Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
thomas77 #7479 üzenetére
Utolsó bekezdésedre válaszolva, nem esik teljesen egybe a Digis VoWifi megszűnésével, azt jóval hamarabb lelőtték. A technológia sem lehet ugyanaz, a Digi VoWifije kérdés és különösebb próbálkozás nélkül működött szinte mindegyik erre képes mobilon, a Vodáé meg enyhén szólva gyengébb és problémásabb. Lehet, hogy átvettek belőle valami ötletet, de az egészet biztosan nem, pedig jobban jártak volna...
-
Zssom
tag
Üdv Mindenkinek
Egy kis érdekesség, mai siker.
Netfone (Telecom) WoWifi bekapcsoltatva. Az ügyintéző Hólgy nagyon kedves volt, nem volt még ilyen kérés, de utánajárt, visszahívott és sikeresen bekapcsoltatta. Külön köszönet Neki érte.
Netfone Telecom Backup Calling Yettel nettel és Yettel Backup Calling Netfone Telecom nettel sikeresen kipróbálva.Telefon: Samu A52s
-
Zssom
tag
Na, Párom telefonján is sikerült az aktiválás, az előfizetés az enyémmel mindenben megegyező, ez is Samu, csak ez A32 4G modell. Itt annyi volt az apró különbség, hogy a visszaigazoló sms, csak kb fél óra múlva jött meg, de a szolgáltatás már 3 perc múlva egy repülőgép mód be és kikapcs után már működött. Itt is megvoltak a híváspróbák, hangminőség ellenőrzések, kijelenthetem, hogy ennél a készüléknél is működik.
-
Zssom
tag
válasz
4Grider #6146 üzenetére
A korábbi elutasításánál szóba sem került telefon típus, az volt az indok, hogy csak céges előfizetéssel lehet igénybe venni, persze ott is megfutották a "nem is hallottam erről a szolgáltatásról" köröket.
Lehet, hogy most már elérhető mindenkinek, de az is lehet, hogy az ügyf sz-os nem volt elég körültekintő 😉 -
Zssom
tag
Eddig minden rendben van, hívás indítása, fogadása megy, sőt most van a két kártyám között is hívásvárakoztatás is, azaz, ha az egyiken beszélek, a másikon bejövő hívás bejelez. Ez már volt a korábbi DIGI VOWIFI alatt is (de azt ugye már eltemettük), vártam is hogy visszakapjam 🙂. Hangja szép, nem akad, nincs recsegés, amikor azérek nem wifis területre, akkor durván fél másodpercre elnémul a váltás idejére, de nem szakad meg. Ugyanezt csinálja, amikor a wifit ki és bekapcsolom hívás közben. Jó lesz ez a Mátrába anyósékhoz, ott mobil térerő egyik szolgáltatónak sincs, viszont internet az van. Ha meg valami nem működik rendesen, egyszerűen kikapcsolom, se jo6hogy van végre. Párom készülékén is bekapcsolom, amint otthon leszünk mind a ketten
-
Zssom
tag
Samu A52s magán előfizetés. Első két alkalommal elhajtottak, mert csak üzleti előfizetésre lehet aktiválni. Mostani alkalommal egyből azt kérdeztem, hogy hogyan lehet bekapcsoltatni. Jott a szokásos, hogy nem látja a szolgáltatások között, hogy lenne ilyen, majd mikor erősödtem, hogy a telefonom minden wifi bekapcsoláskor rápróbálkozik, csak lepottyan róla, akkor a háttérben egyeztetett valakivel, majd elmondta, hogy küldjek sms-t csupa nagybetűvel VOWIFI szöveggel a 1744-re. Ezzel el is lett intézve, kuldtem az sms-t, jött a visszaigazolás, majd repülő mód és vissza, kész is.🙂
-
Zssom
tag
Kitartó munkám gyümölcse most beérett. Yettel VoWifi-t sikerült bekapcsoltatnom. Két alkalommal elhajtottak, harmadjára sikerült
[kép] -
Zssom
tag
Sziasztok Fórumtársak. A következőt tapasztalom: Amikor olyan számot hívok, ami nem elérhető és a hívásról SMS-ben tájékoztatják a hívott felet, 2g-3g esetében hallom a szöveget, VoLTE és VoWIFI hívások esetében viszont semmi nem hallattszik, csak egy idő után vége a hívásnak. Az SMS-t mindkét esetben megkapja a hívott. Telenor és DIGI esetében is igy tapasztalom. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak nálam működik így, vagy esetleg készülék specifikus dologról van szó. A telefon Samsung Galaxy A 50
Köszönöm a válaszokat előre is
Zs. -
Zssom
tag
Szia
Nekem is ezt mondták, mikor megvettem a telefont (Samu A50), és elméletben működnie is kéne, de nem teszi. Viszont, ha valamelyik, vagy mindkettő SIM-en működik a VoWifi, úgy már simán működik, az egyik SIM-en folytatott beszélgetés alatt simán bekopog a másikra érkező hívás. Nekem Telenor-Digi páros van, a Digi VoWifi képes és ahol lehet, arra áll rá, akkor működik úgy, mintha dual aktív lenne.
Zs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest