Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ezt le kell írnom..... úgy kezdődött a kör , hogy a Tu2 cut wingezte az f8f-1-et , majd erre írom wtf , orosz gyerek csak LoL-al reagál , megláttam a gépet , mondom beprobálom oldalról , kicsit piroslett a jobb wingem , sebaj , újra neki repűlök ha kell , de látom kigyulladt , OK ez meg van gondoltam , ERRE , elalszik és láttom egy szaros prémium FW vette feléje az irányt mondom azt már nem , újra rárepültem , az fw közben kigyullasztotta , én meg megszórtam a 20mm áldásal a Tu2-t , tail cut lett a vége , meg van a kill , örülésvan , ERRE az FW egész körben engem Nooboz mert ELVILEG , beloptam a killjét azzal , hogy újra rálőttem a Tu2-re , istenem milyen hülyék játszák ezt a játékot

@Találtgyerek: állandó , pedig nem szórom mellé , nem értem , Yak9p meg pont 21,5 alatt fordul ezt fejből tudtam , azért voltam ideges
de am valamilyért az alap hispanok nekem pattognak , most össze jött az offensive és a fentebb emlitett Tu2 , hát , már nem éppen pattogot
de am , igen tök alap a gép
szóval jogos , még nem kéne rögtön pattogni 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de am valamilyért az alap hispanok nekem pattognak , most össze jött az offensive és a fentebb emlitett Tu2 , hát , már nem éppen pattogot
szóval jogos , még nem kéne rögtön pattogni