- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a válaszokat! Furcsállom, de elfogadom ezeket, a gépet ugyanakkor nem gondolom elavultnak, a srác több mai játékkal is játszik, nincs probléma.
Azért gondoltam, hogy szoftveres gond is lehet, mert pl néha a PolerStars kliense (amihez nem kell erős gép) is megbolondul, laggol, akadozik, és ilyenkor újra fel kell konfigurálni a profilomat. Az persze nem egy 3D-s játék, de videokártyát kellett fejlesztenem, mert egy HD6450 kevés volt neki, aztán sima Windows ablakos szoftverről beszélünk...
-
válasz
BerserkGuts #2965 üzenetére
Uhh, akkor itt komolyan rá kell gépesíteni...
Van 16 GB RAM a gépben, meg egy i7-3770, ennek elégnek kellene lennie, nem?
A kártya tekintetében egy 1050Ti esetleg megoldaná?Én kb a CoD2-nél leragadtam, csak próbálok segíteni a srácnak. :)
Szerinted lehetséges, hogy egy frissítés valamikor kisebb gépigényre teszi?
Köszi a gyors választ!
-
Üdv mindenki!
Egy technikai kérdésem lenne. Ismerős srác gépében GTX970-es kártya van, és elmondása alapján a Warzone 2 30 FPS-sel fut. Néztem a gépigényt, a proci és a memória rendben van, de a videokártyára GTX960-at ír már minimális követelménynek is.
Szerintetek ezzel a kártyával nem is fog 30FPS-nél többet kisajtolni belőle, vagy más lesz a probléma?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest