- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Tök jó, hogy vettél egy készüléket; ami többet volt szervizben, mint nálad használatban...
Futkároztatnak össze-vissza a potenciális vagy az épp nem létező szabadidőd kárára... (természetesen fölöslegesen ! )És végeredményképp, mikor látják, hogy csúnya fogyasztóvédelmis eset van... csak a fogyasztó nem tudja (MÉG) felajánlanak neki azonnali rendezést, de persze azt is pofátlanul a saját zsebükre játszva...
Azonnal kértem volna vissza a készpénzben a készülék vételárát, és ha még ge&i vagyok akkor kárpótlást...
Bár amilyen vicc az ország, még a végén Ők akasztanak 10X ekkora költséggel járó pert a nyakadba.Hányinger... komolyan...
-
Colonel993
senior tag
Milyen szolgáltatónál vagy és mikori a SIM-ed?
T-mobil és Voda is váltott APN-t az évek alatt...
Az előbbi még nagyon sok helyütt a régi Defaultot írja / küldi SIM-ben... sőőt még alternatívként se működik úgy, szimplán döglött...[illetve legördülő tálcán gondolom véletlenül se felejtetted el benyomni az adatkommunikációt
]
-
-
Colonel993
senior tag
Akkor talán épp ezen elkerülések végett kellene hanyagra tenni ezt a jól induló... de ugyan úgy a béka segge alatt végződő "márkát".
A szervizen ne lepődj meg... megmondják, hogy Te vagy a hülye és az teljesen jó !VAAAAAGY tán ezen sorokat olvasva, megmutatják, hogy mekkora jampik és kiadják neked a kárszámot; visszakérheted a pénzed (amit amúgy az üzletben is megtehettél volna, gondolom... ha már cserén volt a sor)
Tudod egy másik kategóriánál lehet többet fizetsz... de nem ráfizetsz...
Mint aki farag, az végül ráfarag !Ha egy Samu de még egy Asus Tab is döglik be... ott más a procedúra és a végeredmény.
Itt meg könyöröghetsz azért, hogy "MÉLTÁNYOSSÁGBÓL" elvégezzék azt ami alapból járna számodra.Kíváncsi leszek az cég állítólagos Angliai kirendeltségére.
Nagyban hadoválták nekem, hogy van... majd rákeresek és beugrok valamikor meló után... -
Colonel993
senior tag
Dettó... Dead Trigger 2-ben ha belemegyek a SHOP-ba... akkor egy óráig bambulhatom a reklámokat mire sikerült BACK-et nyomnom, aztán ugyan ezzel a lendülettel vissza is lépek véletlenül újra a SHOP-ba (mert persze, hogy ugyan ott van mindkét gomb
)
Ugyanígy minden felugró reklámnál aminek a sarkába van berejtve a 2-3mm-es "X" ahhoz hogy kinyomd
Garanciális hátterét meg inkább hagyjuk... szarra se való !
Együtt kell vele élni, vagy eladni és venni egy kategóriával feljebb mind árban és minőségben is.
Ott azt kapod amiért fizettél, nincs hajtépés és meglepetés -
Colonel993
senior tag
Olyan 2 hete vett példányommal elő jött a tipikus Wayteq hülyeség; a digitizer és az LCD közé bement valami b@xom szösz és kezdődhet a kritikán aluli garanciális mizéria...
Csak az a gebasz hogy ez a telefonom, nem tudom megint hónapokig nélkülözni...Azaz vagy kibírom így, vagy nemtom... :S
-
Colonel993
senior tag
KelZsoca; Adott a fő képernyő amit tele lehet pakolni indító ikonokkal.
Mikor megnyomom a "vissza a fő képernyőre" -ikont az a balra a legelsőre ugrik mint főképernyő...
Sehogy se tudom megoldani ,hogy balra és jobbra is legyen lapozható oldal, avagy értsd; 3 oldalas főképernyőből a középső lenne a "FŐFŐ" képernyő, arra nyitna a nyomom a gombot.Mit csinálok rosszul? Avagy van erre orvoslás?
Másik dolog, a telefon rész totál bugyuta, teljes oldalon a hatalmas tárcsázó gombokkal mikor lehetne harmad ekkora is és a maradékon a névjegyek vagy a telefonos előzmények (Overmax Solution 7II -n pl így van és totál megszoktam, meg olyan természetes és alap volt... Mellesleg Android 4.2.2) erre is valami ötlet?
A készülék számomra telefonos, internetes, melós, multimédiás mindenes BT headsettel egybekötve, emiatt ezen két komfort változó kifejezetten érintett miután kb az egész szériát már kijátszottam az évek alatt
Előre is köszönöm a segítséget!
Illetve ismételten; a mindenes programod nagyon jól jött és könnyen kezelhető, hülyeProof volt !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest