- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #4828 üzenetére
70-es évekbeli fegyverek ellen semmit sem érne a 240 rha, még a duplája sem biztos, amúgy a Leo 1a5-ben a leo 2 tűzvezető számítógépe kapott helyet, érdekes lenne ilyen kis pályákon+lézeres távmérő. Kíváncsi vagyok, amcsiknál mi lesz, csak mert m60a1->m60a3->mbt-70 ezek után csak abrams van, de az nem férne bele a 10.0-ba
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #4777 üzenetére
Idézek a hozzászólásokból, hátha úgy:
"If you're shooting low caliber gun at thick, angled armour (shell diameter is less than half of armour) you'll get more bounces.
If you're shooting the same low caliber gun at angled but thin armour (shell diameter about the same as the armour) you'll get less bounces.
If you're shooting the same gun against angled but very thin armour (shell diameter more than 1.5 times the thickness of armour) you're getting much less bounces.
So it's not a nerf or a buff, since whether it's beneficial or detrimental is highly situational, it depends a lot on what you're firing and what you're hitting"Amit te írsz, az helytelen. Jobb lett az átütése az APDS-nek 1.0-ás űrméret vs. páncélvastagság mutató felett.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #4756 üzenetére
Nemtudom én nem játszok abban a BR range-ben, pont mert élvezhetetlen, még így is 4.7-6.0 közt is minden második kör után el kell szívnom egy cigit...
Ja meg azokhoz is hozzávághatnák az ezüstöt, akik a győzelem előtt elhagyják a csatát. Nem is értem miért nem kapjuk meg, ha megtettük amit lehet és meghaltunk a csata elején vagy teszem azt közepén és elhagyjuk a csatát, akkor már nem is jár a győzelemért kapott ezüst.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #4754 üzenetére
A nagy MASSIVE BR CHANGES:
Bíztam benne, hogy felnyomják a BR skálát 12-ig...
Az M18-nak miért emelték a BR-jét? Most komolyan, meg T32 - 7.0 az aztán sokat segít rajta, tényleg...
M36 GMC - Sz@rdarab ágyú (a tigriseké 1000x jobb és gyorsabban tölt újra, alap ingyenes lőszer is jobb a páncélja is jobb talán még gyorsabb is.) és egy szinten vannak. EZ MIEZ?
T-34-85-ök is emelkednek 0.3-mal.
-
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #4736 üzenetére
Ammo racks will show empty space when ammo gets used(because sometimes shots to ammo racks that appear full don't explode)
-Azt is javítsák már ki, hogy eltalálják a motoromat (engine), akkor instakill és kiírja: TANK BURNT DOWN! - Anyád!
MASSIVE BR CHANGES NEXT WEEK(wait news in next few days)
-Ideje volt, de könyörgök ne rossz irányba legyen az a MASSIVE BR CHANGE...
Chinese tank tree - no comments, currently only for china server, maybe few interesting tanks will be implemented on warthunder servers
-Speciel engem nem érdekelnek sem a wapanese sem a csájníz tankok, nagyjarészt lopott.
Húzzanak a rákba, így is elözönlik a játékot a weeaboo retardált anime fan kisgyerekek.
T32 will have BR changes
-Nafene, senki sem használja az amerikai ágat, mert fair, mi?! US Rank IV-V fi:zi'kai fájdalmat okoz.
Spawn killing - moving spawn location not very likely as it requires map changes. They have some other ideas that they are working on but would not elaborate on that
-No comment.
Jumbo - BR changes and possible DM changes
-Na ennek is nagyon itt volt az ideje, soviet 85mm simán átviszi az elejét, holott a tigrisek lövéseinek felfogására lettek tervezve, természetesen a tigris is átviszi, te meg papírgalacsinokkal köpködöd a 75-76mm-es ágyúddal, ami NAGYON nehezen viszi át a tigrist/stallinium-ot.
Smoke - thinking how to introduce them(probably as smoke grenades shot from main gun)
Szerintük ezeket mégis minek szerelték fel a tankokra? ZÁSZLÓTARTÓNAK MI?!
Nem, majd füst töltet lesz, eddig én az M18 géppuskájával kavartam fel a port RB-ben, az kiválóan működött, ha forró volt a talaj.
Valami ilyesmi lesz az amcsiknak: [link]
Németeknek meg a szászlótartóból jön majd a füst?!
-
milkabrams
őstag
válasz
CHaooSS #4736 üzenetére
A T64 már chobham páncéllal készült, kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni. A füstgránátnak is ideje volt már. A kumulatív páncél játékbeli megoldása problémás lehet, mivel a találat helyén lévő "kocka" elműködik, mármint a valóságban. Nem tartom jó ötletnek a modern cuccokat, a vh-s tankoknál is vannak ferdítések (sztálinium), a megsemmisíthetetlen T 90-re és az istengyilkos ágyúkra, amivel 4km-ről átlövik az M1A2 tornyát szemből, nem vagyok kíváncsi.
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
CHaooSS #4724 üzenetére
Ismerős leárazás után (asszem nyert 75%-st) megvette, nem a legjobb már.
De ha nem akarsz költeni, mész 1-2 kört alacsonyabb tierben és a négyes tankokkal simán elvagyok, ha nem lövetem ki magam feleslegesen.
Eleve az hamar kiderül ha totál noob a csapat, olyankor kár a 2., 3. tankot behívni, aztán meg javíttatni. Ki kell lépni és irány a köv. csata az elérhető járművekkel, azt kész. -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #3999 üzenetére
Valamit csinálhatnának ezzel igen, nagyon sok lőszernek ugyanazokat a lepattanási szögeket adják meg, közben merőben eltérőek.
bob.zxr:
JöttMalibutomi:
Igen, Tier 3 németek, illetve tier 4 eleje nagyon farmolásra. De amikor pénzt akarok, én AB repülök inkább, az majdnem mindig jól hoz. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
CHaooSS #3965 üzenetére
Persze, ket harom meccs lemenne addigra
Amugy most eszembe jutott a mindenki ul a seggen, senki nem mer a caphez menni temarol, hogy sokszor ilyenkor beulok valami light tankba, pl. bulldog, es beszaguldok aztan rohangalok az ellenfelek kozott amig ki nem lonek, az altalaban eleg hogy a tobbiek le tudjak rohangalni a capet.
Persze neha bejon a sebesseg, nyirtam mar ki a bulldoggal T10-et is...rohangaltam korulotte, motor-lanctalp, torony hatulja, belement jopar loves, de lenyomtam.
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #3886 üzenetére
Há' mútkó' amikor együtt csapattuk, a Párduc cica emdzsíjével lőttem ki a fattopó technical orosz tejeskocsit. Há' nem emléksző?
Na meg azért, néha-néha besikerül vele 1-1 repcsi kill is. Pl IS-2 1944 parancsnoki gépágyúja, vagy a Shermanoké, nagyon tudja adni a fly killt. -
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #3872 üzenetére
Nálunk is tanyanet van (HFC network), barátnőmnél 20/1-es, nálam otthon 30/2-es, eddig nem tudok rájuk rosszat mondani. Talán egyszer volt, hogy nem volt fél napig, aztán ennyi.
Bezzeg a Júpíszíre, T-re állandóan panaszt hallok. -
SP4C3
veterán
válasz
CHaooSS #3848 üzenetére
Én később felveszlek.
-------------------------------------------------------------
Jajjdejó,jön a major update cirka ~13.5GB, remélhetőleg ez majd ér is valamit és remélhetőleg az új launcher funkció "Windows OS: The option for preliminary download of an upcoming major update has been added." majd orvosolja a frissítési időt. (legutóbbi major update-nél 5 napig frissített iszonyat lassú letöltési sebességgel).
Update 02.06.2016 (1.57.4.101)
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #3845 üzenetére
Az a baj, ott már nem jó goldozni. A bombázókat is hamarabb lekapdossák, na meg több a pro játékos. Igazából már ez BR 3.7 is sok volt, 3.3 elég lenne. Régebben sokat toltuk RG4L-el, donmacival, meg franciával a goldozást, és abban a BR-ben adta a legjobban. Akkoriban még csak az 1000 goldos wager volt, de nem egyszer megcsináltuk. Volt olyan is hogy 20 kör alatt egyet sem vesztettünk.
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
CHaooSS #3830 üzenetére
Há persze, mer tele lenne a bugreport szekció olyan összehasonlításokkal, amik miatt izzadhatnának a fejlesztők. Nem hiába nem fejlesztik a replay szekciót sem, én is ha valamit jelenteni kell, hányingerrel ülök neki mert tudom, hogy elsőre nem fog normálisan sikerülni, visszafele tekerni meg nem lehet ugye.
-
donmackó
addikt
válasz
CHaooSS #3798 üzenetére
“Panfilov’s 28” to be released on the 24th of November 2016
A launcher is kiadja a híreknél.
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
CHaooSS #3755 üzenetére
Vagy a másik kettő is kifejleszthető lesz? mert akkor felakasztom magam.. nem elég, hogy nem különítik el a 2. vh-s tankokat, de még kifejleszthető rakétás gépek is lesznek.. totál fos lesz már az egész játék
bár a Kpz-70 tudtommal csak 120-as auto-loader-el lett felszerelve, bár az sem rossz
-
BoB
veterán
válasz
CHaooSS #3680 üzenetére
Amikor hesh-el meglősz valamit, akkor mit mutat a röntgen? Nem üti át adott esetben, de belül történik valami, vagy hogy? Mert csak 150 az átütése.
A valóságban ezek átütés nélkül is működtek, a páncél túloldaláról leszakítva darabokat.
Viszont nem tudom pl. T-10M-nek homogén páncélzata van-e ami ezt elnyeli, meg belül el volt-e látva repeszfogóval. Mert a modern harckocsik ellen már biztos sza@rt sem ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest