- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
current #1435 üzenetére
Akkor ha másnak sincs ötlete, vidd vissza a boltba, lehetőleg a gépeddel (de ha azzal nemis, legalább a vidkarival) eggyütt, és ha nem a monitor a rossz akkor megtudják nézni, hogy hol a hiba.
szerk.: Ja, és ha meglett oldva, nefelejtsd el megosztani velünk.
[Szerkesztve] -
Shad0w
senior tag
válasz
current #1433 üzenetére
Nem értettem sehogy. De arra gondoltam, hogy előbb kapcsold ki. Azt már próbáltad, hogy kikapcsolod, radugod csak DVI-n és úgy be? Elvileg mennie kell.
(Régen mintha hallottam volna olyan történetet, hogy külön kellett a video kari DVI kimenetét bekapcsolni, de én még nem találkoztam vele) -
Shad0w
senior tag
válasz
current #1041 üzenetére
Előttem szólónak teljesen igaza van. De azért akkor most megpróbálom helyretenni a dolgokat.
Tehát, adott a videókártyád DVI-I dual link csatalakozója, ami azt jelenti, hogy az összes létező DVI szabványt ki tudja szolgálni (magyarul az összes kis pöcök rajtavan). A te monitorod viszont megelégszik a DVI-D dual link szolgáltatásaival, hiszen ettól a DVI-I csak az analóg részben különbözik amire egy TFT-nek nincs szüksége. Ezért neked olyan kábel kell aminek minda2 vége DVI-D dual link.
Remélem mostmár képben vagy. (btw, ugyanez van leírva abban a cikkben amit linkeltél...)
-
Trak
addikt
Túl meleg volt az irodában
Van rajta PiP. Bár elég kicsi az ablak, én nem hiszem, hogy használnám. Arra jó, hogy netezés mellett lehet nézni a monitorra kötött asztali dvd-t, vagy egyéb komponens csatlakozón rádugható eszköz képét, ha valakinek erre van igénye...
Végülis ha olyan asztali lejátszót veszel amin már van HDMI és ezen akarsz dvd-t nézni, akkor akár jó dolog is lehet a HDMI. Maradok a TV-nél, nekem egy monitor monitornak kell
Én azért vettem ilyet, mert már vártam 2-3 hónapot a 22''-os LG-kre, és csak ebből jött 3 db az országba
Egy L226WTQ-WF-re pályáztam volna, mert nem kellenek az extra csatlakozók, ellenben a Flatron F Engine talán igen.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
95%, hogy nincs benne PiP, a maradékot azért tartom fenn, hátha csak túl meleg van itt az irodában, és mégis rosszul emléklszem
Csak, akkor vedd ezt, ha kell a HDMI vagy komponens csatlakozó, különben felesleges. Én is gondolkodom, hogyha bejön, akkor lecserélem inkább egy L226WTQ-ra, mivel sosem fogom használni ezeket a csatlakozókat... pesze vásárlás előtt majd azt is jól letesztelem, nehogy rosszabb legyen valamiben, mint a WA-SN.
Nem szakértek semihez, csak kontárkodom -
Trak
addikt
Nem - nem, nyugi. A monitor tuti 2 ms-es lesz, mert csak ilyet fogsz kapni, az 5ms-es nem is nagyon került forgalomba sehol a közelben. A dobozra is rá van írva, meg a monitoron is rajta lesz. Szóval csak a weboldalakon van kicsit elrontva, de nem fogsz rosszabbat kapni.
Minek Neked a belső ember? Már válaszoltunk mindenre -
-szabi-
addikt
Hy
22'' wide LG monitorok a WT kivételével mind 2ms-osak. [link]
Az LG-nél ez amit annyira nem szeretek, öszze-vissza kommunikálják a paramétereket.
A másik gondom vele, hogy egyszerűen sehol nem találni teszteket róla, minden nagyobb tesztből amit olvastam erről a méretről ők kimaradtak.
Van itt a fórumon LG ''belső ember''őt kérdezd az a biztos.
Üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged