- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kempetlen #13785 üzenetére
"Tényleg úgy tudsz írni róla, mintha bárkit érdekelne, hogy mi a szar van árkádban.
"
Tényleg úgy tudsz írni, mintha csak te és az RB-s véleményed létezne csak ...Pedig valahol a világ (aminek nyilván te vagy a közepe) szélén, a proli alávaló vonalon, léteznek ám userek akik AB-t (és RBt egyaránt) játszanak ... Tudom, másodrangúbbak vagyunk mint a rabszolgák, de létezünk ... Arcadeban is van élet. Nyilván autentikusabb lenne a véleményed ha mindkét MODot játszanád, és máris többet számítana a véleményed.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Kempetlen #13767 üzenetére
Annyiban érdemes eleinte AB-t is játszani, hogy jobban megismerje a pályákat, és mivel látja az ellenséget, jobban megismeri a "kemp" helyeket. Emlékszem, amikor az első RB tank meccseket mentem, nagyon frusztráló volt, hogy a "semmiből" kaptam a lövéseket, percek alatt likvidálták minden tankomat, mert én egyszerűen nem láttam az ellent, nem tudtam hol kell vigyázni, stb.
A mai napig, főleg kisebb tier-ben, a járművek első pár modifikációját (javító, tűzoltó, toronyforgás, lánctalp, esetleg jobb lőszer) AB-ben szerzem meg (legutoljára a svédeknél), mert utálok full stock járművekkel eltökölni egy csomó időt, felvonulni/emelkedni perceket csak azért, hogy az első lövés szétszedje a motort/canon bridget, és várjam a kegyelemdöfést a túlélés legkisebb esélye nélkül. (Ha van is javító, de nincs tűzoltó, az tuti, hogy kigyújtják az embert, és szépen ücsöröghet az égő tankban amíg fel nem robban...)
Ha legalább a fenti modifikációk megvannak, sokkal könnyedebben vonulok csatába RB-ben.
Repülőnél talán nem életbevágó annyira a kimodolás, gép függő, de stock gépekkel is mentem már jó RB meccseket. Ismét a svédekre tudnék hivatkozni, a J21-A1 stockosan is használható 3.0-ban, különösen headon-ban...
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kempetlen #13771 üzenetére
Elképesztő milyen offenzív vagy, pusztán csak azért, mert valakinek más mer lenni a véleménye mint neked.
Szemellenzőről meg annyit, hogy leírtam mindkettőt nyomom RB és AB egyaránt, szemben a te RB only nézeteddel, de szemellenzőm nekem van ...
Az pont olyan mint amikor valaki úgy formál véleményt egy gépről (ez túl OP, vagy ez szarhogy kiderül, hogy nincs is meg neki.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kempetlen #13769 üzenetére
Hát igen, RBben semmi értelme nincs a backupnak, meg egy járművet vezethesz egyszerre. Én is szoktam RBzni (80-20% AB javára, nem véletlenül!) de egy meccs alatt több géppel haladok, és persze a backupnak is van értelme. Most a crew számának fejlesztésének amikor egy gépet vihetsz ki, megint kérdésesen van értelme, főleg ha ugyanazt a gépet akarod húzni.
Na, ebből az okból kifolyólag a BR is számít.Értem én, hogy csak egy szemüvegen át tudod szemlélni a világot, az pedig a tied, de akkor szembesülnöd kell azzal, hogy megállapításaid cáfolhatóak.
Senkit sem érdekel, hogy szerinted az ABnak van-e értelme vagy sincs, már túl sokszor kifejtetted ígyis. A játék része, és fogadd el, van aki azt játsza. Én sem nyilatkozom rólad úgy, hogy rajtad nem lehet segíteni -
KROK640
nagyúr
válasz
Kempetlen #13744 üzenetére
Szvsz a tereppel pont semmi baj nincs. Azaz majdnem semmi. tegnap állapítottam meg, hogy a havas pályáknál azért sok helyen repülés közben a Pentium 1 + Voodoo 1-es időket idéző CTRL+C CTRL+V textúrák vannak akár km-en át, és ez nem tűnik fel senkinek(?)
Az arányokkal szerintem még ugyancsak rendben van minden, mind a gépek egymáshoz mérete, mind a terephez képest. Legalábvbis játék viszonylatban, elég ha pl sok RTSre gondolsz, nézz meg egy Red Alert, Ages of Empires sorozatot, de vetheted tekinted a legújabb Warcraft 3 reforged-re is, ahol az egységek-épületek-tereptárgyak egymáshoz képesti mérete valami elképesztően el van cseszve.
Ami a menü UI-t illeti, nem tudom, hogy mi nektek a "rendes UI" szerintem nem lenne ezzel baj, ha pár verzióval ezelőtt nem cserélik le erre a szögletesre (úgy érzem mintha egy egész fő verziót visszalépett volna a játék már ami a menüt illeti). Na meg olyan apróságok minthogy jelzi, hogy rámírnak, meg mikor írtak rám, és hasonlók, már nagyon sokat dobna az egészen.
-
frame>24
addikt
válasz
Kempetlen #13744 üzenetére
Ezaz, Jóska, eztet jóú' megmondottad!
Szerintem agyadra ment a karantén...
Csinálj jobbat, terjeszd fel nekik, esetleg csatlakozz a Revenue share programhoz! - még ez is kisebb hülyeség, mint amiket írogatsz.
-
BoB
veterán
-
Alg
veterán
válasz
Kempetlen #13733 üzenetére
Ez a delay engem eddig is baromira zavart, hogy ilyen apróságokat nem képesek kliensoldalon megoldani, szerverről kell töltögetni minden szirszart...
A piktogram nem gát, csak meg kell szokni és rááll az ember szeme.
Amivel viszont most először találkoztam, hogy újra kell tölteni a lőszert a garázsbanMegyek egy Browning-os géppel, ugye ott mindig tracer befűzve. Lőszer újratöltés bepipálva, erre az egyik meccsen egyszercsak nem tudom a tracert kiválasztani. Kimegyek, valami eldugott sarokban a világ végén kiderül hogy 120 befűzésnyi lőszer vehetek valami 25ezer SL-ért. Do335 15mm->20mm csere ugyanez, hetekig kerestem hogy mi a tökömért nem engedi feltenni a 20-ast a 15-ös helyére mire kiderült hogy nem elég kifejleszteni és megvenni a fejlesztést, magát a fegyvert is meg kell venni. Ráadásul nagyon randomnak tűnik, mert sehol máshol nem találkoztam ilyennel, gunpodoknál se.
-
csongi
veterán
válasz
Kempetlen #13733 üzenetére
Eddig sem volt jó, ezután sem lesz normális UI ennek a játéknak.
Többször nyom fel agyilag a suta idejemúlt 10 Ft-os tervezés, mint a játék.
Szarrá komplikált, merev egyablakos rendszer.
Ez ilyen marad.
Rettenet gagyi! A sok skinelt gép helyett jobb lenne ha ezt tennék rendbe. Csak hát ez nem termel pénzt. Igaz az igénytelenségükről árulkodik. -
BoB
veterán
válasz
Kempetlen #13731 üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Ez tökéletes így, DCS-ben is pont ugyanilyen amúgy, az pedig a repülő szimulátorok etalonja (amit egyébként a valóságban is használnak kiképzési célokra).
Első pillantásra látni mi micsoda, egérkurzort ha valami fölé viszed azonnal kiírja az adatait.
-
csongi
veterán
válasz
Kempetlen #13709 üzenetére
Nah jó, de ez egy kis mocsok protopius. Utálom, mindig 5,7-be kerülök össze vele.
Repüld be az F4U BR6,0-ás gépet. Az valami betyár kemény cucc. Nehéz modofokálni, de az utolsó fejlesztésektől egy elképesztő jó gép lesz belőle. 3-5 gépet simán lehet vele szedni. A javítás sem drága.
Találtgyerek: 4db 20-as mindegyik gépen elég drasztikus. Nem is értem miért barkácsolták össze az 50-es kaliberekkel. Az egy hülye próbálkozás volt. Ha végig meghagyják az MKV után. Brutálisan oda b@aszhattak volna.
Amcsi tudta, hogy vagy sok 50-es vagy kevesebb 20-as. De kevés 20-as és 50-es páros, egy szenvedés.
Bár a valóságban, biztos nagyobb sebzések voltak, mint itt.
Régen volt a bomba és lőszer tároló találatnak a modelezése. Azt rendesen visszább vették -
KROK640
nagyúr
válasz
Kempetlen #13699 üzenetére
Persze.
Tény, hogy elég kevés fejlesztési pontot lehet összehúzni (bár prémmel nem is olyan vészes); viszont szeretem mert : van értelme a presetnek, van értelem a backupnak, lehet a csatának megfelelő módon variálni a járműveketKi lehet lőni aki korábban kilőtt. stb.
nekem az RB elég lassú. Szoktam néha RBzni, de ugyanannyi idő egy RB meccs (vagy több) mint egy 5-6 gépes arcade, és akkor nem csak egy gépet húztam hanem egyszerre többet is. Aztán már egyszer kiszámoltam LB terén sokkal jobban járok 1,5 órányi arcadeozással, mint egy darab 1,5 órás simo meccsel (konkrétan haverom meccsét vettem alapul ahol gépet is lőtt ki meg bombázott is, és élete meccseként jellemezte).A repcsik közti különbségeket én spec arcadeon is érzem (mondjuk elhiszem h RB-n durvább). Az idióták is igazak, de hát láttam már RBn is idiótákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest