- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somansky
aktív tag
Végül is nekem bejött akár milyen lapka is! De ugy gondolom S-es lehet, mert annak a profilját tölttem be és szépek és jok a szinek stb..
Arra is rájöttem, hogy ha az ICC profilt töltöm be nem kell a monitorhoz nyulnom mert akkor változik + még sokminden.
Egy külfölni oldalon olvastam [link] most, hogy ha nem megy a szoftveres megoldás jön a manualis, ez akkor kell, ha pl kamerára vagy dvdzésre(dvdlejatszo) használod.
Persze igy is minimálisat korrigáltam szemmel.
Vagy már belejött a samsung a saját lapkát lemaradott gyártásával és azért nem is irja rá , hogy milyen is vagy nemtudom...
amugy Soproni vagyok és Valami Ingram Kft töl hozta a kisker, de vagy 3 hetet vártam rá, mert hiány volt. -
Somansky
aktív tag
Hello!
A minak vettem egy Samsung 226BW moncsit. A panel tipusát még nem néztem meg, de a prohardware [link] által beálitott értékre belöttem a monitort és betöltöttem az icc profilet.
Vistam van. Ide is jo ez vagy csak XP-re?
Pontosan mit is kel ezzel csinálnom? Ha manuálisan állitom, akkor kell a monitorhoz nyulnom és akkor nem kell az icc vagy mindig?
A 120 cd/6500K/2,2 gamma mit takar? ez lesz ha beállitom az értékeket?
Kössz elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest