- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Köszi, hogy segíteni próbálsz.
Az SMS és MMS beállításoknál szerepelnek a szolgáltatói paraméterek. Ha kikapcsolok minden értesítést akkor nem kiabál, hogy érkezett valami de a beérkező leveleknél újra ott figyel az üzi.
Törlődnie kéne egy idő után mindenképp, de ez már a 7. hónap óta jön és jön. Valahová beleégett, de nagyon.
Előbb utóbb megpróbálom a teljes visszaállítást szerintem. -
MCMLXXXII
tag
milyen interfész nem értlek ?
nova Launcher, mert lehet felesbe rakni az ikonokat,
BMW s photoshop os kép át modosítva ki egészitve az én igényeimnek sima paint el meg csináltam a csikokat több szintbe hogy mint ha led világítás lennea csikok pozicióival töltöttem el a legtöbb ídőt mert nem mindegy hova lett szerkesztve
az ikonokat a MetroStation icon pack ból szedtem
a gombokat a Buzz widgettel csináltam ([link]) nagyon testre szabható szinte bármit meg lehet csinálni veleegy 3 ajtó fiat Stilo m van szerztem egy kazis fejegységet és abba lesz be építve mint ha gyári 8" navi lenne
-
jksx
senior tag
Köszi!
Kipróbálom, mert a cool reader mostanában nekem időnként leáll és elfelejti, hogy hol tartottam.
Telefonálásra próbáltad használni?
Elvetélt ötletem, hogy ha már sim-es tabom lesz, akkor néha biztos telefonként is fogom használni.
A Müszi fórumtárs által felvetett (mikrofon?) probléma kissé aggaszt a telefon funkciót illetően. -
Müszi
senior tag
Köszi, de közben megbékéltem vele. Halkítva jobb a helyzet, de sajna így is sokkal rosszabb mint telefonnal. Egy külső BT mikrofonos hangszóróval [link] sem jobb, tehát nem a saját mikrofonjával van a gond. Szerintem Skype-ra így ritkán lesz használva. Ezek után azt gondolom mind ilyen valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest