Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanyó
csendes tag
Hello
07.27-én leadtam az üzletben, javításra elküldték a szervizbe.
08.10-én kaptam egy SMS-t, hogy elkészült és az üzletben átvehetem. Átvételkor próba, ugyanolyan rossz, mint amikor el lett küldve csak leszedték róla a képernyővédő fóliát védő fóliát. Visszaküldve a szervizbe + szájbarágósan leírva, hogy mi a hiba.
09.08-án bementem az üzletbe érdeklődni, hogy mi van a géppel. Az ügyintéző csodálkozott, hogy még nem készült el. Telefonált (nem a szerviznek) és közölte, hogy még ezen a napon mindenképpen értesítenek a fejleményekről. Délután kaptam egy SMS-t, fáradjak be az üzletbe ahol a táblagépem lerendezésre kerül. Közölték, hogy nem várnak tovább a szervizre, jóváírják a terméket.
1. Kérhetek egy ugyan ilyet. Mondtam, hogy ez szó szerint igaz, mivel amit próbáltunk az mind ilyen hibás volt.
2. A gép értékében adnak egy utalványt, amit egy éven belül levásárolhatok az üzletben bármire.
3. Választok egy másik gépet hasonló áron vagy drágábban ráfizetéssel.
Én a harmadikat választottam.
Bocsánat, ha hosszú lett. -
Müszi
senior tag
Hello!
Telefonáláskor nem jellemző a probléma amit írtam mert a fülednél lévő speaker az aktív, legfeljebb az általánosan gyenge hangzás tapasztalható mindkét oldalon, de ez a legtöbb kínai telónál is megvan.
Úgy gondolom, hogy a mikrofon és a normál hangszóró egymás melletti elhelyezése ill. az hogy nincs másodlagos mikrofon mint a telóknál, okozhatja az "összegerjedést".
Kihangosításkor esetleg előjöhet, de akkor meg szintén meglehetősen halk, így ezért sem praktikus. -
rrunner
csendes tag
Szia jksx,
en foleg konyvolvasasra hasznalom, zsenialis. Nagyon jo az akksija. Volt, hogy egy ora olvasas alatt 1%-ot sem csokkent a toltottsege. Persze ejszakai modban, alacsony fenyero mellett.
OFF:
Jol bekerdeztel, mert amiota megvan a tablet, megszallott ebook olvaso lettem.
Cool reader helyett hadd ajanljam az FBReadert. En most valtottam nemreg az altalad is emlitett cool readerrol, evekig azt hasznaltam. Azert tetszett meg, mert az FBReader tudja szinkronizalni kulonbozo eszkozok kozott a konyveidet is, meg azt is, hogy hol tartasz.
Ejszakai mod fekete hatterrel, szurke betukkel, Fira Sans Medium ingyenes font 38 pt-re allitva az eddig legjobban es leggordulekenyebben olvashato beallitas, amit eddig probaltam.
Masik killer feature az OPDS katalogus tamogatas, par kattintassal be lehet loni a MEK OPDS katalogusat a http://bookserver.mek.oszk.hu/all/ cimen, es hozzafersz a MEK osszes kotetehez.
Formatumok tamogatasaban es olvasas kozbeni fenyero allitasban pont olyan jo, mint a cool reader.
Az alkalmazast aktivan fejlesztik, es a G+ csoportjaban siman lehet feature-oket kerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest