez áll: [link]
Itt is 2ms a válaszidő, viszont bármilyen nagyker, kisker árlistát nézek idehaza, mindenhol 5ms szerepel. Én ezt nem értem, valaki tudja az okát? Most akkor melyik a jó?!
A másik kérdésem, hogy ezek a monitorok tudják-e a kép a képben funkciót, mert volt itt róla szó korábban, hogy igen, a specifikációkban viszont sehol sem látok rá utalást. Ha lenne vkinek ilyen monitora, segíthetne! Köszi!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest