- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
d_Gabesz007 #9264 üzenetére
minden fura, ami bazi nagy
átlag élettartama .. háát egy darabig biztos, h kiszolgál -
old_artist
addikt
válasz
d_Gabesz007 #9259 üzenetére
Üdv!
Csak annyit tudok róla írni, hogy... a
Dell E228WFP-t két panellal is szerelik:
5ms 22"WS Samsung (LTM220M1-L01) TN+film és
5ms Chi Mei Optoelectronics (M220Z1L01) TN+Film.Van rajta DVI-D, viszont a felbontása 1680x1050, a kontrsztja 800:1, és csak TCO-99-es a tanúsítványa! Viszont egy kicsit gázos a belátószöge, mivel 140°x135° - borzasztó lehet!!!
Nem ajánlanám szvsz senkinek se ezen paraméterekkel ezt a TN-est, és még ilyen drága is!
-
Furky
őstag
válasz
d_Gabesz007 #9222 üzenetére
A 223BW-t a 226BW-hez van társitva, a 2253BW sokkalta újabb modell, értelemszerűen ezért drágább is még. Anno én a 226BW-t választottam, mert a 223BW 21,6"-os, és rengeteg hibás volt köztük, pixelhibás, de ez a későbbiekben jelentős mértékben csökkent. Amúgy az a 45k nagyon gyanús ár. Régebben direkt a pixelhibásakat árulták kb ezen a szinten, régebben alatt értsd azt, hogy kb 4-5 hónapja. Szóval ha az mellett döntenél, akkor ellenőrizd le a boltban alaposan. De lehet, hogy direkt úgy árulják, pixelhibásként, leértékelt áruként...
Én biztos, hogy megint inkább a drágábbat venném, ha lenne egy 2253BW-vel majdnem teljesen azonos, de mégis 1-2 dologban gyengébb típus, akkor megvenném a drágábbat. Azt hiszem van is 21,6"-os monitor új is a Samsung palettáján, de nem tudom így hirtelen, hogy melyik az. -
old_artist
addikt
válasz
Üdv!
Volt a kezeim között (kalibráláskor) mindkettő, és szvsz a 2253bw nagyobb szintérrel és jobb szürkeányalati váltásai miatt (és ezek értelmében) drágább is!
Ha csak netezésre és "kisebb" játékokra (akkor 223bw) és ha "erős" játékra és filmezésre is akarod használni (akkor 2253bw) mindenképpen a 2ms gray to gray miatt is!Samsung SM223BW 5ms, 22"WS Samsung TN+Film
Samsung 2253BW 5ms, 2ms g2g, 22"WS Samsung TN+Film -
wwhy
veterán
válasz
Papíron számít, a valós életben nem. Jól hangzik, h 2ms, de még a 9 ms-es monitorok is tökéletesen megfelelnek a mindennapi célokra. Programokkal persze kimutatható különbség, de - szerintem - ez szabad szemmel nem észrevehető
-
JColee
őstag
válasz
sztem nem ér meg
egyéb paraméterek ugyanazok?pl kontraszt, színmélység, illetve van e dvi-s csatija...stb
ha igen akkor vedd az olcsóbbat -
x64
aktív tag
válasz
d_Gabesz007 #3966 üzenetére
És szerinted becserélik újra azt az autót, ha megkarcoltad? Esetleg kicserélik a karosszériáját? Tovább megyek: ha csak otthon veszed észre, hogy karcosan vetted, kicserélik???
Minden cégnek van pixelhiba-policyje, mivel nem tudják, és nem is akarják garantálni, hogy az összes legyártott panel örökké pixelhibamentes lesz. A tolerált hibaszám ráadásul a panelmérettel növekszik. Persze van egy határ, ami felett cserélik (asszem 22"-os monitornál ez talán 7-9 hibás pixel, vagy 3x ennyi hibás subpixel...). Az sem mindegy amúgy, hogy hol vannak a hibák - a sarkokban több a tolerált mint középen, pölö...
-
ezanickem
tag
válasz
d_Gabesz007 #3966 üzenetére
Egy szóval sem mondtam , hogy nemmeghibásodás. Én csak azt mondtam amit elötte is leírtam hogy nem értem miért sztárolják ha így iy úgy is vissza kel venni mivel hibás...Nem hiába vittem vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest