- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
válasz
Thomas1 #7984 üzenetére
Vétel előtt megkérdeztem öket erről az Acer 30-napos pixel gariról és azt mondták már egy pixel hiba után cserélnek.De úgy is felhívom elötte őket.
Csak hát most postáznom kell meg vagy 1,5 hétig biztos nem lesz mincsim
Még várok vele hátha meggyogyul bár kétlem,max hétfön már postázom. -
Furky
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Thomas1 #7767 üzenetére
Én is nézegettem egy Benq monitort és azt hiszem úgy vagyok vele, mint Te. Sehol nem láttam róla egy átfogóbb szakmai véleményt - még ebben a topikban sem. Szép volt a képe, amit kinéztem, de aztán kiderült hogy nincs DVI rajta, amin meg is lepődtem, mert tényleg nagyon szép képet adott...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Thomas1 #7712 üzenetére
Asus-t semmiképpen ne vagyél szerintem. Én is beleszaladtam egy 193D-be, de valami iszonyat. Rettenetesen rossz színek, nincs dvi, zizeg a kép.
Kipróbáltunk utána még 5-öt, és mindegyik zizegett.
Ráadásul a 19Wide-okon rettenetesen zavaró a képpontok nagy mérete.20-as LG -re cseréltem, igaz +15K, de ég és föld.
Ha ki tudod szorítani, sokkal jobban járnál egy 20 colossal (nagyobb felbontás, nagyobb képméret, KISSEBB képponttáv).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest