- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Az nem tudom, hogy Nálad mit jelent az "inkabban", de ha arra gondolsz, hogy egyre jobban hallod a "zúgást" 100% alatt a 0-hoz közelítve, akkor szvsz vidd vissza, mert az garis! Ha 100%-os fényerőn használod, akkor nem csak az élettartamban, hanem a szemedben is gondokat fog majd okozni, sőt "fejfájást" is! Általában 30-70-es intervallumban érdemes a fényerőt használni/állítani!
-
Myers
senior tag
"Elosszor trukkozni kellett, hogy DVI-n tudjam hajtani. D-subbal kell osszekotni, igy volt kep alapbol, majd a drivert kell frissiteni. Ezutan mar megy a DVI."
Ezt hogy érted? Mármint a windows alatti driver-t, vagy a monitor firmware-ét?
Ha dvi-vel nyomod, bootolás alatt van/volt kép?
-
dci106
csendes tag
Hali!
Én a w2252V-t vettem:
Színhűség: én azt mondom, összességében véve egy fénykép sokkal élethűbben jelenik meg, mint a régi LG F720P-n. Pedig az is tuti volz 3 éve. Lehet, hogy az a kék terítő nem olyan kék terítő a valóságban, de a képen nagyon szépen mutat, és különben is ki emlékszik már rá... A festékeknél is ici-picit más a színkártya és más a valóság.
Bet.szög: normális ülő helyzetben fél méterre a moncsitől átlátható teljesen, semmi zavaró. Ha nagyon oldalról nézem, a fehér átmegy világosbarnába.
Messziről nézve is tökéletes a képe, nekem van bent tv kártya, és teljesen élvezhető. Bár a 4 métert sokallom, ahhoz kicsit kicsi a képe.
Mivel 3 napja van meg, a játékot még csak a FarCry2-vel és a Grid-del próbáltam. Abszolút tökéletes. De megvan a Crysis és a Call of Duty 4 is, lassan feltelepítem őket is.
Egyedül a betüknek van sztem egy kis szellemképe, pedig DVI-n hajtom... De ugyanez megvolt a 720P-n is. Talán LG specialitás?!
Ha bármi eszedbe jut még, kérdezz bátran. Különben én csak ajánlani tudom. Nem volt Samum, de ennek így minden összehasonlítási alap nélkül brutál jó képe van
-
Furky
őstag
A 2253LW CPT panellal van szerelve... Legalábbis ez a tendencia. A 2253BW pedig CMO-val. A legjobb választás ennyi pénzért a 2232BW lenne, ami árban valahol a kettő között helyezkedik el, és Samsung panellal van szerelve mostanság.
A sorrend kb így néz ki a gyári beállításokat tekintve: Samsung/AUO/CMO/CPT. De amint látod fentebb, aki AUO-t, CPT-t, vagy CMO-t kapott, az is meg van elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged