Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BerserkGuts

    őstag

    válasz Kotomicuki #15695 üzenetére

    Oldalról egyáltalán nincs szóródás vagy valami repeszrombolási sebeződés vagy eltalál valami oda rajzolt emberke formát vagy lőszert akkor történik valami de olyan 6-8 után már biztosan mert valamiféle élet sebeződést számolgat.

    Ezt onnan veszem hogy ha odaragad egy ellenfél pl: le van láncolva vagy a motorja végre feladja akkor nem tud mozogni és kb 8 lövés után végre felrobban és nem a motortűz miatt mert megesik az is ha elfogy a poroltó.

    A tesztelésnél sajnos fullos lőszerrel vannak a tankok nehéz leutánozni hogy ne találd el a lőszereket mert tele rakja sajnos ami nem játékszerű mert a profik nem visznek magukkal csak félig kb de sose tele.

    +Ugye szemből se tökéletes ez a játék NEM szimulátor nincsen valódi fizika lemodellezve nincsen robbanás és tűz sem pl oda nyomod az ágyú csövet a gyakorlóban a nyitott legénységhez eldurrantod semmi bajuk nem lesz.
    De a kis teher autót is átlőheted ha nem ér kritikust akkor semmi baj nincsen ami nem valós mert, ha az acél szerkezetet vágom ketté mint a légvédelmi német lövegen akkor ott lenne bőven repesz szóródás.

    De átütéseknél is kimarad a halálos repeszszórás ami legalább a vezetőre vagy arra a részére a tanknak kellene hogy hatással legyen de semmi nem történik vagy csak narancssárga lesz tőle elég sok esetben főleg ha egy alacsonyabb szintű tank lövi a nagyobbat pedig tök mindegy ha az oldal vékony lemezt lövöm meg vagy gyenge pontot ugyan az a fizika kellene hogy ráhasson.
    De nem így működik nézi az adott BR-t ki kit lő meg és ha alacsonyabb akkor nem ad annyi sebzést tisztára mint a world of tanks sebzés lenne :DDD kicsi vagy még lőjjél többet.

    Az is vicc amikor az APDS-ek pattognak a játékban és elég 30fokban elforgatni egy tankot azt már 72-foknak nézi és 3.25x páncélzatot számol hozzá pluszban kb.

    Csak CHA(Cast Homogenous Armor) armor az a szerencsétlen amcsi tank ami vaj puha acélt jelent 220BHN a legkeményebb részén mert több rétegből áll és a többi része puhább még ettől is.
    Még az APDS volfrám ötvözetből készül és legalább 2x olyan kemény szóval a kis pihepuha szétnyalódna mint amikor a gagyi csavarok szoktak a keményített szerszámacél kulcstól.
    De persze a játékban olyan könnyű pattogni mint kecskeszarnak a deszkán mert egyforma minden anyag szerintük valóságban meg nem.
    De ez miatt is nem szimulátor a játék.


    A driver szerepét itt pár milliméter acél játssza ami nem ugyan az mint az emberi szövet kicsit keményebb lenne de a játékban 200%-os lehet a legénység ami azt jelenti 2x kell kilőni 1 találat az nem találat simán bírják a kritikus repeszeket.

    [ Szerkesztve ]

    12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

Új hozzászólás Aktív témák