Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

Ezt le kell írnom..... úgy kezdődött a kör , hogy a Tu2 cut wingezte az f8f-1-et , majd erre írom wtf , orosz gyerek csak LoL-al reagál , megláttam a gépet , mondom beprobálom oldalról , kicsit piroslett a jobb wingem , sebaj , újra neki repűlök ha kell , de látom kigyulladt , OK ez meg van gondoltam , ERRE , elalszik és láttom egy szaros prémium FW vette feléje az irányt mondom azt már nem , újra rárepültem , az fw közben kigyullasztotta , én meg megszórtam a 20mm áldásal a Tu2-t , tail cut lett a vége , meg van a kill , örülésvan , ERRE az FW egész körben engem Nooboz mert ELVILEG , beloptam a killjét azzal , hogy újra rálőttem a Tu2-re , istenem milyen hülyék játszák ezt a játékot :U :(((

@Találtgyerek: állandó , pedig nem szórom mellé , nem értem , Yak9p meg pont 21,5 alatt fordul ezt fejből tudtam , azért voltam ideges :D de am valamilyért az alap hispanok nekem pattognak , most össze jött az offensive és a fentebb emlitett Tu2 , hát , már nem éppen pattogot :D de am , igen tök alap a gép :)) szóval jogos , még nem kéne rögtön pattogni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák