- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Francia91 #6105 üzenetére
Sajnos tudom miről beszélsz..Ez a WOT ban is mindig jelen volt de mostanára szépen kiegyenlitették. Talán ezek is észbe kapnak és egyenlően elosztják majd a csapatokat. Azért van ez az uptier dolog mert néhány tank kisebb tierben is akkora ágyuval és átütő erővel rendelkezik ami mondjuk csak 1 el nagyobb tier re lenne jellemző. Nem a tankok klasszisa vagy szintje alapján sorsol a mm hanem az hogy mekkorát és mennyit tudsz sebezni, ekkor figyelembe veszi az átütőerőket is a tankoknál majd vont egy átlagot, mérlegel és összerakja az eredménynek legmegfelelőbb team et. Szerintem valahogy így zajlik.
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #6014 üzenetére
tiszta vicc, hogy mennyire op a hesh.. akárhol eltalál meghalok.. motort lő löveg száll el, torony szemből ammo robban ami üzemanyagba van ágyazva.. lánctalpat lő valahogy beüt , torony oldalát ahol 196mm eltalálja, de mégis átüt..
hál Isten át akarják dolgoznimeg amúgy konkrétan az egész brit ág 5.7-től a legjobb.. mostanra már úgy vagyok vele bussian rias elbújhat és brit a legjobb ág.
-
Csacse
tag
válasz
Francia91 #5915 üzenetére
Roha... telibe... szark...c napi ostromot belerakták ebbe a szarrengetegbe akkor mi a vér..es ló.... ért nem tudnak egy olyan játékmódod aminek mondjuk lekerne a neve classic tank battle ahol minden rakéta és bomba tiltva még a repkedés is.
Most is megint megy a battle royal. De minek? Klán pontjaiba nem számít bele... -
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #5889 üzenetére
Szovjet oldalról csak a 100milis kb. 100 méterig. De ez így logikus mivel mi értelme lenne akkor egy ekkora dögnek? T95-nek is feleslegesen volt 290mm frontja, ha kupolán keresztül könnyedén ki lehetett lőni
persze Maus-nál annyira nem vészes, de azért 220cast jóval kevesebb mint 240rha, de szerintem korrekt lenne a jelenlegi páncélzattal 7.3-ban128mm-es rohadt jó messzire, de persze szinte 0 zoom-al rohadt nehéz így közel kell menni ahol már egyből könnyebb átlőni.. sok sok kompromisszum és cserébe semmi
-
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #5887 üzenetére
T44-100 még elég hatékony Leo ellen.
De ha már a gyártási évről beszélünk akkor Maus és IS4 amivel valaki szólhat egy szót is... T44-100 7.0 ami 1000x többször lát 6.7-es meccset mint egy Maus vagy IS4
persze aztán amikor fórumon említem, hogy 7.3 a Mausnak akkor megy a sírás, hogy óó neeeeem mert a medium tankommal nem tudom szemből 2km-ről átlőni... hát b+.. 190tonnás tank aminek az a célja, hogy ne lehessen akármivel kilőni.. eléggé nerfelve van így is a tornya szóval 20másodpercig amíg tölt bőven van alkalom harcképtelenné tenni
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #5852 üzenetére
Az utolsó kép alapján 50%-50% a WR némettel. Mi akkor a baj?
Viccet félretéve, múltkor mentem pár kört, BR 6.3-ban, szinte csak uptierben. Sok volt az olyan meccs, amiben csak mi németek (néha japánnal), a túloldalon meg mindenki más. Nem voltam különösebben jó formában, volt hogy 0 killem lett, de a csapat lehozta Pantherekkel, Tigris I (H)-kkal sokszor, háború végi, illetve post war-os tankok ellen.
Szóval szerintem is a legnagyobb baj nem is az uptier, hanem a csapatösszetétel. Azt kéne egyszer megvizsgálni, hogy fogjuk a score table-t a végén, és az összes játékos statjára rákeresünk.
Persze nem lesz ez se teljesen objektív, mert attól, hogy nekem is 0 killes / assitos / capture -ös köröm van párszor, attól még nem tartom magam paradicsomnak. De mégis 1-1 ilyen vicces csata játékosainak összetétele rávilágíthat 1-2 dologra. -
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #5772 üzenetére
Ne rinyájjá má, álljá a sarkadra, és szard le hol szopat. Én se játszok vele már egy ideje, a WoWS jobban leköt, valahogy azt jól eltalálta a WG. Az egyetlen jó játékuk.
Különben is motoroztál egy jót láttam ám, annál jobban nem kapcsol ki semmi ha az ember a hobbiját űzheti, plusz bónusz, hogy még a világot is bejárja közben -
CHaooSS
őstag
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91 #5655 üzenetére
En is a hataron vagyok. Ugy etzem sokkal rosszabb lett mint mondjuk egy eve.
Szinte minden meccs ilyen. Ranezek a terkepre jolvan a palya masik felen van vagy 6 csapattars. Mire odanezek megint mind halott. Mire engem kilonek a csapat fele 00000-val mar nincs is a meccsben, es mar spawncampelve vagyunk.Persze vannak jo meccsek, mikor innen forditunk, vagy ha addig megy a harc hogy lejar az ido vegul, de ezek sajna ritkak.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91 #5618 üzenetére
Nekem a bajom azzal van hogy RB tele a ki...tt repcsikkel.
Battyogok, foglalok, lovoldozok, bumm egy bomba, megnezem az ember nevet, en voltam az elso killje, tankkal nem is olt meg senkit. Eledek, megyek megint elore, feluton a csete fele durr raketa..megint az az ember, igy mar 2 killje van. Tenyleg a pocsert nem jatszik akkor air battle-t? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91 #5596 üzenetére
Ugyertem tankok ellen, a low tier papirtankokat lehet irtani az AA-val.
Japok toronyforgatasa nagyon gaz, de a Chi-To-val megbaratkoztam, az agyuja eleg jo, KV1-et siman kiviszi szembol (kiveve mantlet), egyedul a Jumbo-val nem tud mit kezdeni sajnos, pancelja nem tul vastag, de azert eleg sokmindent sikerult pattintanom vele.
Nyugisan kell jatszani veluk, nem lehet bemenni a tomege bunyozni. -
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #5578 üzenetére
Az a vicces, hogy akkor nerfelték a tigirst mikor jöttek az ellenfelek... kész röhej
T29-nek a lőszere nem akart felrobbani ( most is van sokszor ) az überkirály prototípus is6 meg mindent aláz.. ha ennyire jó volt miért nem gyártották ?? is3 elbújik melletteés akárhányszor fórumba írok mi van? wehraboo meg mit sírsz OP-k a németek.. röhej
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #5484 üzenetére
Huhh, szegényt sajnáltam most
Az a tipikus "waddda fakk..."
CHaooSS:
Szerintem fognak még rajta változtatni, mert ez így nem oké, hogy fél percig se gurulsz, de már mehetsz a hangárba.milkabrams:
Igen a nagyon vastag, ámde lassú tankok fellegvára az a pálya. Kicsit helyezkedsz, aztán élvezed hogy pattog rólad mindenki, te meg csak szeded áldozataidat. -
CHaooSS
őstag
válasz
Francia91 #5480 üzenetére
középre meg másik irányba jó, de itt nem lehet elmenni.
Azért kockáztattam régen itt mert, ha szovjetek ellen megyek akkor jó mert ők vannak magasabban és, ha nem mernek nagyon lejönni akkor a szar lövegsüllyedés miatt elég szépen meg lehet őket szedegetni.
igaz most amcsik ellen voltam, de mondom azért megpróbálom ,de t34-el nem lehetett elmenni úgy, hogy azonnal indultam -
sith7
félisten
válasz
Francia91 #5439 üzenetére
értem
Te is egy olyan játékos lehetsz - nem rosszból mondom
- aki nem költ a játékra, és mégis eredményes, és tuti prémtankjai vannak ... és sok ideje
Na, én pont a másik vagyok, akinek nincs se ideje, se skill - je, de néha azért fizetni tud, mert adj uram de rögtön ide az IS3 -at
Amúgy arany sasból elmentem a KV1 - ig, eddig bejön, jól bírja a pofonokat, és szépet vissza is tud adni ...igazi nekem való gép
Bár tegnap a PZ4 is adta, volt meccs ahol 4 kill volt egymás után
... mekkora ász vagyok, mi ?
-
BoB
veterán
válasz
Francia91 #5427 üzenetére
Egyrészt a két járműnek egyáltalán nem ugyanaz a hozama:
Másrészt pedig nem egyenlő esélyek voltak ugyanis nem csak a killek száma után kapod a kreditet és RP-t hanem az összesített eredmény után amibe az aktivitás is beletartozik (még az is hogy te mennyi találatot kaptál, a pontos algoritmust nem tudom).
Ráadásul főverzió váltás volt a két csata között.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Francia91 #5382 üzenetére
en is sokszor jarok igy, elvagyok a palyan, 1 kill, 2 kill, tobb kill, hu most egesz jol megy, es mire eloszor kilo valaki azt veszem eszre hogy szinte az egesz csapat halott, es mar el is vesztettuk a meccset.
(#5387) milkabrams
Azert tegyuk hozza ha mindenki profin a varoson kivul mozogna es senki nem menne be akkro eleg hamar nyerne a masik csapatNekem a kedvencem mikor az egesz csapat egy oldalra tomorul,mennek elore mint a barmok, kozben az ellenseg a masik oldalrol elorejove rohogve spawncampel mar minket.
A multkor a Sinai mapon az egesz csapat az A ponton buzgott, es a tomeg mellett siman elbandukolt egy KV-1 !!! es hatulrol az A mellol lott ki engem aki kozepen a B-nel voltam. Mikozben nem messze tole volt vagy 6 csapattarsam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest