- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanyó
csendes tag
Hello
07.27-én leadtam az üzletben, javításra elküldték a szervizbe.
08.10-én kaptam egy SMS-t, hogy elkészült és az üzletben átvehetem. Átvételkor próba, ugyanolyan rossz, mint amikor el lett küldve csak leszedték róla a képernyővédő fóliát védő fóliát. Visszaküldve a szervizbe + szájbarágósan leírva, hogy mi a hiba.
09.08-án bementem az üzletbe érdeklődni, hogy mi van a géppel. Az ügyintéző csodálkozott, hogy még nem készült el. Telefonált (nem a szerviznek) és közölte, hogy még ezen a napon mindenképpen értesítenek a fejleményekről. Délután kaptam egy SMS-t, fáradjak be az üzletbe ahol a táblagépem lerendezésre kerül. Közölték, hogy nem várnak tovább a szervizre, jóváírják a terméket.
1. Kérhetek egy ugyan ilyet. Mondtam, hogy ez szó szerint igaz, mivel amit próbáltunk az mind ilyen hibás volt.
2. A gép értékében adnak egy utalványt, amit egy éven belül levásárolhatok az üzletben bármire.
3. Választok egy másik gépet hasonló áron vagy drágábban ráfizetéssel.
Én a harmadikat választottam.
Bocsánat, ha hosszú lett. -
Lanyó
csendes tag
válasz
Colonel993 #148 üzenetére
Hello
Az üzletben visszavették volna és választhattam volna egy hasonló áru vagy drágább készüléket, természetesen ráfizetéssel. A hasonló árúak nem voltak szimpatikusak, kétszer ennyi viszont nekem már sok egy kicsit. Nincsenek nagy elvárásaim, csak szeretném, hogy normálisan működjön. Kb. két hét múlva meglátjuk. -
Lanyó
csendes tag
válasz
Colonel993 #146 üzenetére
Hello
Ma visszavittem, rendesek voltak és megpróbálták kicserélni, de a másik is ugyan ilyen volt. Elküldik szervizbe, majd meglátjuk, hogy mi lesz?! Az a baj, hogy a nevesebb gyártók készülékei közül ami ennyit tud, az minimum kétszer ennyibe kerül. Sajnos már a második ilyen olcsó géppel szívom meg! -
Lanyó
csendes tag
Hello
Két hetes a gép és nekem is ilyen problémám van. Én passziánsznál vettem észre először. A képernyő szélénél kb. 0,5cm-re érintve nem ott érzékeli az érintést, hanem teljesen a szélén. Az égész képernyőn körben ugyan így működik. Ceruzával és újjal is. Bekapcsoltam, hogy mutassa és írja ki az érintések helyét és teljesen jól látható, hogy nem ott érzékel, ahova bökök.
A másik gondom, hogy csináltam teljes resetet és gyári visszaállítást is de a feltelepített programok megmaradtak, csak a beállítások mentek alapba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest