Új hozzászólás Aktív témák

• PLaci58

addikt

válasz gyurma111 #1641 üzenetére

gyurma111!
    Átalakító elkészült, semmi hatás :( Szerintem nem ad ki tápfeszt az USB csatin. A pendrive nem világít. Meg kéne nézni egy PDA registryjét. Mondjuk már annak is örülnék, ha egy Mio C520 v. C720 registryjét láthatnám.
    Egy PDA windowsa azért jóval univerzálisabb ilyen tekintetben (eszköz felismerés).
    Most azon agyalok, hogy hogyan tudnám a TMC vevőt a PC-re csatlakoztatni.
    Abból indulnék ki,hogy a cikkíró megcsinálta
    a szin szerinti keresztkötést és működött.

A szín szerinti kötés az nem kereszt! A piros a +5V, ha összekötöm a pirossal, akkor semmi gond. stb.Nem is kell keresztbe kötni semmit az USB-nél. Egyedül az x-GND átkötés kell. Azért kiváncsi lennék, hogy a TMC vevő bemenetén miért van ez az átkötés megcsinálva, amikor ott csak tápfeszt kaphat. Ráadásul az x pont nincs kivezetve, azt a dugó gyártásakor vagy összekötik, vagy nem.
    Ha keresztbe köti az ember a tápfeszt, azzal a külső eszközt teszi tönkre.
    A wince-ben gondolom minden eszköz azonosítása PID/VID alapon történik.

Triantra!
    A főmenü háttér színét csak skin cserével lehet megoldani.
    Residentflash2/YFAP20/Skins/DongFangST_BT_T410/COLOR.xml-ben vannak a színek, de háttért nem látok. Az valahol a .dat fájlban lehet.

swis!
    A fóliát nem körbevágva tették rá, hanem egyszerűen nem vették le az új kijelzőről a csomagoló fóliát beépítés után. Azért lehet levegős.
    A régi PNA-mat fólia nélkül használtam majd egy évig. Nem karcolódott. Nekem ez a ceruza elég hegyesnek tűnik, hogy fólia nélkül merjem használni. A másiké sokkal kerekebb végű.

Új hozzászólás Aktív témák