Hirdetés
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Persze, de nem is volt szó ilyen aspektusról, minden tanfolyam drága, sőt... Én a kötelezőséget emeltem ki, ettől elkanyarodtunk kicsit az általános képzési árakhoz, meg hogy máshol is fizetni kell a vizsgáért, megújításért (egyik sem ugyanaz ugye...).
Amúgy két szakmabeli ismerősöm is került már e miatt kellemetlen helyzetbe, mert oké hogy a munkáltatók még itthon is viszonylag könnyen szórják a pénzt képzésre, de nem mindegy azért, hogy úgy jön a dolog, hogy van rá egy éves budget a csapatnak, és mindenki kedvére válogathat (jó esetben), vagy xy egyszer csak a kezét tördelve megjelenik, hogy főnök, az van hogy benéztem/elfelejtettem, és akkor most 5 napra el kellene mennem egy 600 ezres tanfolyamra
Persze nyilván le van írva, és az illetőknek kellett volna figyelnie, csak hát ettől még hülye helyzet, és más gyártóknál ilyet én még nem láttam (de biztos lehet találni még, nem állítom hogy a vmware az egyedüli, viszont abban biztos vagyok, hogy ritka jelenség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest