- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
csabyka666 #2970 üzenetére
Ez nem egy zárt, csőpályás single player játék, amiben ha visszaveszi az ember a grafikát akkor még pont elcsörömpöl valahogy. Multiban nyilván vannak kicsi pályák itt is, de warzone-ban az Al Mazrah egy hatalmas pálya, rengeteg játékossal, ahol rengeteg számítást kell végeznie a gépnek stb.
Nekem is volt, 9xx szériás kártyám 4gen. i5-tel, sőt előtte gtx 770 is, amivel még csomót BF4-eztem, jó kártyák voltak akkoriban, de már nagyon régen túl adtam rajtuk, egyszerűen elavultak az ilyen új komoly címekhez, ez a játék kb most fél éves még csak. -
BaLee
addikt
válasz
Tényleg eljárt felettük az idő. Ugyanilyen konfigom volt tavaly év elejéig egy 1060 6GB-al és tényleg nagyon jól elvolt a friss játékokkal is, de ezek a multi fps-ek nem ilyenek.
PUBG-vel is el-el voltam amikor megjelent aztán ahogy fejlesztgették, frissítgették, jöttek a mikro laggok folyamatosan és az fps is csökkent. Ezek az új multi fps-ek nagyon proci igényekek (sok magos sok szálas proci kell nekik) hogy normálisan, mikrolaggok nélkül lehessen játszani...
Emiatt döntöttem én is váltás mellett tavaly, nem bántam meg. Még viszonylag jó árat el lehetett kérni a 3. genes intel cuccokért, memóriákért, alaplapért ill VGA-ért is így sokkal kevésbé fájt a váltás mint amire először számítottam.
-
Xaels
félisten
válasz
Pedig már eljárt felette az idő. Az a CPU 10 éves már, a GPU is már lassan a 9.-et tapossa...
-
ULPIUS
őstag
válasz
csabyka666 #2966 üzenetére
Az egesz rendszer iszonyatosan elavult ehhez a jatekhoz. Ennel joval ujabb es erosebb konfiggal kezdtem neki es meg igy is kellett ujabb procit vennem nekem is, itteni ajanlasra, mert nem volt stabil es sima a teljesitmeny.
Raadasul a jatek oldalarol igy is allando problemat jelentenek a szerver lagok meg a packet loss. Szoval gyenge, elavult gepekkel szerintem eleve elvezhetetlen es ertelmetlen jatszani vele, mert nem lesz sikerelemeny. -
Xaels
félisten
válasz
csabyka666 #2966 üzenetére
A két kérdésre a válasz, hogy nem.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
csabyka666 #2964 üzenetére
Ez csak ilyen labor körülményekre szól de még örüljön hogy elfut amúgy is mindig emelik a hardver igényeket.
+Meg nem sok konkrétumot adtak 8GB ram azért abból se mindegy milyenek meg cpu is tunningolva OC vagy csak alapon szerintükkb GTX1060-al 60fps körül van de ez MW2 multi teszt:
Ez a warzone teszt láthatod 3060-nal is csak fixen 70 fps-t ad
szóval elég gépigényes én ryzen5 2600-ot cseréltem le mert kevés volt meg laggolt is3070-et nem hajtotta ki kb fele annyi fps-t kaptam max 90fps körül1440p-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest