- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
válasz
4Grider #1348 üzenetére
Kicsit zavarosan fogalmaztam, vagyis felesleges volt belekeverni a kinti kártyát, elnézést!
A kérdés nyilván az, miért nem ment az ottani wifin a VoWiFi?
Illetve próbáltam azt is, h osztok a kinti kártyáról netet, másik (itthon működő) telefonról próbálni VoWiFi-t, de az sem ment.
Szóval a VoLTE nem kérdés. -
mgy
senior tag
Srácok, hogy kéne működnie a VoWifinek idegenben?
Duál simes készülékben van másodiknak egy digi kártya, arra állítva az adatkapcsolatot itthon (Magyarországon) simán megy, ha van ismert wifi, akkor úgy, ha csak DIGI 4G, akkor VoLTE.
Próbáltam külföldön (nem eu-s ország), vettem helyi simet, az ment az első kártya helyére, tökéletes 4G kapcsolat volt 100Mb feletti sebességgel, de se a VoLTE, se a szállásunkon kapott wifin keresztül a VoWifi nem ment, nem jelent meg az ikon a státuszsoron.
Tapasztaltatok már ilyet, találtatok rá esetleg megoldást? -
-
mgy
senior tag
válasz
fant0mi #1229 üzenetére
Igen, tudom, másik telefonon be is tudtam állítani. Viszont itt egészen pontosan a Redmi 7-re vonatkozott a kérdés. Mit tegyek, ha a *#vowifi... kódra nem jelenik meg a menüben új VoWiFi-re vonatkozó menüpont, illetve nem használja híváskezdeményezésre/fogadásra a teló a wifit.
-
mgy
senior tag
Segítenétek? Redmi 7-en próbálnám a VoWiFit bekapcsolni, de nem nagyon sikerül. A *# kódra kapom a megfelelő üzenetet (üzemmód engedélyezve/letiltva), de a menüben nem jelenik meg rá vonatkozó menüpont, ellenben a VoLTE-vel, amire igen.
Nyilván nem is működik a szolgáltatás.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest