- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
hát fura [link] nem tudom biztosra mert furcsa mivel mozog az egérrel a keze legalább
nem úgy mint pl: swagg-nak néhány régebbi videóban ahol bizonyítgatta volna nem csal de nem jött össze semmi kézmozgása nincs csak darál xD
timnek legalább van mozgás ahogy letart csak kevés :/
viszont a setup-ját nem biztos hogy megtaláltam:
próbáltam kivágni egy jó videóthttps://www.youtube.com/clip/Ugkx66sOeGun6do8YzL2_ks0cmhDWNA2c7He [link] a mai streamből ahol elég távolra tárazza ki a ram7-etés látszik az egérrel mennyit mozgatjaAztán bementem kipróbálni tesztlövéssel 3 plate-es 3.-ik legtávolabbi célponton
de sokkal több kézmozgás kell 800dpi 3.93 aim Sensitivity-vel
https://prosettings.net/players/timthetatman/ [link]
viszont makróval nekem is olyan jól megyDe mondom én bízom benne én tévedtem mert szeretném hinni hogy vannak pro gamerek is lehet csak szar amiket neten megadnak és más setup és beállítás kellene hozzá.
Hát vagy én vagyok béna de nem azt hiszem el mert neki is annyi kézmozgás kellett csak így meg a setup és beállítás lehet a különbség. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest