Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Persze, de nem is volt szó ilyen aspektusról, minden tanfolyam drága, sőt... Én a kötelezőséget emeltem ki, ettől elkanyarodtunk kicsit az általános képzési árakhoz, meg hogy máshol is fizetni kell a vizsgáért, megújításért (egyik sem ugyanaz ugye...).
Amúgy két szakmabeli ismerősöm is került már e miatt kellemetlen helyzetbe, mert oké hogy a munkáltatók még itthon is viszonylag könnyen szórják a pénzt képzésre, de nem mindegy azért, hogy úgy jön a dolog, hogy van rá egy éves budget a csapatnak, és mindenki kedvére válogathat (jó esetben), vagy xy egyszer csak a kezét tördelve megjelenik, hogy főnök, az van hogy benéztem/elfelejtettem, és akkor most 5 napra el kellene mennem egy 600 ezres tanfolyamra
Persze nyilván le van írva, és az illetőknek kellett volna figyelnie, csak hát ettől még hülye helyzet, és más gyártóknál ilyet én még nem láttam (de biztos lehet találni még, nem állítom hogy a vmware az egyedüli, viszont abban biztos vagyok, hogy ritka jelenség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest