-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
BITBOYS #3244 üzenetére
155-re volt lockolva az fps-em és szépen tudta is tartani. Most ennek a közelében nincs, ezért nem értem amikor másoktól azt látom hogy szerintük újra szépen fut. Twitch-en ha körbenézek, minenkinél kevesebb fps van mint korábban, de nyilván ha valakinek volt 220 fps-e és most van 150 körül akkor számára az még elviselhető játékélény maradt.
-
Acheron
őstag
válasz
BITBOYS #3145 üzenetére
Direkt átvitelre nincs lehetőség, de indirektre talán. Konzol - PC között nem tudom, működik -e, de pl PC Battlenet és Steam között (ahol szintén nem lehet direktben átvinni a CP -t) igen: Én Battlenet -ről költöztem vissza Steam -re. A BN -en felhalmozott pontokból megveszem a mindenkori Season -t (még talán hármat tudok venni, és pont 0 lesz a Battleneten a CP), de a Steam -en farmolom ki belőle a CP -ket. Ilyen formán a CP átmenthető egyik plartformról a másikra. Ugyanígy működik pl skineknél (bár azt én ritkán veszek)
Ha az accountjaid össze vannak kötve, és az XBox -on megvett Battle Pass (vagy egyéb javak) a PC -n is megjelenik, akkor jó eséllyel ugyanígy át tudod menteni - nem egyszerre ugyan, de áttehető. -
csibe1
addikt
válasz
BITBOYS #3065 üzenetére
" a játékot játéknak fogtuk fel, jót röhögtünk miközben egymást gyepáltuk pl multiban
Ez a hozzáállás sajnos nagyon megváltozott. Minden rögtön, és azonnal kellene,
a győzelem is a játékban.
Gyakorolni, ugyan már; van csít aztán máris első a statban.Anno játszottam CoD2-vel klános csapattal, és hétvégén ha nem volt más programjuk akkor a klános szerón nyomtuk. Valaki csak dumálni jött fel - hogy mi a helyzet - ha nem volt kedve játszani; jó kis csapat verődött össze.
Előfordult, hogy néha egy szobában volt teamchat-en az egész banda, úgy játszottunk egymás ellen.
Ha meg sok volt a hülye meg a csaló akkor restart, CD kulcs vagy jelszó a szeróra, és nyugisan tudtunk játszani.
Az anyázó mókusok automatán kapták a bannt, utána meg általában ment is a jelszó a szeróra.
Ezt most már nem lehet megcsinálni az újabb játékoknál. -
Polllen
félisten
válasz
BITBOYS #3063 üzenetére
Én 40 körül remekül szórakozom a DMZ-vel. Igaz, csak ezzel játszom, fix 2 fős csapat vagyunk.
Az amit írsz amúgy régen is így volt. FPS multi játékban a többséget csak a K/D érdekli gyerekként. Annyi változott, hogy az interet széleskörben elterjedt és mindenki el tudja sírni a bánatát.
Illetve kevesebb lett a kontrol. Anno max a chatbe tudtak írni, de mivel fix szerverek voltak, az adminok kirakták őket, ha nem viselkedtek. 25 éve is volt olyan ismerősöm, akit ha lelőttek szétverte a billentyűzetet. Nincs új a nap alatt.
-
Acheron
őstag
válasz
BITBOYS #2844 üzenetére
Nem lehet azt mondani, hogy megoldhatatlan nélküle, de nagyban megkönnyíti az életet a DMZ -ben.
A botok ellen egy kisebb rohamtávcsővel lenne a legjobb, de mivel össze lehet futni ellenséges squad -okkal, ott messzebbről / pontosabban kell operálni, így jó a nagyobb (akár az alap) céltávcső is.
#2846BITBOYS: Nem páncélos botoknál nem ritka az egy lövés - két kill, csak meg kell várni, míg átfedésbe kerülnek.
#2847Polllen: Megoldható a nélkül is, de minek nehezítené az ember a saját életét?
Egyébként a második slotot üresen lehet hagyni belépéskor (nekem mindig üres), az is egyfajta kihívás, hogy az első lelőtt bot (vagy squad tag) random fegyverével legyen feltöltve. -
válasz
BITBOYS #2833 üzenetére
Én most az akció keretében vettem meg. Azon kívül, hogy néha sok a kamuember, nekem bejön, eléggé olyan, mint a Vanguard volt, amit csak nyílt hétvégén nyüstöltem.
Nincs error, hibaüzenet, kilépegetés mint a warzone/DMZ-nél, tudom húzni a fegyókat és nekem relatíve változatos a pályafelhozatal és a játékmódok is. Csak sima quick game-et játszok. A DMZ-nél már többször kaptam volna agyhalált, mint ebben. -
Polllen
félisten
válasz
BITBOYS #2828 üzenetére
Az első szezonban ha játékos dob füst gránátot, akkor azon keresztül nem tudtak lőni. Ha ez így maradt, akkor jól lehet vele menekülni. Én decoy-t szoktam felvenni ilyen célra.
(Mondjuk az nagy parasztság, hogy ha ők dobják a füstöt, akkor minden nélkül ugyanúgy átlátnak rajta a mobok...)
-
Dewo
Topikgazda
Igen nekem is ez a gondom a WZ-vel hogy NEM KÉPESEK behozni a FOV lehetőségét pedig rengetek embernek szüksége lenne rá.
Free Acess VG ideje alatt átmentem húzni a fegyvereket..120 FOV-on nyomtam 3 napig keresztül.Vissza mentem WZ és annyira lassúnak tűnt a játék hogy kellett pár óra mire újra megszoktam a 90-es FOV-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest