- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
zsolt501 #4199 üzenetére
Én meg a Szilléri sgt végén a Csillag térnél vagyok. Azt még nem néztem hogy meyikünk részéről dobódik a hívás, de tegnap is 5 perc beszélgetés alatt 3x bontott. A párom Mikrón volt, én meg otthon. És a régi klinikai épületekben való, hogy gáz a lefedettség. Én is ott dolgozom és szívás, hogy sok esetben elérhetetlenek a dolgozók.
Ja és mi is a Telekomnál vagyunk. Bár a vodával is ez lehet a gond mert a dolgozók zöme vodát használ. -
tibike8
őstag
válasz
zsolt501 #3843 üzenetére
Én is telekomos vagyok és eddig ugyanazon rendszerekkel ment a vowifi a samu S8+ -on. SIM átrak a MI 10-be, a telón bekapcsolva a vowifi és nem megy. SIM visszarakva a samuba meg megy ergo a MI 10 a gyenge lántszem, de az összefoglalóban levő xls-ben sincs benne, hogy menne a mi 10-el, csak a mi 10 lite van említve és azzal sem megy. És ha utána olvastam, jellemzően a xiaomikkal van gond. Ez van. A szolgálató is elhajtott, hogy a xiaomik már csak ilyenek.
-
tibike8
őstag
Sziasztok, most szereztem be egy Xiaomi MI 10 5G-t és szembesültem a vowifi problémával. Nézegettem itt a kommenteket, de már bele vagyok zavarodva. Telekomos SIM-mel használom a telót. Próbálkozzak a vowifi bekapcsolásával vagy engedjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest